Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

COPILASI- 17 voturi: anda, gandacel, cristinamh, leeacv, ionika, marialexia, gabitaco, ela27, ripley, catutza, bic,dordia, roxi, pischi, joy, ina, lavi

GASHCA VESELA - 5 voturi: tania , madutza, silvia, ilenutza, melku

PITICOTI: 6 voturi: tania , osteffy , bic, mandy, cristinamh (prin reprezentant - tatic), ripley

PRICHINDEI- 19 voturi: noki , osteffy , stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia , bic , madau , felicia, bubamara, bianca_mo, ionikka, ioana77, dienuta, alinush, joy, ilenutza, canuta, negara

Trupa vesela...de luat in seama...mai vrea cineva sa se schimbe cu votul ptr ea? NU se mai accepta noi voturi la 2 categorii ca nu terminam nici pana la Paste

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Uitasem sa zic de baitza..noi facem baitza zilnic, asa ne-am obisnuit si e deja ritualul nostru inainte de papa si culcare..iar la cap ne spalam la 2 zile.

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

O schimbam pe Nati de kk (cu servetele pt ca nu vine apa calda) si ce face Nati? Ia un servetel din cutie si incepe sa se stearga cu el. La pasa, ca nu ajungea pana la fundic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Va pup fetelor !
N-am intrat decit sa-i dau lui Madau pt munca prestata !

Multa sanatate copilasilor muciosi

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Simona intai votul si apoi . Inainte nu primim nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

quote:
Originally posted by negaracristina

Tocmai am citit anunt pe forum. Cineva vinde CD cu filmulete Baby Einstein. Reamintesc - aviz mara - ca am trimis mail in contul comun cu explicatii necesare download-arii gratuite a filmuletelor BE. MARA, fisierele trimise de mine in contul comun sunt audio. Sunt si filmulete BE dar dimensiunea fisierelor este mare si nu le pot trimite.

Cristina & Elise-Stefania

multam fain, urmaresc informatiile

eu am vazut ca sunt audio, dar am citit o postare(sau mi s-a parut)in care cineva zicea ca se uita bb la BE si ii plac imaginile.Am crezut ca sunt aceleasi fisiere.mersi inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!!!

Ilenutza, felicitari pentru sarcina! Sa fie intr-un ceas bun!Sa ai sarcina usoara si nasterea si mai usoara si rapida.

Leea , m-am inscris si eu pt astrograma.Cum primesc raspuns de la ei? Primesc mail cand e gata? Sau i-mi trimit ei pe mail astro?

Lavi , bine a-ti revenit!

Fug la baita ca e tarzior.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mai intai multumesc fetelor pt raspunsurile relativ la fetish.Vad ca desi scrie la carte,in realitate nu se apicaLa fel ca Sarah ,daca se pune suzeta,atunci ea e la Tudor.

Lavi ma bucur ca ti-a priit evadarea.Sa vezi tu cind o sa inceapa Nati sa stearga praful ce mamica fericita o sa fii.Sor-sa cred ca deja ti-e de maaare ajutor.
Cami faina petrecere v-a iesit.Mai ales ca n-am vazut picior de copil pe acolo, numai de ..doamne sau domnisoare.Ori era al tau???
Ilenutza felicitari si muuulta sanatate.Sarcina usoara!
Gabitaco bine ca esti sanatoasa.Pe cind incerci iar la bb2?Poate mai faci o fetita si o sa aiba T din ce alege.Ca tot cuscre om ramine.Rferitor la lapte,io nu-l fierb da nici nu-i prea dau.Cred ca de la el se constipa.
Gindacel mie imi e lene sa ies afar cu T.Mi-e lene sa ma si sa il imbrac.Da dupa ce iesim nu ne mai dam intorsi.Desi is cam paranoica la gindul ca ar putea raci din nou.
Joy fugi la culare ca ziceai ca esti varza.Nu mai bintui p-aci.Somn usor!

Mie imi place trupa vesela sau sinonime gen comando,pluton.Daca se introduc si astfel de titulaturi in cursa electorala,io ma transfer la una din ele.

Io va dadusem un link pt astrogame in ideea ca o mai slabim pe Anda.Da nu a zis nimeni nimic,deci nu-i interesan.Desi e.

Va pupacesc

Leea si Tudor (19.12.2005)POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

O schimbam pe Nati de kk (cu servetele pt ca nu vine apa calda) si ce face Nati? Ia un servetel din cutie si incepe sa se stearga cu el. La pasa, ca nu ajungea pana la fundic.

fiica-mea se sterge doar la masa cu servetelul , de cate ori considera ca are nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Doamna observator, cum vi s-a parut aceasta zi de votare?

Si daca e sa ne diferentiem cu ceva fata de ceilalti"copilasi putem sa ne spunem- grupa copilasilor de noiembrie -decembrie 2005

gabitaco, ma bucur sa aud ca au iesit bune rezultatele, ai fost bolnava?

simona, numai asa pe fuga nimic nou despre patricia?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput