Piticodromul de sept - oct 2005 (160)
Raspunsuri - Pagina 22
country girl spune:
Astept sugestii de vacanta, pliz?!
Dupa cum urmeaza: 17-20 mai (patru zile) si 26-28 mai (trei zile) sau 17-28 mai (12 zile) si 1-4 noiembrie.
jadi spune:
1-4 NOIEMBRIE la spital sa nasti femeie daca vrei scorpion!
Eu sunt de parere, un concediu singurei, unul cu plozii! Anul trecut ne-am incadrat in schema, anul asta cred ca nu vede mustata mea nimic!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
country girl spune:
Inca una si ma duc: sper sa nasc scorpionul in octombrie.
pentru asta sunt gata sa renunt la vacanta din 1-4 noiembrie ![]()
gabiarama spune:
Revin si eu pe Dc dupa o perioada in care nu mi-a mers net-ul
.Recuperez si va scriu
GABI
18+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
kristinutza spune:
multumim de urarile de sf ioan. la noi a fost sarbatoare mare, ca si sotul si socrul sunt si ioani.
eu nu mai urez, ca mi-e rushine sa zic dupa atata timp... dar stiu ca au fost ceva sarbatoriti si sarbatorite. la multi ani si multa sanatate doresc tuturor!
nicole, inca o data, multa bafta!
lauraxxx, nu fii asa scumpa la vorba! spune-ne despre piticotii tai!
mimsi, succes la serviciu!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
miflore spune:
Deci v-au placut camilele.![]()
Cristina, iti sciu un PM ca sa nu plictisesc fetele. Mercic!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kristinutza spune:
a resetat radu calc si sa vad ce-mi mai aduc aminte din ce va scrisesem...
diana, mare dreptate ai cu numele!
ioana, nu stiu daca te intereseaza, dar eu zic ca si-gur o sa fie baietel! ![]()
miflore, super pozele!
a propos ca vad ca vorbiti de masini, nu ca as avea vreo legatura, dar vreau si eu sa ma laud ca am inceput sa conduc. ca desi am permis de 8 ani, n-am mers prea mult, ca-s prea fricoasa. in afara de faptul ca am "zburatacit" un pic un cos de gunoi si ca am "incotzopenit" mashina pe-o bordura nu s-a intamplat nimic mai grav
. o sa va anunt din timp zilele in care circul cu mashina, sa stiti sa va adapostiti si sa nu fiti pietoni cumva
.
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
a, si ca nume de baieti, eu propun dragos.