Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 16
Ina869 spune:
Ilenuta felicitari!!! o sarcina foarte usoara, un bb sanatos si o nastere tot atit de usoara!
Noki, ai perfecta dreptate, asa am gandit si eu initial, ca nu o sa placa titulatura de baietei-fetite din cauza discriminarii; si nu am vrut sa pun fetitele primele ca sa nu se spuna ca sint partinitoare, fiind mamica de fetita.
Mada, votez pentru prichindei.
Rachel (Nov.23,2005)& Ina
gabitaco spune:
sau trbuia IUBIRI DE MARTIE .... COPII DE NOIEMBRIE

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
melku spune:
Suntem si noi pe aici...ne-am adunat aseara de pe coclauri!
In primul rand "La multi ani!" si sa vi se indeplineasca toate dorintele pe care vi le-ati pus pentru anul 2007!!!
io nu mi-am pus nici una. am si uitat sa ma gandesc...cred ca din cauza ca nu mi s-a indeplinit mare lucru in anul care a trecut.
Sanatate sa fie!!!
Incerc din greu sa recuperez...am terminat si scutecul trecut de citit si cred ca ma opresc aci.
trec la vizionat de poze ca mi-am deschis o gramada de ferestre pe masura ce v-am citit si ati dat linkuri.
Ilenutza, felicitari pentru bb2.
Si mie imi place mult cum apare acum denumirea, gashka vesela.
revin mai tarziu cu povesti.
si sper sa pun si poze.
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
ilenutza spune:
Multumesc mult de urari, la fel va doresc si voua si copiilor vostri!
Nu am spus la nimeni , am preferat sa va anunt asa!![]()
DPN 21 iulie
oricum timpul trece asa rpd!!!
revin cu amanunte![]()
Ile
12 si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
madau spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
sau trbuia IUBIRI DE MARTIE .... COPII DE NOIEMBRIE
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Sau "iubiri de aprilie....copii de decembrie"

Ina te trec la "prichindei"

Ma duc sa public din nou voturile apoi BEC se inchide temporar din cauza de papa ptr bb..

. Vesti noi la stirile de la ora 21.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
madau spune:
COPILASI- 15 voturi: anda, gandacel, cristinamh, leeacv, ionika, marialexia, gabitaco, ela27, ripley, catutza, bic,dordia, roxi, pischi, joy
GASCA VESELA - 5 voturi: tania , madutza, silvia, ilenutza, melku
PITICOTI: 6 voturi: tania , osteffy , bic, mandy, cristinamh (prin reprezentant - tatic), ripley
PRICHINDEI: 19 voturi: noki , osteffy , stefanalex, siminaf, cameliadaniela, roxisialexia , bic , madau , felicia, bubamara, bianca_mo, ionikka, ioana77, dienuta, alinush, joy, ilenutza, canuta, ina
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
joy04 spune:
ILENUTZA
felicitari.......!!!!!!!!!!!!!
mai a venit schimbu doi ca sa zic asa- adica cristi- io-s varza ca nu am dormit cum va spuneam plus ca astazi am stat cu 2 copii, inca o fetitza de 4 ani jumate si tin sa va spun ca m-au termintat amandoi si apoi cand s-a culcat piticu m-a terminat ea.
e obisnuita cu chestii de genu: vreau aia, aia, aia si adu-mi
asa ca-s VARZAAAAAAA
promit ca maine ma hotarasc sa renunt la o denumire, dar nu pot acum sa gandesc limpede.
CRISTINA ziceai ceva de un panou de decembrie la un moment dat?????
dar ce, trebuie sa fie imbracat in mos craciun???
sau ai renuntat la el???
FELICIA io-s de acord cu BRADO ca MAIMUTZA ii mai zic si eu lui tero, plodu' meu...si altele ![]()
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
gabitaco spune:
Mai eu is tare fericita ca rezultatele mele au iesit bine. Mateea si tati dorm de rup si eu bantui pe net. La noapte cred ca stau de straja 
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
lavi02 spune:
Hello fetele,
Aseara am ajuns si noi acasa, azi am tot despachetat plus ca sunt cu amandoua fetele acasa (Silvia are vacanta pana luni).
Nataliei i-a trecut bronsita sau ce-o fi fost
, tocmai ne-am intors de la 
Evadarea noastra
de revelion ne-a prins foarte bine, am fost 4 zile (3 nopti) plecati in care ne-am pendulat intre Timisoara si Arad, cand a sora-mea cand la prieteni, i-am dus pe unii la ceilalti, ne-am relaxat, a fost f bine.
Soacra-mea s-a descurcat cu fetele de Revel, a dansat cu Silvia iar Nati a dormit
paradoxal de la 21 la 2 cu toate artificiile dar apoi s-a trezit din ora in ora pana la 5.
-------
N-am citit din urma, nu stiu cine si de ce a propus noul nume dar mie nu-mi place DELOC-DELOC "gashka". ![]()
In general scrierea in "romana" cu sh, tz, etc
.
Acum hai sa ma uit in urma.
Bubamara spune:
Ile, felicitari pentru bebic/a!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Auziti, da' "trupa de prichindei" sau "trupa vesela" cum va suna? Ca ziceati ca "prichindei" e luat si sa mai bagam ceva> Am zis si eu....