Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Meniul perfect: suc de portocala cu nurofen.
osteffy, mama ce zi ati avut si voi ieri. De ce nu-i cumperi un pui / cucos din plus?
maria_alexia, am incercat si cu forta si ultima data a vomat. Prefer sa-i dau medicamentele cu forta decat sa nu-i dau deloc.
roxi, de obicei nu-i dau medicamente inainte de masa. Dar cum sotul e acasa, s-a oferit el sa-i aduca antibioticul si s-a gandit sa faca si laptele. Cand Elise a vazut laptele... a inceput sa planga si sa ceara ACHI.
leea, Elise nu are niciun obiect preferat, dar doarme in pat cu un urs primit cadou de la nasi. In ultimele zile tot plimba o girafa prin casa, dar nu-i nedespartita de ea. Nici macar suzeta nu o vrea tot timpul.
Gandacel, ma bucur ca la voi functioneaza treaba cu medicamentele. La noi din pacate nu merge. Ii place ferul, i-a placut la nebunie augmentinul, cand vedea seringa deschidea gurita iar cand se termina mai cerea. Dar nurofenul efectiv nu-i place. Am incercat sa-i dau si cu seringa de la augmentin si nu a vrut. Deci nu-i place. Decat sa nu-i dau, sau sa-i dau fortat si apoi sa vomite, prefer sa o pacalesc. Asta-s eu. Probabil gresesc dar nu mai suport sa-mi vad copilul bolnav. Referitor la sondajul tau, o plimb in functie de cat timp liber am. Uneori o ora, alteori mai mult. Daca-i urat afara, nu iesim. Nu-i prea place plimbata pe jos, prefera carutul. Daca o las pe jos aduna toate chistoacele si rahatelele ce le gaseste pe jos.
crismh, nu am ce poza sa-ti trimit pentru panou. Sincer iti zic. Pur si simplu nu mai sta la pozat. Intoarce capul cand vede aparatul.
Canutza, Elise e obsedata de bideu. Ii place sa umble la robinet si sa-si bage mainile prin vas, mai ales daca e si apa deschisa.
Hi, hi, Joy, si eu o alint mereu maimutzica. Mai ales cand rade alintat.
Gabitaco, pentru rezultatele bune. Sincera sa fiu, eram cam ingrijorata din cauza unui mesaj de-al tau postat mai demult si din cauza noului motto.
Ilenutza, felicitari pentru bebica.

Ca zicea Joy ca-i cere Vladutu' papa... Daca va vine sa credeti, si Elise imi cere. E comica tare. Scoate limba printre buze si maraie mmmm, mmmm.

Eu nu caut niciodata subiectele. Imi salvez de fiecare data adresa la FAVORITES. Iar de la un subiect la altul ma deplasez folosind link-ul de pe ultima pagina a subiectului.

Despre papa: puteti incerca reteta de ficatei a dordiei. Eu am facut-o usor modificata, adica am adaugat uleiul la sfarsit si am mai adaugat mirodenii: busuioc, cimbru, usturoi si marar. Si borsul cu perisoare ii place. Am mai incercat o budinca (din mami, editia seciala, aia cu retete) din branza, gris, oua si am mai adaugat eu putina dulceata.

Votez si eu pentru PRICHINDEI.

Elise e bine. Azi nu a mai facut febra. Continui sa-i dau nurofen, dar nu 5 ml ci 2.5. Astazi a mancat asa-si-asa. Laptele de dimineata l-a vomat, fructele le-a mancat doar pe jumatate, a mai mancat niste supa cu paine si un biscuite. Nu i-am dat carne sau galbenus. Sper sa-si revina repede si sa se apuce de mancat ca si asa e slaba...

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mada, eu recunosc, am citit tare pe fuga ultimele capitole; am crezut ca lupta finala se da intre prichindei si gashka dar acum am citit ca sint voturi si pentru "copilasi" - cu ei votez..
mii si mii de scuze. cred ca pina se definitiveaza o sa-ti iasa par alb, saracuta de tine. Scuze, scuze.

