Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 5
anda77 spune:
am uitat, DINTISORI! pai nu stiti ce manifestari horibilistice are nic de la ei...oooofff, m-a capiat. se maraie incontinuu.
stiti ce am observat eu?: il doare mai tare cand cresc mugurii in gingie, pe la inceput, decat cand dintele sparge gingia. eu asa am constatat.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Siminaf spune:
Votez si eu cu "prichindeii". Ca-mi place tare. Dar daca deja s-a hotarit, nu-i bai.
Cristina cu Elise (Negaracristina), cum sa-i dai Ospamox dupa ce a facut o tura de tratament cu Augmentin?!? Augmentinul este Amoxicilina cu Clavulanat de potasiu (sau Acid Clavulanic, dar de obicei se folosesc saruri ale acestuia), iar Ospamoxul este Amoxicilina simpla. Augmentinul se da in infectii cu germeni secretori de beta-lactamaze, enzime care inhiba penicilinele. De aceea Augmentinul are spectru mai larg decit Amoxicilina, pentru ca acest Clavulanat de K le "da in cap" microbilor aia rai care-s rezistenti la peniciline (Amoxicilina fiind o penicilina).
Deci degeaba ii vei da Ospamox dupa o tura de Augmentin. Ori iti schimba doctorul (nu farmacista!) antibioticul complet si-ti da din alta clasa, ori iti extinde tratamentul cu Augmentin.
Multa sanatate si pupici Elisei!
bb_alinus spune:
Gabitaco ce frumos ai descris tu Anul nou petrecut in familie...asa mi-ar fi placut si mie, langa un bradulet in care sa palpaie luminite, in jurul unei mese aburinde plina de sarmalute si tot restul, cu missa si al meu sotior ( si cu ai mei parinti ), sa vad iarna pe geam si sa simt miros de zapada si de iarna afara...
Pup Mateea sa treaca eventualul cucui
Poze proaspete - Craciun 2006
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
madau spune:
Anda n-am sutit nici un vot, doar ca a renuntat DORDIA si s-a adunat votul Elei. Si io am votat de 2 ori (si la Prichindei si la Gashka), pe YM s-a pronuntat si Bubamara... Dar daca tii neaparat..numara si tu din nou
Sa nu uit...renunt si eu la gaska si votez ptr prichindei
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
bb_alinus spune:
Fetelor hai sa ma bag si io in vorba iar desi nu prea ceteste nimeni bag de seama, "Prichindei" suna bine dar e luat...de cei de martie-aprilie 2005.
In fine faceti cum vreti, pe mine sa ma contorizati la Gasca nebuna, va rog.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Morgano spune:
quote:
Originally posted by anda77
stiti ce am observat eu?: il doare mai tare cand cresc mugurii in gingie, pe la inceput, decat cand dintele sparge gingia. eu asa am constatat.
Fix asa am observat si la noi
In neinspiratia mea cu copilasii, e dragut si princhidei
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by bb_alinus
Fetelor hai sa ma bag si io in vorba iar desi nu prea ceteste nimeni bag de seama, "Prichindei" suna bine dar e luat...de cei de martie-aprilie 2005.
In fine faceti cum vreti, pe mine sa ma contorizati la Gasca nebuna, va rog.
Mey, fata, citim-citim! De unde ti-a intrat tie ideea asta , nu stiu, dar nu te simti marginalizata, ca nu e asa
PS: sa nu va mirati ca de acum voi fi mai, insa pe 2007 mi-am propus sa las pacifismul si sa pun mana pe , nu doar aici, pe DC, ca aici e vax albina, ci mai ales in viata reala... Asa ca aveti un nou
PS la PS: nu ma deranjeaza nici Prichindei
Madutza10 spune:
Pe prichindei ,,i-au luat altii inainte'' ,de ce sa avem la fel??Si mie imi place cum suna dar vazui ca mai au si altii ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
camelia_daniela spune:
Seara buna si de la noi !
Inca o data multumim din suflet pentru frumoasele urari de LMA!!!!
Dragelor, referitor la titulatura , si mie imi place "prichindei", si daca tot e luata, putem combina cu "gashca vesela" = "prichindei veseli de nov - dec 2005". Oricum imi plac ambele variante ... nu stiu cum sa contorizati votul ! Te descurci tu, Anda!
Acum trebuie sa pun si eu poze, si sa vad pozele voastre , ca tyare imi place sa ma uit la poze!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
crissy77 spune:
Siminaf, pe faza, ca de obicei. Nu stiu daca m-am exprimat eu bine. La noi s-a intamplat in felul urmator: la sfarsitul lui octombrie am fost cu ea la control din cauza de muci garla, galbeni si grosi, fara febra sau tuse. Ne-a prescris augmentin. Pe 17 decembrie ne-a prescris augmentin pt. ca tusea f. putin dar ii harcaia in piept (rinobronsita acuta). La fel, fara febra, fara muci sau nas infundat. Astazi iarasi augmentin... Din toate antibioticele care se pot da la copii el nu-l stie decat pe asta care e cel mai puternic? Eu stiu ca are spectru mai larg dar... totusi, mi se pare exagerat ca intr-un timp atat de scurt (2 luni) sa ia asa mult antibiotic. La noi boala nu s-a agravat. De rinobronsita s-a vindecat. Si dr. a zis ca nu-i nimic grav, un pic de rosu in gat... Deja am inceput prima doza de ospamox. Daca am gresit, asta e! Sa-mi fie invatatura de minte.
BB_alinush, cum adica nu citeste nimeni?
Cristina & Elise-Stefania