Piticodromul de sept - oct 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Haha, Locca, cam golanas Mateiu tau!

N-am ales nicun nume, sunt in pom, Sasha a picat de mult, nu ma pot impune, mi-a sarit toata familia in cap, la nimeni nu a placut, conteaza ca sotului nu-i place deloc. Nu stiu ce sa aleg, imi plac cateva dar cu compromis, adica ...nu le simt, intelegeti voi. Nu vreau un nume deosebit, ci unul pe care sa-l simt. Imi plac de ex: Victor, Stefan, Sergiu, Tudor, ar mai fi, dar parca vorbesc de copiii altora.

In alta ordine de idei, cica e nasol de tot cu virozele respiratorii, iar temperaturile astea mari le favorizeaza. Nu-i mai duceti prin colectivitati, magazine etc daca reusiti. Sunt forme foarte urate, au aratat la tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si eu stateam si ma gandeam daca e asa cum a zis ecografista si e baiat, chiar nu am idee ce nume sa ii dau, toata viata mea am visat la pereche si aveam numele pregatite dar pentru al doilea copil in nici un caz desi cand a anuntat anya simpla ca pe al doilea baiat il va chema calin, am zis ca e foarte frumos... acum am dubii daca sa ii zic si tariceanu sa il cheme calin popescu tariceanu .

Am uitat sa multumesc de sfaturi, am luat huggies si libero, la huggies am reusit sa cicatrizez dar am pus si libero si am stricat totul asa ca am renuntat la libero si am trecut definitiv pe huggies si cu stelactiv de la mustela sunt pe calea cea buna.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

In afara topicului, sa imi tineti pumnii vineri ca sunt programata la cerclaj si nu sunt chiar lipsita de emotii .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare!
Am revenit mai grasa decat am plecat (cu altceva n-am cu ce ma lauda). Sunt in ultima saptamana de huzur, cica din 15 merg la scarbici. Jadi eu zic neaparat sa-i zici si Tariceanu. Cred ca merge si fara Calin. Daca tot n-ai inspiratie baga si tu o telenovea ca nu se stie niciodata. Valabil si pt Tonnia. Nu dati cu pietre, plizzz! Mie imi place numele de Vladimir (pt tonnia, ca-i din acelasi bobor cu Sacha). Ma rog, asta n-are nicio importanta, am zis si eu n-am dat cu paru'.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

jadi, tinem pumnii vineri!suntem alaturi de tine
aici la noi e o vreme urataaaa, ploua cu galeata de azi dimineata si e intuneric si friggg...brrrr

Mary si Andrei(29.09.2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

mai fetelor, dar slaba miscare pe aici.....

Mary si Andrei(29.09.2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

jadi,in vara am fost si noi la predeal tot pe drumul ce duce la cioplea,mai exact vis-a-vis de pensiunea ursuletul.noua ne-a fostt greu vara sa urcam la cioplea,daca mai e si zapada
la constanta,au inceput de azi reducerile la "Z".noi i-am luat azi o groaza de lucruri lu ege si am dat doar 4.5 mil.totul e 50% redus.
noi suntem putin mai bine,dar tot mucosi.intr-adevar e urata viroza.de 8 zile sunt racita.nu stiu cat o sa tina.
tonnia,mie imi place foarte mult numele rares.daca te ajuta,cu ceva,am zis sa-mi zic si eu o parere.tu alegi!
hilde,sa te incurajez?ege are toti dinti+maselute+canini si tot se trezeste noaptea dupa tzitzi.si eu tot prin martie am zis sa o intarc.parca si alinam alapta,ea o fi intarcat?
atat de la noi,pt azi!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Mie imi place mult numele Victor si Denis. Ca sa imi dau si eu cu parerea.

Fetelor vreau sa va intreb si eu ceva(din nou)

Pot sa ii dau oscilo mai mult de 3 fiole in trei zile? I-am dat in fiecare zi cate o fiola in ultimele trei zile si nu stiu daca sa ii mai dau si asta seara sau nu? -are doar mucisori, nimic mai mult.

Se simtea totusi mai bine dupa prima zi dar am facut greseala de a merge cu ea la tara si din nou au aparut mucisorii acum inca mai are si de asta as fi vrut sa ii mai dau.

va pupic...sprer sa fie cineva online sa poata sa imi aspunda.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si noi suntem mai bine, doar ca sotul meu a facut 39 febra aseara si e pe antibiotic acuma. Rea viroza, gripa......angina sau ce-o fi.
Cand va aud de dinti....eu am crezut ca are 6 sus azi vara, dar nu era asa. Abia acum ii ies incisiii laterali de jos. Noi acuma avem 6 de toti. Dar la pipait simt molari, premolari sau canini ca e mai unflat in unele zone.
Cu limbajul stam foarte bine. Spune aproape orice. Ce mai tare ma distreaza cum zice : batze (brate), bicu (bunicu) si kak (la BE-baby Clark), pica (paturica), Paul (la cumnatul meu-cu accent pe l)
Acuma citesc si eu din urma ce apuc.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cand o spal pe dinti, de vreo 3 zile ii curge sange din gingia unde ii iese acuma incisivul lateral. Ati patit asa ceva?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput