Cirese de Mai Iunie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Lamulti ani cireselelor, va dorim un an cel putin la fel de bun ca cel care a trecut, sa fim sanatosi si fericiti alturi de minunile astea mici care ne lumineaza viata!
Noi am avut un revelion fain, ne-am strans cam toata gasca, am trimis pachetel bebitzu la bunici si ne-am distrat pe cinste... Dupa chef totusi am relizat ca a fost prima noapte in care am dormit departe de bebe si m-am simtit cam ciudat, nu vreau sa repet prea curand experienta asta...
Acum suntem raciti-copti mai ales eu, temperatura mea variaza undeva intre 38 si 39 de grade cu toate paracetamoalele si ibuprofenele din lume si nu m-am miscat din pat de 2 zile. De azi vad ca si bebe a in ceput sa faca un pic de febra, avea de dimineata 38.3, deocamdata nu i-am dat nimic ptr ca a mancat bine si era destul de vioi... asteptam sa vedem cum evolueaza, sper sa fie ok si pe seara.
Lyly, votam si noi pe PM, multumim ca te ocupi asa mult de noi... Si apropo de Alc ca a luat bine luna asta in greutate cu toata greva foamei, se pare totusi ca si rasul ingrasa, asa ca stai linistita.
Virgi, am vazut pozele, sunt minunate, Luana e o scumpa. Chiar asa ma intrebam eu... la voi e frig rau iarna? ca eu de cand o vad pe bebitza in talpitzele goale m impresia ca la voi e vara...
Diana R si Luana, pupici de la David ptr colegele de muceala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani fete cucuiete si tatic de tatic

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani!
Un an nou fericit si multe bucurii de la si pentru ciresici si familiile lor!

Noi raportam cu tristetze inscrierea la clubul bolnaviorilor - din pacate Paul s-a potcovit cu o viroza f urata, deja de 4 zile facem tratament, asta colac peste vaccinul de 6 luni....

Din pacate, am pierdut sirul postarilor - n-am reusit sa mai citesc de pe la cap 32.... Sper sa vina zile mai bune si sa reusesc sa recuperez cat mai mult.

Pana atunci, imbratisam pe toata lumea din livada si dorim, din nou, un an cat mai bun la toti

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetele mele dragi, am intrat sa va doresc multi ani fericiti alaturi de minunile voastre dragi, sanatate multa si un an nou plin de impliniri.

Noi am fost la mare o saptamana, incercam sa ne linistim usor-usor si sa mergem inainte.

O sa mai intru uneori pe la voi sa citesc despre papusile voastre vii, chiar daca n-o sa mai scriu, nici n-as sti ce... Citeam pe la ultimele voastre mesaje si nu mi-a venit sa cred ce mari sunt bebelusii, cate progrese au facut... Va pup pe toate si chiar si pe tatic si va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine si Maria intr-o perioada grea dar nu lipsita de bucurii si de zambetele copilei mele dragi.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria (20 Aprilie-14 Decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

La multe lunite!

virgi,
poza cu papa par tout e dementiala, nu ca celelalte n-ar fi una si una..
intrebari la care numai tu imi poti raspunde:
aia cu ardeiul vaz ca s-a zis, si eu as incerca nitel, mai ales in lunile astea de iarna. te tin la curent.
alta: pot sa ii dau papa cu bete??? ca mie mi-e muuult mai comod sa manc asa, mai ales ca am dat-o in chinese, sotului deja i s-a cam acrit..
iar cu lingurita avem o problema: intotdeauna e f interesanta cararama de la scaunul de masa, EXACT cand vine mama cu lingurita, asa ca noi coboram gura..
o ultima intrebare, atat pentru tine cat si pentru celelalte fete: am vazut-o pe luana pe parchet. noi avem numai parchet pe jos, am lichidat de mult orice covor. mi-a fost teama sa o las pe jos, in ideea ca mai cade si se poate lovi la cap mai tare decat pe covor. e oK?! o pot lasa??
a, si voiam sa ma mir si eu de ceva. ai spus ca nu o poti lasa pe luana nespalata pe cap doua zile la rand. eu stiam ca nici nu e bine sa ii speli in fiecare zi pe cap, caci stimulezi secretia de sebum si li se va ingrasa parul mult mai repede. eu o spal pe hora la 4-5-6 zile pe cap. ne udam in fiecare zi, insa sampon nu. acolo iti recomanda spalat zilnic?

multumim pentru urari si incurajari!

ma duc sa pap niste scoici cu usturoi, ca de anul nou ne-a fost lene sa le mai facem...

si, ca sa mai fac o verificare: daca tuseste, mai mult noaptea, ziua n-am prea auzit-o, n-are febra, e vesela, are muci temperat, e ok daca o las in pace si nu-i dau nimic?!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Luana, si eu il spal zilnic pe cap pe Alec. Par nu prea are...e bine spus spalat pe cap si nu spalat ... parul Ai renuntat la culoarea aia frumoasa... si nici citat nu ti-ai mai pus!

David, Serghei si Robert, sa ne traiti

Azi a fost o zi ca de primavara. Cica de maine vine viscolu'. Pai aveti mare grija mare de ciresici... Fara muci... Fara tuse... doar hlizeala si voie buna

Cand ma gandesc ca de maine iar ma-ntorc la servici, imi vine sa ma cocotz pe pereti

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

hai sa infiintam "clubul cocotatelor pe pereti"!!! noi doua ne facem membrii fondatori, ce zici? eu de maine incep munca full time... ugh

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LYLY voturile mele nu le-ai primit Ti le-am trimis aseara pe PM . Daca nu le-ai primit o sa le trimit iar .

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Lili, Luana, eu m-as urca pepereti cu drag daca nu mi-ar fi asa de ameteala, asa ca, credeti-ma pe cuvant, mai bine la munca de cat boleala.
Luana, daca nu tuseste rau si nu are febra, nu trebuie sa-i dai nimica, probabil sunt mucisori aspirati, poate reusesti sa-i cureti nasucul mai zdravan seara... nici eu nu-i dau lui David nica deocamdata si el are si un puisor de febra...
pupici.. sa ne citim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Imi place sa infiintez cluburi, dar asta...suna cam trist si cam disperat...asa, am putea infiinta si "clubul obositelor"... si multe alte cluburi... din care, de fapt, n-am vrea sa facem parte...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput