Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 4
Noki_Lara spune:
Pai Madau, io abandonez votel pentru "Gashca" daca se face liniutza speciala pentru propunerea mea de "Pricindei"!Si evident ca-l dau prichindeilor!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Morgano spune:
De la inceput am fost si am ramas pt. copilasi de nov-dec2005
Mi se pare suficient de clar si la obiect. Acasa fiecare le spunem altfel, aici sunt 80 de persoane cu gusturi/pareri/preferinte diferite.... deci Copilasi e mai la comun, cum e si subiectul. Parerea mea.
Imi place ideea cuscrai, nu zic nu ca ne trezim parasite dar cu toate skh, hsk, sch... etc... parca am fi pe mirc sau ceva de genul sau pe scara blocului prin ceva cartier dubios :))
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
anda77 spune:
maria-alexia, da, unim taberele "copii" cu copilasi"!!!
votati in continuare, ca centrlizez io la noapte, dupa ce se culca nic, ca vad ca madau cam suteshte cate un vot, adik se face ca nu-l vede:))) de exemplu al elei, de curand...:))
nu ma deranjeaza nici prichindei, dk se voteaza, dar copii sau copilasi suna muuuuuch better!:))
dordia, tradareee!
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
fetele, io vreau sa vand caruciorul chicco trio transformer, dar doar caruciorul plus landoul, ca scaunul de masina l-am facut cadou cuiva. nu-mi mai vine sa-l pun la mica publicitate (poate il pun) ca am incercat sa vand marsupiul chicco (chiar nefolosit-adik doar de 2 ori la 60 de roni si nu m-a sunat nimeni, desi am vazut pe alte site-uri ca s-au vandut si la 80 de roni second-hand...)
deci va intreb pe voi: stiti pe cineva care naste acu' si vrea chicco trio? E in stare buna, a fost folosit un an fix.
la magazin costa intre 13 si 17 milioane, in functie de magazin si de dotari "optionale":) Ansamblul chicco trio transformer second hand e pe toate site-urile cu 8 milioane, mai uzat decat al nostru. Avand in vedere ca la noi lipseste carseat-ul din ansamblu, dau landoul si caruciorul cu 5 milioane. Si dau si marsupiul chicco cadou cui cumpara caruciorul. Cred ca am facut pret bun. Stiti pe cineva? vreau sa scap de ele, dk stiti, dati-i nr. meu de tel.
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
stefanalex spune:
Votez PRICHINDEI . Cred ca li se potriveste bine.
Eu ma gandisem la ,,stelute de nea", pt. ca din niembrie incep sa cada primii fulgi de zapada.
bb_alinus spune:
La multi ani mamici vesele si dragi!
In sfarsit apucam si noi sa facem rapid cateva urari in noul an.
Sanatate si intelegere va dorim, sa vi se indeplineasca tot ce v-ati propus si sa ne regasim cu placere aici la o sueta mica ori de cate ori avem putin timp liber.
Nu va mai zic ce soare avem aici, azi la pranz am avut 20 de grade la Monaco, am tras o plimbare pe cinste.
Mie imi place "gaska vesela sau nebuna" cum vreti voi, asa e mai haios, doar Copii sau Copilasi de nov-dec e...cam semn de lipsa de idei, no offence .Si prichindei imi place dar parca il a mai fost si la altii, nu? Oricum gaska e in top, Taniuk da' te pricepi sa dai titulaturi, parca si la mdt tot tu ai avut ideea.
Poze proaspete - Craciun 2006
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
leea_cv spune:
UUuffff! iar e luna plina.
La multi ani fericiti! pentru toate mamicile,pruncutii si taticii din gashca.
Desigur ar mai fi o gramda de variante pentru intitularea subiectelor, gen: bobocei sau boboci,cocoloshi,gogoloshi.puiuti,piticoti.Nu stiu daca vreunele sint folosite deja.Cert e ca nu se poate face pe placul tuturor.
Despre noi: am facut un rev de tot kk.Cu parintii si cu T.Mai bocete,cind eu cind T,mai somn,mai mult nesomn...si in cele din urma a trecut.In rest sintem bine.
Leea si Tudor (19.12.2005)
anda77 spune:
inca ceva:
am cumparat odata de la magazinul ZET mai multe si m-au bagat in baza lor de date. imi trimit diverse oferte din cand in cand pe chestia asta. acu' mi-au trimis un carton si zice pe el ca dk veniti cu el in data de 8 ianuarie, luni, in magazinele zet, aveti 50 % reducere la orice produs. acuma nic n-are nevoie de nimic de imbracat de iana primavara, dk vrea cineva cartonul, veniti sa-l luati de la mine.
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
inca ceva: in fiecare an am scris mesaje de Craciun sau anul nou. anul asta n-am avut niciun chef si nici timp sa butonez telefonul, a fost primul an, dar recunosc ca mi-au facut mare placere mesajele sms de sarbatori. vreau sa urez LMA si toate cele bune tuturor fetelor, in special celor care mi-au trimis mesaj, sa nu se supere ca n-am raspuns identic, dar n-am avut deloc timp anul asta. la anu' trimit eu:))) pupici, stiu ele, fetele, care sunt.
shase, mai incolo fac 1-2 astrograme.
mami de poet(09.12.2005)
osteffy spune:
silvia_dsi noi suntem maraiti de la dintisori si plangem ,nimic nu ne mai intra in voie.......am bagat si eu ca si tine la pipe .....deh tot mie o sa-mi fie rau
Votez PRICHINDEI ....si eu ma gandisem la el si chiar am scris la un moment dat
stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares