Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Schimb si eu votul pt "gashka vesela" pt ca eu cand am votata nu era propunerea asa ca....ma reorientez.

dar ce ziceti de "Teroristii de nov_dec_2005" sau "micii teroristi..."???

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Plec si eu la cumparaturi...si revin la noapte dupa ce termin treburile!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

La multi ani !!! si de la noi.sa va aduca noul an multa sanatate, fericire si liniste sufleteasca.
In ceea ce priveste schimbarea titulaturii, fara suparare, eu cred ca gasca nu se portiveste tocmai bine.... e prea de cartier. Mie mi se pare cel mai potrivit copilasi de nov-dec 2005 ca doar sunt niste copii... ce stiu ei ce-i aia gasca...poate mai tarziu. Gasca se potriveste mai mult pt mamici, ori, dupa umila mea parere, aici e vb de copilasii nostri si nu de noi.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mda...ce ma distrez...a inceput eterna coiala cu organizarea.
Io votez in continuare pentru GASHCA VESELA!!!Dar scris cu CA, nu K.

Lavi, unde bantui? Nu te-ai intors? Vrem o parere argumentata!

Tocmai mi s-a adus la cunoastintza ca nu mai plec maine, ci poimaine la Bucuresti. Simt cu prind radacini bistritzene...

EDITEZ: Mie una TERORISTI nu-mi place deloc-deloc. Urasc tot ceea ce e legat de subiectul asta, deci no way sa-l asociez cu ceva atat de dragutz si nevinovat cum sunt copiii nostri!

Dar de PRICHINDEI ce zicetzi? Ca e un substantiv-diminutiv, dar nu e regionalism, nu e peiorativ si nici prea banal - asta pentru cele care considera ca "copilasi" e prea sec. Me included.

EDIT LA EDIT: cred ca o sa iasa scantei pana la urma..asa... de inceput de an!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Asa, deci impreuna cu Gabitaco si Gandacel facem 3 voturi pentru "copilasi de nov-dec 2005". Anda, Cristina, Roxi, unim taberele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

un vot si de la mine pt "copilasi de nov-dec2005"
nu ca nu mi-ar place si altele dara sta imi place cel mai mult,sunt copilasi,gata cu bebelusi
pup pe toate si sa fie cum va hotara"poporul mamicesc"vb lui noki(tare mult mi-a placut expresia asta)

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

copilasi de nov_dec suna bine... la fel si prichindei... copii e prea serios... parerea mea..

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asa deci....

2 voturi ptr PITICI VOINICI DE NOV-DEC 2005,
10 voturi ptr GASHCA VESELA DE NOV-DEC 2005
6 voturi ptr COPILASI DE NOV-DEC 2005.
3 voturi ptr PRICHINDEI DE NOV-DEC 2005 (mie imi place si asta)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Asa... acum sa va spunem si ceva despre noi. Am trecut in noul am acasa, im familie...adica mami, tati si Mateea. A fost superb. Noi stam undeva in centrul orasului, aproape de parc. au fost artificii... dar nu prea multa galagie. Mateea a fost f impresionata de bradut si mai ales de cadourile de sub brad. L-a admirat in fiecare zi fara sa traga de ornamente... le facea mai-mai.Am avut si un mic incident in noaptea de revelion... Mateea a facut primul buf cu fruntea de muchia peretelui... nu f tare, dar suficient pentru noi. In noul an nu ne dorim nimic alceva decat SANATATE pt intrega familie si pentru toata lumea.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Haideti "popor mamicesc"...ne mobilizam nitel??? Lasam PRICHINDEI ca sa fie undeva la mijloc????

Io plec acuma, revin pe seara

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput