Piticodromul de sept - oct 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bau!

Ma lupt sa-mi fac bagajul de spital, parca plec in concediu.

Jadi, cine e Lenush? Da, mai greu ma prind, Elena Udrea? Ha ha

AMR 12 (e calculat smechereste pana la programarea de ceza, adica pana la 39 de sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Tonnia,la asa AMR ma gandesc ca numele-i pregatit,nu?Care e?Te-ai impus cu Sasha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

hellooo!!
pe unde sunteti dragele mele?

Mary si Andrei(29.09.2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Io-s in zona,tocmai ce-am calcat 11camasi...si mai am

Mergi la inceput

spor la treaba Diana!

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata pe la pranz.

Multumim mult ptr. felicitari.

Si felicitam si noi toti Ion-ii si Ioane-le ptr. ieri.
Petrecerea lui Victor a fost frumoasa, cu copii mai putini ca ieri a fost inca vacanta.

Azi se serbeaza la scoala, si vineri (cand sunt putine teme) la after-school.
Poze de la petrecere :
7Ani

Bravo Diana !! Spor la treaba.

Antonia, ce concediu, te intorci cu o comoara. Iti tin pumnii.

Jadi, welcome back in town si spor la re-educat Vladutu'.

Laura, si tie "La Multi Ani" si mai vino pe la noi.

Ioana, bun pontul cu reducerile.
Sa vedem cand ajung la 'Z'.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Salutare,

sunt asa de bucuroasa ca Stefan sia scos somnul de la a10...la 12.30 papam si de la 13 doarme dussssss.Bine, acum ne supara inca cei 2 canini de sus care tre sa iasa in scurt timp...
Mai ramane sa ne lasam de titi, adica steff de titi, ba nu ca nu se poate, titi de Steff. Io m-am gandit sa-i dau titi inca pana in martie, sa trecem de frigggg. Dar tot mai am.
O sa radeti, dar nu radeti de mine...aseara n-a papt din sanul dr ci numai stg.....si azi dimineata ma durea dreptul de a trebuit sa ma mulg...ei vezi, bine ca n-am vandut pompa avent. am muls 100 ml...dar nu l-am muls tot ci numai ca sa nu ma mai doara asa.

Mai ramane inca de rezolvat trezirile care mai sunt noaptea...dar eu zic ca e de la dinti si pentru ca cere titi.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Nanadana si eu am o gramajoara de kg in plus...da' nu mai pot si gata m-am saturat de cure...ca sa nu mai spun ca am slabit 15 kg dupa ce am nascut si mai aveam 5 de dat jos dupa care m-am sictirit si nu am mai tinut cura si m-am ingrasat alte aproape 4

I-am luat de Craciun Noeliei cuburi de tip Lego ce se imbina..pana acum doar le imprastia prin casa acum vad ca incepe sa le imbine....soon soon o sa faca si castele

Mama Tonnia...nu-mi vine sa cred nici acum amr ul tau...maine poimaine ne zici GATA!!! Sunt din nou mamica! ce frumos...sa iti fie totul bine si sa ai un bebe frumos sanatos si iubit deja e! pupici la burtica! Parca mi-e dor!

va pup acum ma duc sa culc odorul ca deja chitaie.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Cristina, waw, ce baiat mare ai,si mai e si copia ta fidela! v-am admirat in poze, foarte frumos locul unde v-ati serbat, cred ca au fost copii foarte fericiti cu atatea jocuri si jucarii! cum se cheama, sa-mi iau notite.....
Hilde, bravo tie ca ai rezistat eroic cu titi, eheee ....io am un an deja de cand nu mai stiu ce-i aia alaptat....traiasca laptele praf, ca a fost bun si ala!

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna ziua la fete

In primul rand la multi ani cu intarziere Ioanelor si Ionilor! Sa fiti fericite/fericiti!

Nu stiu cand voi avea timp sa citesc din urma. Am apucat sa vad ce AMR smecher are Antonia. Spor la bagaje ! Chiar, ce nume ati ales pana la urma?

Pitix al meu si-a revenit la forma ce l-a consacrat, doarme bine ziua si asa si-asa noaptea.
De vineri il tot duc in vizite si asta s-a simtit ieri, cand am fost la Ana Banana zinei si musiu cel mic n-a mai avut absolut nici o jena in a testa toate jucariile Anei si chiar in a-i face o curte asidua domnisoarei, in ciuda faptului ca i-am tot repetat inainte de vizita ca tanara este promisa altcuiva

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput