Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 6
anda77 spune:
cum n-am citit nimic din urma sa raspund:)) si nu ma pricep la antibioticele lui elise, o dau inainte cu ale mele:
progrese nichita:
ieri faceam "curatenie" la bijuterii si elastice de par (sa mai dau din ele la nepotelele mele de la tzara (am 2 bucati, 14 si 9 ani:)) si vine nichita si fura un cercel si pleaca cu el! si se duce 3 metri mai incolo si-l arunca pe parchet, in mijlocul a 100 de jucarii, masinute, bile, melci, maimutoi, cercuri etc. ii zic: nichita, adu-mi cercelul (plecase deja in cautare de alta "prada"). Va spun ca nici nu speram ca mi-l aduce...Se duce glont la cercel, nu indraznesc sa sper ca stie ce e ala cercel, cred ca a tinut minte unde a aruncat ultima prada...si il ridica si mi-l aduce, doamnelor si domnilor!!!!
si, mai mult, nu mi-l da in mana(9asta a invatat demult deja), ci il pune in cutia cu bijuterii!!! Nu il luase de acolo, dar vazuse ca umblu in aia!
progres nr. 2: cere in brate! (ma rog, e progres pt el, nu pt adulti!)...la cateva saptamani dupa ce a invatat sa mearga cat de cat, se prinde de genunchi, ca de copac, si se uita rugator in sus, intinzand si o manuta! cu cealalata se tine bine de pantalonul meu! dk nu-l iau, urmeaza mari plansete. God, ce speculant e!
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ionikka spune:
Salut!
Oare ni se permite si noua un vot? Dat fiind faptul ca am picat din Luna pe la voi...asa tarziu?
Mie imi place copilasi de nov_dec. Si prichindei! Dar daca asta e luat?
Copilasi e simplu si la obiect!
Cand zici "copilasi" intelegi tot ce inseamna.
Teroristi?- Doamne fereste! Eu nu imi consider copilul terorist desi imi e foarte greu cu el cateodata si ma scoate din sarite.
Vroiam sa va intreb: daca are muci urati si nu face nici o febra sau altceva sa/i dau ceva?
Nurofen de exemplu?
Nu ma duc la dr. daca nu e cazul.
Ah! Si ne/a iesit un dinte (al 4/lea de jos) si acuma iese o masea sus. Cred ca de aici se trag si mucii!
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
madau spune:
Ca sa nu mai fiu acuzata de frauda electorala reiau lista cu voturile liber exprimate si in maniera democratica, cu numele votantilor :
COPILASI DE NOV-DEC 2005 - Anda, Cristinamh, Gabitaco, Roxi, Gandacel, Maria_alexia, Ela, Ripley, Bianca_mo, Ionikka - 10 voturi
GASHCA VESELA DE NOV-DEC 2005 - Felicia, Tania, Ioana 77, Madutza, Silvia, Dordia, Alinush, Bubamara, Madau, Camelia, Noki - 11 voturi
PRICHINDEI DE NOV-DEC 2005 - Noki, Bianca_mo, Stefanalex, Osteffy, Siminaf, Felicia, Camelia, Ionikka - 8 voturi
Daca mai observati ceva neregularitati, va rog sa-mi spuneti. Veti observa ca unele persoane au votat si - si, rugam sa se decida la 1 vot care li se pare mai bine.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
leea_cv spune:
Si eu incep sa cred ca nu imi apar toate mesajele voastre.De ex nu-l gasesc pe cel in care - am inteles- Alinush spune ca nu o citeste nimeni.Alinusheu tocma m-am uitat la pozele proaspete de Craciun si am decretat ca Amalia e taaaare frumusica cu scufia aia rosie pe cap.Si am vazut intr-una din poze un colt dintr-o masinuta sau ce e aia?Ca pare f interesanta.
Anda intelept Nic al tau.A gasit el acu' in carul cu fin.
NCristinasanatate Elisei.Tu intrebai de luna plina nu?Uite-o iar.
Ionikkaio nu stiu ce sfat sa-ti dau. Ca is tare nestiutoare in sensul asta.Desi daca mie mi se intimpla io ii dau Panadol.Dar fetele mai avizate ti-ar putea raspunde.
Apropo de progrese,la T s-a ivit un regres.Urla cind il pu la culcare seara.Io nu prea am avut pb din astea,dar acum ma vrea neaparat linga el pina adoarme.Bunica e de vina.
Am o rugaminte la voi.Dati-mi careva formula aia cu URL ca am uitat cum e. Si cind pun poze apare tot cirnatul.Multumesc!
Votez si eu cu copilasi
Leea si Tudor (19.12.2005)
anda77 spune:
madau, dk tu numeri voturile, atunci io sunt observator electoral din partea partidului copilasilor!:))))) Mie mi-au iesit asa: (nu stiu dk identic cu tine, citesc acu'):
dupa coieli si schimbari de vot, situatia este urmatoarea:
copii(lasi)-mai mult "copilasi" s-a votat): 10 voturi: anda, gandacel, cristinamh, leeacv, ionika, roxisialexia, marialexia, gabitaco, ela27, ripley
gasca sau alte variante sh, k etc: 8 voturi: tania (vot la 2 categorii), feli, madau, madutza, ioana77, silvia, dordia, noki (vot la 2 categorii)
pitici: 2 voturi: tania (vot la 2 categorii), osteffy (vot la 2 categorii)
prichindei: 6 voturi: noki (vot la 2 categorii), osteffy (vot la 2 categorii), stefanalex, siminaf, bbalinus, cameliadaniela
URAAAA, conduc copilasii pana acum!!!!
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
leea , deschizi [url = "ctrv cu adresa"] poze [ /url]
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
madau spune:
Doamna observator uitasi la "gaska" de Alinush, Bubamara (pe YM) si Camelia...sunt 11
M-am dilit de tot, ma duc sa pun apa ptr baie la fata....
Aveti POZE DE LA REVELION 2007. Enjoy!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
roxisialexia spune:
Doamna observator va rog sa luati in seama si a doua optiune a mea dupa copilasi pe locul doi optez pentru prichindei (si ce daca se regaseste si in alt topic.)
Mai m-a muscat fii-mea de deget de nu mai pot mi s-a umflat degetul rau, si eu ii masam gingiuta cea dureroasa
fetelor, voi spalati copilasii zilnic pe cap?
Vara se intelege dar acum ca e asa frig tot zilnic?( eu am inceput sa o spal pe cap o zi da una ba)
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
leea_cv spune:
Roxi saru'mina.Ia sa vad daca iese.
[url = " http://new.photos.yahoo.com/leea_cv/ "] poze [ /url]
EDIT : vad ca nu iese.Nici nu ma mir .La cit de non-talent sint.
Roxi io ii fac baie lui T tot a doua zi.Deci si capul tot atunci i-l spal.
Leea si Tudor (19.12.2005)
catutza spune:
Buna!
Votez pentru Copilasi.I-mi place cel mai mult.
Am tras si eu BE, din contul comun, dar nu e foarte incantata Bianca de melodii.Mai mult ii plac cutiutele si cleopatra.Si orice alta muzica mai ritmata.
Fug la baita, revin mai tarziu.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2