Piticodromul de sept - oct 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Norina, Mifloricico, voua cum v-a fost fara copil in vacanta?

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Sunt pe fuga, scriu doar atat : cel mai sigur loc pentru scaunul copilului e pe bancheta din spate, pe mijloc.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

deci e contraventie sa pui scaunul in fata...banuiam eu, ca n-am vazut pe la nimeni pus scaunul asa.....e mai sigur in spate, dar cand sunt decat eu cu Andrei mi-ar fi mai comod sa-l am langa mine in fata

Mergi la inceput

asa e Diana, uite, noi deja am patit un mic incident, noi am facut dreapta si tipul din spate a intrat in noi usa din spate dreapta, exact unde era pus scaunul lui Andrei....noroc ca n-a fost grav, lovitura nu prea s-a simtit, dar eu era sa mor de frica in clipa aia, cu gandul la copil......asa ca acum avem scaunul pe mijloc, unde mi se pare cel mai sigur.....
nu v-am povestit faza ca a fost mai demult.......noi intram in curte, si nenea ala de nu ne-a vazut, era cu o prostituata in masina si era putin "distras" imi venea sa-l strang de gat, bine ca n-a avut viteza.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Da, si eu stiu ca econtraventie sa pui scaunul copilului in fata. Eu am mers singura cu Anya cu scaunul pus in spate, de pe la 6 luni. Era pe locul din spate in diagonala fata de mine, chiar cu spatele la mine (asa scria in instructiuni ca se pune pana la 1 an). De cateva zile am intors scaunul cu fata la directia de mers, desi ma obisnuisem asa si nu mi se parea ciudat sa n-o vad, ca de obicei ea sta f cuminte in scaunel si canta sau doarme.

Mary, noi am carat copilul dupa noi peste tot, la mare si la munte. Nici eu nu ma omor sa plec undeva fara ea, in primul rand ca n-am stat nici o zi despartite si mi-ar fi f greu, iar ea este un copil cuminte, sociabil, are un program destul de flexibil. In plus, nici nu am cu cine sa o las, caci mama mea inca lucreaza. Asa ca prefer sa o iau, ca oricum nu m-as simti bine fara ea. Eu am de gand sa merg la vara la mare cu amandoi, la vreo 2 luni dupa ce nasc. Sa speram ca ne iese.

Alina , mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Doamne, Mary, ce zici...
Noi o singura data era sa fim loviti in intersectie de un dobitoc, dar a reusit sa franeze si sotul meu sa accelereze. Daca ne lovea, in secunda 2 eram in gatul lui.
Asta imi aminteste de o scena filmata din elicopter acum vreun an : un tip urmarit de politie, 50 de km alergat pe autostrazi, tipul inarmat, zeci de politisti dupa el. La un moment dat intra pe sens interzis si se opreste cu greu in fata unei masini ce venea corect. In 2 sec. tipa din cealalta masina iese din masina, sare peste capota masinii ei, ii deschide usa tipului inarmat care ramane blocat. Si incepe tipa sa-i care la pumni de parca era Mike Tyson . Explicatia? In spate avea un bebelus. A venit repede si politia si l-au arestat.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by jadi

Dar cu Cuba cum a ramas?

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Cuba-i deja antamata la sfarsitul lui ianuarie. Aia-i vacanta veche, din zilele ramase de anul trecut.
Dar mi-au ramas de planificat We prelungite din aprilie, mai si sfarsit de octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Am vanit sa vad ce mai ziceti, ce mai faceti.
Mifloricico, tare bine iti shade pe camila. Dar parca erai cam stresata. Iti era frica?
Ina, succes la "scorpion"!
In legatura cu scaunul de masina, eu m-am oprit odata si am intrebat un politai daca am voie sa-l pun in fata. Si mi-a raspuns: "copiii sub varsta de 12 ani nu au voie pe scaunul din fata, nici in brate, nici in scaun, in nici un fel." Dar problema e ca masina mea are pe mijloc doar centura mica, scurta, peste burta adica. Nu are si bucata aia lunga care se prinde de spatarul scaunelului si de stalpul masinii. Centuri lungi are doar in laterale. Nu stiu daca ati inteles, ca nu mai stiu nici io ce am scris . Iar la Dacie am pus doar una, in dreapta, ca in mijloc nici nu avea gauri masina pentru centuri. Pana acum nu am avut peripetii si sper sa nici nu avem.
Catalina nu se da jos din patut, doar din patul mare si de pe canapea. Nu deschide nici usile, pentru ca nu ajunge la clante. Incearca mititica, se ridica pe varfuri dar degeaba.

Catalina

Mergi la inceput

Noi in vacanta cu copila pana creste si pleaca singura in vacante
Ne-am obisnuit deja, pot spune. Ies vacantele mai scumpe si avem oaresce limitari de miscare, dar asta este singura alternativa daca nu vrem sa stam acasa.
Deplasare peste mia de km neaparat cu avionul (deocamdata profitam si pana face Ilinca 2 ani), cazare la hotel minim 3*+ sau 4* (ca altfel e jale cu serviciile) sau aparthotel, dar asta depinde si de la tzara la tzara, inchiriat masina loco sau nu, dupa caz.

Mergi la inceput

Masina noastra e dotata din fabricatie cu sistem de prindere Isofix si am luat scaun corespunzator de la Britax/Romero. L-am fixat in spate dreapta din cauza prioritatii de dreapta. Pe stanga aveam emotii daca nu ne ceda prioritate vreunul mai grabit. Asa ne revine noua raspunderea sa stam cu okii in patru dupa toti aia de vin din dreapta. De fapt asta-i toata distractia in Belgia: prioritatea de dreapta.

Mergi la inceput