Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 19
Bic spune:
Okey-dokey, daca vreti doar un vot, eu ma rezum la Prichindei! Puteti sa ma stergeti de la celelalte.
Eu incerc din rasputeri sa o intzarc pe Smaranda, dar uite ca in avintul meu fac prostii. Sint asa de precauta in general si apoi deodata ma plictisesc si dau cu bita in balta serios de tot. De exemplu, de data asta am inceput sa-i dau deodata foarte mult lapte de vaca si ca urmare a tras niste kakari foarte nasoale. Adica nu nasoale, dar multe.
Azi noapte am avut criza pentru ca se pare ca a facut kk inainte sa adoarma si a dormit asa pina pe la 4.30 a.m. cind m-am dus la ea ca se jeluia de vreo ora, cred. Am alaptat-o ca plingea atit de tare saraca de la iritatie ca nu am putut sa o calmez cu altceva. Apoi, ca si cind asta n-ar fi fost de-ajuns, dimineata a mai tras o kkare in care a stat ceva vreme, ca eu eram atit de terminata de oboseala ca nu m-am trezit decit pe la 9.30 a.m. si cred ca ea se tezise de pe la 8-8.30.
Ce pot sa fac ca sa impiedic efectul dezastruos al laptelui de vaca? Sma e din fire foarte kakacioasa si laptele ii ajuta purgatia si mai mult. Cu ce o contracarez?
Imi aduc aminte ca aceeasi boacana am facut=o si cind i-am introdus solidele. Ii dadusem prea multe deodata si s-a intimplat exact acelasi lucru: kk noaptea.
Am mai facut o prostie, dar nu stiu cum sa o evit. Am inceput sa-i dau lapte din biberon, si nu din canita. Acum stau si ma scarpin in cap cum sa fac mai departe.
Idei, plizzz.
Gandacel, sper sa fii bine cu sarcina! Ce intelegator si scump trebuie sa fie Bogdanel.
Ilenutza, si tie felicitari pentru BB2.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
ionikka spune:
Ilenutza: felicitari pt bb2! Sa fie intr/un ceas bun!
Lavi: m/am distrat de petardele tale.
Si ma bucur de stirea cu apa de mare. Chiar acum am venit de la farmacie, am cumparat Nazomer si mi/am pus si mie sa vad cum e. Mah, chiar ca e mai sarat decat Mar Plus sau serul fiziologic. Pai sa nu/i mai pun?
Eu am un ser fiziologic din acela care se foloseste la perfuzii in spital, si l/am desigilat cu ac cam de 8 luni. Dar are dop de cauciuc care pare etans. Crezi ca ar putea avea ceva?
Fetelor care stiti ceva de asta, imi ziceti?
Faza e ca Mar Plus e cu "scandal".
off!
Vot final DE LA MINE pentru PRICHINDEI!
"http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos"Aron Cristian (20 XII 2005)
leea_cv spune:
Catutza deja trebuie sa fi primit un mail in care ti se spune sa confirmi inregistrarea.Adica sa dai un click acolo unde iti indica ei.Iar maine vei primi un alt mail in care te trimit pe site,acolo unde gasesti astrograma celui pt care ai cerut-o.
Bic de fapt Sma are scaune doar dese sau si moi? Io m-as mira sa aiba diaree de la laptele de vaca,caci in general asta da constipatie.Dar daca e in cantitate prea mare...Pt diaree stii tu: banane,brinza calcica,mucilagiu de orez,mar copt.
Ionikkadaca a ramas etans dupa desigilare si se incadreaza in termenul de garantie,nu cred ca e vreo problema.Dar sa-l incalzesti inainte.Lasa-l putin pe calorifer.Ca e nasoala senzatia de rece in nas.