Rachel (Nov.23,2005)& Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai mie imi suna bine "trupa vesela"! Voi ce ziceti??

Prichindei mi se pare prea de Tip-Top Minitop, iar Piticoti....immm...nu prea imi place.

Ilenutza felicitari pt bb2, sa fiti sanatosi amandoi si sa nasti usor in iulie!!!

Lavi bine ai revenit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, am pus si eu poze le de la Revel ... aici! Daca aveti chef sa va delectati cu ceva poze haioase de bal mascat!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Film cu Colin Firth pe National - acum!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

DADACA PE "PRIMA" ACUM!!!

parca nimic in lumea asta nu-i mai bun decat: o baie calda cu o carte siropoasa(ELA ) si un pahar cu vin.

plus plod alimentat si culcat de tati....saracu tati de juma de ora sta sa-l culce si maimuta da cu picioarele in perete!!!!

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

COPILASI- 16 voturi: anda, gandacel, cristinamh, leeacv, ionika, marialexia, gabitaco, ela27, ripley, catutza, bic,dordia, roxi, pischi, joy, ina

GASCA VESELA - 5 voturi: tania , madutza, silvia, ilenutza, melku

PITICOTI: 6 voturi: tania , osteffy , bic, mandy, cristinamh (prin reprezentant - tatic), ripley

PRICHINDEI: 19 voturi: noki , osteffy , stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia , bic , madau , felicia, bubamara, bianca_mo, ionikka, ioana77, dienuta, alinush, joy, ilenutza, canuta, negara

propunere TRUPA VESELA...o luam in calcul???

P.S. Toate ca toate dar tre sa dati o la BEC...asta dupa votare ca sa nu faceti contestatie din cauza de la bord

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Da, trupa vesela! Dar daca nu se poate vota in 2 locuri, raman la prichindei.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu votez pentru "copilasi de..."
Am vazut ca s-a propus si globulete. Pai decat globulete mai degraba petarde

Multumesc tuturor pentru SMS-uri, mailuri si alte forme de felicitare . Va doresc un an nou fericit, cu bucurii si sa va impliniti tot pomelnicul de dorinte (vba Andei).

spalat pe cap - o data pe saptamana, nu e bine pt pielea capului sa-i spalam mai des. Baita o facem zilnic dar tot la 2 zile nu dam sapun decat in zonele mai murdaribile.

Fierberea laptelui UHT - unu ca nu e nevoie pt ca e deja steril si doi ca smecheria cu UHT-ul e ca il supun f putin timp la temperatura inalta tocmai in scopul de a nu-si pierde din principiile nutritive. Daca il fierbi - aleluia.

Cred ca o sa o trec si pe Nati in curand la UHT pt ca Juniorul asta e prea dulce, nu-mi prea place de el.

madau deci doctorita mea mai publica in Mami? Ca n-am mai cumparat de mult revista, credeam ca nu mai apare pe acolo.

apa de mare in nas trebuie sa fim atente sa aiba concentratia fiziologica. De ex Marimer-ul si Sterimar-ul sunt apa de mare diluata cu apa pana ajunge la concentratia salina din serul fiziologic (adica aia normala din om). La Nazomer de exemplu, din ce a vazut Virgil la magazin, nu se specifica nimic pe cutie, deci e f posibil sa fie apa de mare concentrata. A zis ca nu e buna apa de mare concentrata in nas pt ca se usuca sarea aia pe caile respiratorii. Trebuie ceva de concentratia serului fiziologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda ziceai ca sunt pe teava 'fo doo astrograme?

Mamici de puiuti mucosi - mult succes in lupta cu uratii.

ilenuta deci de-asta disparusesi tu, erai ocupata ?
Sarcina usoara si bebeu sanatos!

Mergi la inceput