Cirese de Mai Iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by ILDI25
LYLY voturile mele nu le-ai primit Ti le-am trimis aseara pe PM . Daca nu le-ai primit o sa le trimit iar .
Ildi
le-am primit si le-am contabilizat
asa... si-ar mai fi clubul mamicilor grasane... ofofof...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI Eric pentru implinirea a 6 luni
LA MULTI ANI Serghei si Robert pentru implinirea a 8 luni
DIANA, PUIUDANA, , ZAX,VIRGI , LYLY multumim pentru urari ,nu-mi vine sa cred ca au trecut asa de repede 8 luni.
Shoricuta felicitari pt ridicatul in fundulet
Cami frumoase pozele cu papusica Sofia ,mai ales alea in rochita verde ,o splendoare. Distractie placuta in vacanta.
Virgi frumoase pozele ,si mie mi-a placut cea in care Luana e manjita pana la urechi ,mergea zic eu ca poza pt concurs .Ce fain ca e asa cald la voi in casa ,eu ma tot miram cand ma uitam la pozele voastre ca Luana e mereu fara ciorapei ,dar cu caldura in pardoseala mai zic si eu . AAA si felicitari pentru ridicatul singura in picioare ,noi am ramas rau in urma ,cred ca vom fi ultimii care ne vom ridica singuri ,
David,Hora si Paul multa sanatate si la cat mai putini mucisori.
Puiudana iti spun eu cum va arata Ochiosul tau doar cu caninii ,ca un vampirut .La fel arata si David ,dar caninii ii ies sau incisivii laterali ,ca eu tot ma uit la David si mi s-au parut ca sunt caninii ,dar cum ies tot mai tare se apropie de mijloc si cred ca sunt incisivii laterali ,si eu tot asa credeam ca sunt caninii ,vedem noi cand or iesi toti ce vor fi .Am vazut ca incepe sa crape gingia si la mijloc ,si atata plange ....
marrycalu spune:
Multumim tuturor pentru urari

Am mai pus cateva poze in luna a 8-a,si din luna a 9-a
Marilena si Robert(2 mai 2006)
zax spune:
Raportam si noi masa de pranz luata in totalitate cu atmosfera si animatie: baiatu' "cuminte" la el in scaunel, mama inarmata cu una bucata castronel si cu una bucata lingurita si dupa doua, trei guri de piure scandal nevoie mare. Atunci tata (conform instructiunilor citite pe net si recomandate cu caldura de mamici patite
) a inceput sa distreze si sa-i faca pofta printzishorului, "mancand" o data cu el. Si surpriza! Piureul a redevenit bun.
Acum intrebarea mea e alta: ce fac de maine cand vine ora mesei? I-au baiatu de manutza si mergem la tati la serviciu sau chemam taticu la domiciliu'. Ma mai gandesc in noaptea asta, cica ar fi un sfetnic bun.
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by zax
Raportam si noi masa de pranz luata in totalitate cu atmosfera si animatie: baiatu' "cuminte" la el in scaunel, mama inarmata cu una bucata castronel si cu una bucata lingurita si dupa doua, trei guri de piure scandal nevoie mare. Atunci tata (conform instructiunilor citite pe net si recomandate cu caldura de mamici patite) a inceput sa distreze si sa-i faca pofta printzishorului, "mancand" o data cu el. Si surpriza! Piureul a redevenit bun.
Acum intrebarea mea e alta: ce fac de maine cand vine ora mesei? I-au baiatu de manutza si mergem la tati la serviciu sau chemam taticu la domiciliu'. Ma mai gandesc in noaptea asta, cica ar fi un sfetnic bun.
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
Pai Dana... mananci si tu...
Azi la pranz, alta nebunie. Piure de cartof dulce cu piept de pui fiert si mixat. Am pus si o masurica de lapte. Vezi sa nu manance Hlizitul... astepta lapte, evident.Eu, cu biberonul cu ceai alaturi. Si l-am pacalit asa: ii duceam bibe la gura si cand deschidea gura in bagam repede-repede o jumatate de lingurita cu piure pe gatutz... a mers de vreo cinci-sase ori. Bineinteles c-a urlat cu piureul in gura ca apucatul. Ii mai dadeam un pic de ceai,sa alunece pe gat...
Mai gasesc io si alte tertipuri

Am inceput sa-i dau mancarea solida intre mese,ca gustarele, exceptand piureul de legume pe care ar trebui sa-l manance la pranz. Masa de pranz trebuie sa fie o masa completa, nu trei lingurite si iarasi lapte. Dar am rabdare. Mi-o cultiv...

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by marrycalu
Multumim tuturor pentru urari
Am mai pus cateva poze in luna a 8-a,si din luna a 9-a
Marilena si Robert(2 mai 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o
Foarte frumoase poze. Am observat si un loc de joaca dragut pentru copii. Dar, am stat mult sa se deschida albumele. Si eu am albumele tot pe yahoo photos. Nu stiu de ce se deschid atat de greu.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
zax spune:
Am pus poze mai noi aici. Mai am de pus dar merge groaznic de greu. Lucrez acum la asta.
Dana si
POZE
Horia Alexandru
zax spune:
Pai am incercat in prima faza sa mananc eu cu el, normal. Da, aiurea - n-a mers. A trebuit sa chemam artileria grea.
Merge groaznic yahoo photos. Cred ca o sa stau intr-o zi sa imi fac pe alt site albumele de poze. Voi ce mai folositi? Care merge mai repede?
Dana si
POZE
Horia Alexandru
wapi spune:
LA MULTI ANI !
Sa aveti parte de un an frumos alaturi de bebeii vostri !
Si noi tot acasa am facut revelionul, dar pentru ca am stat 8 zile numai in casa pe 1 ianuarie am fugit pana la Busteni sa respiram aer curat, iar azi am fost in Mall sa ne poluam (si sa-si cumpere mami cosmetice ca se pregateste sa inceapa munca pe 15)(nici eu nu ma intorc pe postul meu, o sa fac la rapoarte in excel de o sa ma zapacesc).
Acum ne luptam cu efectele colaterale in urma bolii : bibitzul meu este un superrasfatat si URLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA de fiecare data cand nu-i convine ceva ; acum ne intoarcem incet-incet la meniul obisnuit ca piureul de morcov nu prea ne place si bagam ceva urlete la pranz (in schimb mar copt cu branza inghitim 200g in 5 minute ! si URLAM daca ne da mami prea incet )
La bilant : 9kg de bibitz (la 7.5 luni)si 3-4kg avantaj mami (sper sa le dau jos cu mersul la munca)![]()
Gata fugim sa facem baie la urlacios.
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by zax
Am pus poze mai noi aici. Mai am de pus dar merge groaznic de greu. Lucrez acum la asta.
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
Cand am ajuns la poza 20 am renuntat. Tot imi da mesajul"oh-uh, something bad happened"... am vazut ca fetele au pe webshots album
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006