Piticodromul de sept - oct 2005 (160)
Raspunsuri - Pagina 16
miflore spune:
Buna frumoaselor!
Spuneti-mi si mie repede niste locatii unde as putea face petrecerea de mot a Anei; eu as vrea - dar nu stiu daca exista asa ceva - un restaurant (asta inseamna un separeu) sau un loc special amenajat pentru petreceri de copii in care sa fie jucarii interesante gen piscina cu bile, casuta, tobogan si altele; stiu ca sunt asemenea locuri si pt. copii mici ca ai nostri doar ca eu mai vreau sa fie si masa bogata pentru parinti, nu doar sandwich-uri sau fursecuri si cafele. Sa fie meniu de restaurant si pentru parinti. Aveti vreo idee, please?
Daca nu, un restaurant care sa aiba un separeu, sa zic pentru 15 adulti si vreo 5-6 copii; sa pun acolo masa pentru parinti si sa mai fie un loc liber unde sa insir eu jucarii pentru cei mici.
Help!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Anya20 spune:
Buna tuturor!
La multi ani celor care s-au sarbatorit ieri!
Am vazut pozele cu Victor (si Ancuta) si pe cele cu Petrut la ocean. Ce copii frumosi!
Tonnia, mai ai un pic.
Apropo de nume de baietel, si eu sunt intr-o mare dilema. Pt ca nu-mi suna nici unul intr-un anume fel, exact cum spunea Tonnia. Mi-ar fi placut Vlad, dar am multi Vladuti prin preajma, Matei-numai 3 nascuti acum un an, ai prietenelor mele. Sasha nu prea merge nici cu numele de familie...Cred ca va fi Radu. Desi eu as vrea si Tudor, dar Radu Tudor e prea de artist
.Eu mai am timp...Poate imi zice la eco urmatoare ca e fetita.![]()
Ruxi, chiar ma gandeam ca nu te-am mai vazut pe-aici o vreme.
Reinnoiesc si eu o intrebare cu care v-am mai pistonat: pentru continuarea CIC trebuie sa fac vreun demers acum in ianuarie, avand in vedere ca s-au schimbat sumele de cand am trecut in noul an?
Alina
, mamica d-rei Anya (19oct.2005)
innaa spune:
Alina si eu aveam aceeasi intrebare si asteptam ca cineva sa iti raspunda tie![]()
si daca tot esti pe faza raspunde-mi si mie la intrebare. daca in ultimele 3 zile i-am dat cate o fiola de oscilo pot sa ii mai dau in continuare? Sau nu trebuie sa depasesc cele trei doze?
Noelia are doar mucisori care vad ca inca nu i-au trecut.
Mami si
Buburuza lui mami
Anya20 spune:
Depinde ce simptome are. In mod normal e suficienta administrarea timp de 3 zile.
Alina
, mamica d-rei Anya (19oct.2005)
Diana30 spune:
Anya,buna intrebarea.Habar n-am,da ma intereseaza si pe mine.
Codruta,bine ati revenit in town,pacat ca sunteti bolnavi.Si Mihnea are tot 6 dinti si gingii tari si cu denivelari,dar inca fara colti.
Ioana,vorba Antoniei,te intreci cu gluma.Ai deja nemotivate o gramada.Asteptam vesti despre Miruna si burtica.
innaa spune:
Are doar mucisori...nimic mai mult..de asta si am hotarat sa ii dau oscilo sa nu avanseze raceala.
dupa prima zi i se mai uscasera mucisorii dar am fost la tara si iar au inceput sa curga
.
Mami si
Buburuza lui mami
miflore spune:
Laura, ma bucur ca ne-ai scris!
Pune-ne si noua niste poze cu nazdravanii!
Poate ne-ntalnim vreodata in Targoviste, eu am drum pe-acolo din cand in cand! In parcul de langa cetate!
Jadi, gata, s-a facut, tinem pumnii de azi!![]()
Ruxandra, ce l-ai mai parat pe Matei! Adevarul este ca erau de filmat, Matei a fost intr-o forma de zile mari!![]()
Codru, sanatate multa, sa va treaca repede raceala!
Ce vorbareata e Petra,
!
Cine-mi spune si mie ceva despre locatiile-alea cu multe jucarii si multa mancare?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Am vazut pozele cu Victor, 

!
Cristina, unde l-ati aniversat?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Ia sa vedeti aici cate ceva: ce vedeam pe geam