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE
Siminaf spune:
Sau introdu-i un pic de formula. Ca si Raluca a avut diaree aproape o saptamina cind am vrut s-o las numai pe lapte de vaca. Si i-am bagat cam jumatate formula. De abia am scapat de diaree! Aaa, si inca ceva ciudat: nu-i place deloc, dar deloc laptele de vaca organic. Eu nu am simtit vreo diferenta, dar ea isi da seama imediat si nu-l accepta nici macar amestecat cu un pic de formula.
madau spune:
Ptr ultima data pe ziua de azi...ca iau
de la seful de campanie
iata lista:
COPILASI- 15 voturi: anda, gandacel, cristinamh, leeacv, marialexia, gabitaco, ela27, ripley, catutza,dordia, roxi, pischi, joy, ina, lavi
GASHCA VESELA - 5 voturi: tania , madutza, silvia, ilenutza, melku
PITICOTI: 6 voturi: tania , osteffy , bic, mandy, cristinamh (prin reprezentant - tatic), ripley
PRICHINDEI- 19 voturi: noki, osteffy , stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia , bic , madau , felicia, bubamara, bianca_mo, ionikka, ioana77, dienuta, alinush, joy, ilenutza, canuta, negara
Se pare ca "prichindeii" se detaseaza in invingatori...colege de votare credeti ca e cazul sa ne gandim deja la un atribut ptr prichindei??? Voiosi/haiosi/frumosi/veseli?
Dar sa vedem si alte voturi..ar mai fi MEEMS, MONET, SIMONA, MARA, MIRABILIS, XANDRA..daca or intra pana la sfarsitul scutecului
Roxi cum mi s-a parut aceasta zi de votare??? Obositoare, cu multe rasturnari de clasament, lupta stransa, emotionanta. 
Noroc ca a fost mama aici sa stea cu fata si mi-a dat liber la stat pe forum..
De la BEC, atat ptr azi, va doresc noapte linistita!

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
madau spune:
Bic da-i banane, mar copt, eventual niste pilaf, sau ceva orez cu lapte (daca nu e diaree), sau combina laptele de vaca cu ceai de menta in bibe. Pe mine asa m-a sfatuit nasa..preventiv la orice schimbare de lapte, sa-i pun putin ceai de menta in el.
Leea io aveam astro Mirunei facuta de Anda asa ca nu m-am bagat la inca una. Imi convine aia...ANDA
, pe unde haladuiesti???
Ionikka si eu am tot o perfuzie cu ser, nu e nici o problema daca e desfacuta, doar sa n-o fi tinut cu ac in ea..atunci intra aer.
Pupici si sa auzim de bine!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
Bic spune:
Ca n-am fost clara data trecuta. Kk nu e mai moale decit de obicei, ci doar mult si des.
Banane maninca ea in mod normal la greu. I-am dat azi ceai de menta, sa vedem cum reactioneaza.
Merci de raspunsuri.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
catutza spune:
Leea , am primit mail de la ei, am dat clik, acum astept ziua de maine sa vad ce si cum. Ma oftic ca nu vine pe mail, ca asa aveam salvat in calc. Tu cum ti-ai salvat astro? Eu abia astept sa vad ce-mi spun si ei.
Baita , ii facem pe cap odata la 4 zile, iar pe corp in fiecare seara.Se joaca cu ratele si alte jucarii cam 15-20min. Ii place foarte mult, mai ales cu spuma.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
roxisialexia spune:
leea multam pentru link, am incercat si eu sa vad ec spune despre mine, astept ziua de maine.
bic, dar ce cantitate de lapte papa?
madau ai uitat de buluci, trebuie sa aterizeze si ea acasa curand.Si intrebarea era pentru Anda, in egala masura si pentru tine era valabila.Ceva vesti despre hainutele acelea?
ionikka si eu pastrez la fel serul, dar nu ma tine 8 luni...
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
migabo spune:
Buna noaptea!
Ilenutza - felicitari pt bebica din burtica! Sa fiti sanatosi si voiosi. Sarcina usoara!
Votam si noi pentru : copilasi
Succes cu numaratul voturilor!