Cirese de Mai Iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
zax spune:
La multi ani Eric pentru implinirea a 6 luni!
La multi ani David, Serghei si Robert ptr 8 lunite!
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
zax spune:
Virgi si Cami - foarte frumoase, vesele si cuminti papuselele voastre!
Luana - multa sanatate Horei si la cat mai putini muci!
Dana si
POZE
Horia Alexandru
LYLY809 spune:
Danapuiulet, am contabilizat voturile tale.
Fetelor, cat trebuie sa ia pruncii in medie in greutate pe luna, la varsta pe care o au acum? (7-8 luni)
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
zax spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Danapuiulet, am contabilizat voturile tale.
Fetelor, cat trebuie sa ia pruncii in medie in greutate pe luna, la varsta pe care o au acum? (7-8 luni)
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Lacri - m-am uitat acum in Capraru si zice de 400-500 de grame in luna 7-8. Dar stii cum e, ca poate fi mai mult sau mai putin in functie de copilut.
Dana si
POZE Horia Alexandru
LYLY809 spune:
ok, Dana, m-am linistit, multumesc.
Asta mik a luat 550gr in ultima luna.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
zax spune:
Pai e foarte bine; Horia si el a luat tot cam 500 de grame de la 5 la 6 luni.
Dana si
POZE
Horia Alexandru
virgi spune:
Zax, Marilena - 
Lyly - da, e foarte cald la mine in casa, nu se poate sta cu sosete si nici cu ceva mai mult decat maieu. Asta este avantajul incalzirii prin pardoseala. Ai tot timpul cald la picioare. Nu faci niciodata anexita sau cistita![]()
DianaR - da, se ridica singura. Se agata de orice si sta foarte bine in picioruse, insa nu vrea deloc sa mearga de-a busilea.
virgi spune:
Da, Lyly - ardeiul era iute. Oricum ii stie gustul. Eram odata la restaurant si-a bagat mana in castronul cu iuteala..eu nu eram atenta si-o aud deodata tipand. Era rosie toata pe maini si la gura ( pasta de ardei iute pisata). I-am dat apa..si am rezolvat problema. Oricum koreanca cu care eram..imi spunea sa nu-mi fac griji..ca de acum pot sa incep sa-i dau si iute, intr-o forma mai light.
Doctorul mi-a zis de la un an...
virgi spune:
La multi ani Eric. Lya sa ne pui poze.
La Multi Ani David, Serghei si Robert pt. 8 lunite! Sa cresteti mari si frumosi.
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by virgi
Da, Lyly - ardeiul era iute. Oricum ii stie gustul. Eram odata la restaurant si-a bagat mana in castronul cu iuteala..eu nu eram atenta si-o aud deodata tipand. Era rosie toata pe maini si la gura ( pasta de ardei iute pisata). I-am dat apa..si am rezolvat problema. Oricum koreanca cu care eram..imi spunea sa nu-mi fac griji..ca de acum pot sa incep sa-i dau si iute, intr-o forma mai light.
Doctorul mi-a zis de la un an...
Interesant... ma gandeam ce-ar face Alec daca i-as pune nitica pasta d-aia in mancare... poate ar manca mai bine, poti sa stii?

Aha, deci isi baga manutele peste tot, papusica
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006