Piticodromul de sept - oct 2005 (160)
Raspunsuri - Pagina 13
Antoanela23 spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritelor si sarbatoritilor de Sf Ion, mamici, tatici, piticute si pitici!
Sanatate si noroc!
Pupaturi,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Nicole, bafta multa, sa fie cum iti doresti.
Te pregatesti pt FIV?
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
marinela79 spune:
La multi ani si din partea noastra pt toti cei care isi sarbatoresc onomastica,va pupam.
Noi am profitat de concediul lui tati si am stat in 3 fara pc,net si tv,si a fost ok,de maine,tati e la treaba din nou si raman cu teroristul.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
innaa spune:
Marinela sunt bune curele astea de internet si tv..cam greu dar sunt bune...parca altfel te odihnesti si te bucuri de cei din jur.
dar cum eu nici cura de slabire nu mai pot tine...nici de internet parca nu ma atrage.
poop ma bag la un film pe undeva!
Mami si
Buburuza lui mami
nicole74 spune:
Anto, merci! Fac doar embriotransfer, ca mai am 4 embrioni.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
nanadana spune:
buna dimineata
nicole mult noroc si vinerea viitorae tinem pumnii sa fie totul bine 
inna nu mai vorbi de cura de slabit,ca eu nu stiu ce sa mai fac dar .........cresc in volum
.......mama-mama ![]()
antoine este mult mai bine de ieri ,intreadevar antibioticul il epuiza,si_a recapatat forma si de dimineata deja a inceput nebunelele 
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Multumesc pentru urari, si urez si eu cu o zi intirziere la multi ani celor care si-au serbat ieri ziua numelui!
Am un mesaj de la Medeea
pentru fetele din bucuresti: pe 9 ianuarie sint reduceri de 50% la Z.
Azi e prima zi de servici, si am destul de multa treaba, nu stiu cind o sa recuperez capitolele din urma. Dar ma straduiesc
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Laura XXX spune:
Nu v-am parasit, va urmarim (toti trei) dar va dati seama ca bbeii ne ocupa tot timpul.
TOATE CELE BUNE IN ANUL NOU SI MULTA BUCURIE ALATURI DE COMORILE NOASTRE!
Lauraxxx cu bb Cristian si Mihai 1,3 ani.
mary ilie spune:
buna dimineata!!!!
Laura, ma bucur ca ne-ai scris, daca poti pune si pentru noi cateva poze cu nazdravanii tai......
Ioana, spor la treaba!50% reduceri, super, ia sa-i urmaresc eu si pe astia de aici....
Nanadana, ma bucur ca sunteti bine! si eu tot asa ma laud
offf,offf, si greu se mai da jos....
Nicole, succes la embriotransfer!
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
jadi spune:
Buna dimineata fetelor si sa traiti cu numele de Sf.Ion ca ieri nu am fost online si nu am putut sa va urez!
Noi ne-am intors de la Predeal si a fost foarte frumos! Am stat un pic mai jos de Cioplea si am plecat cu copilul la plimbare spre Susai si de acolo spre partie ca stiam ca la un moment dat se poate urca exact in dreptul vilei noastre dar surpriza drumul nu era dezapezit deci a trebuit sa facem tot drumul pana la partie si a fost foarte frumos, ca mergeam pe sanie fara sa ne traga cineva, eu in spate si Vladut in fata, daca nu erau si ATV-urile care ne zapaceau ar fi fost si mai bine, treceau pe langa noi la 5 cm si cu o viteza de amorteam de frica. Si cum nu incumetam sa luam toata panta catre Cioplea la picior, s-a descurcat sotul si l-a dus pe Vladut la vila si dupa ne-a luat si pe noi cu masina. Ne-am intalnit cu Base, care se dadea cu snowmobilul cu nevasta-sa si Lenush cu cocosul ei pe ATV-uri, l-am vazut la jumate de metru cand bea niste vin fiert de la poporul care se uita la el. Megea ca un zmeu pe snowmobilul si spp-isti abia reuseau sa se tina dupa el.
Ieri cand am ajuns acasa am descoperit ca s-a stricat copilul meu, urla din orice, daca nu il lasi sa faca ce vrea, se da cu fundul de pamanat, de unde am tras concluzia ca nu il mai las la bunici mai mult de 1 saptamana, parca avea motorash in fund asa era de motorizat ieri, nici nu a vrut sa doarma dupa amiaza ca atare la 8 era rupt si l-am culcat in 5 minute. Acomodarea cu bona a fost foarte rapida, zici ca s-au vazut ultima data ieri si am plecat de acasa cu pupici, bezele si papa-uri vesele.
In rest, toate bune, un pic racita, din nou!
Alea Alea,
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2