Cirese de Mai Iunie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

lacra,
intr-adevar, fierul se da numai daca e cazul. eu am mers la iomc la analize, pentru teama mea cu toxoplasma si i-am facut si hemograma. si a iesit anemica, de aceea mi-a dat fier. daca nu trebe nu da.
ami,
yep, m-am speriat de pedofili....
nu rade, pe bune, le-am facut private dupa discutia aceea cutremuratoare pentru mine! cine vrea imi da mail pe luana7312@yahoo.com si ii fac invitatie pentru poze. e cel mai simplu asa. si, dadada, am pus poze de-alea noi, frumushele!

HEEEEEEEELP!
ca un copil bezmetic ce sunt, am asistat cu detasare la discutiile voastre despre muci si raceala. am compatimit, da n-am luat notite....
si acum ce fac io cu mucii astia? nu, de fapt nu mucii sunt problema ci tusea! ce fac eu cu TUSEA?!!
ziua nu prea tuseste, insa noaptea e jale. mi se rupe sufletul!
eu ma gandesc asa, ca se ineaca cu mucii (nici aia nu sunt prea bogati, mai mult se lipesc de nas, nu curg)
heeeelp, mama suparata si ingrijorata cauta ajutor!

imi fac si eu cafeaua si ma pregatesc de vot. tuff! am vaz't vreo 6-7 de la care nu-mi mai luam ochii. doar doua, hm?!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Ama,pentru ce-i Calma Baby?si al meu se trezeste de f. multe ori noaptea si la 7 e in picioare,o sa caut si eu.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

CamiM - moamaaaa, ce frumoasa e Sofia. Mi-a placut rochitica verde, nu mai spun de fotografiile cu caciulita lu' Mosu...e asa de dulce.

Am pus si eu cateva poze recente:
http://good-times.webshots.com/album/556769932ESBtmS?start=0

Luana - multa sanatate Horei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

LA MULTI ANI MEZINULUI LIVEZII,Eric-Scumpilic!
Cami, distractie placuta in New Orleans!
Luana, eu i-am dat cupilului RINATHIOL cand a tusit, are gust ff.bun dar se poate consuma in maxim 7 zile de la deschiderea sticlei.
Am primit voturile de la: Virgi, Cami, DianaR si Ellax.
Ma duc sa-mi fac si io

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cami, am mai vazut cateva poze haioase cu Soficu'
Virgi, asa-i de cald la voi, incat sta Luana cu talpitele goale? Ce costum national frumos are! BTW, sunt cateva poze haioaase acolo, cea mai faina este aceea in care Luana are boticul plin de mancare. Ei, dar ardeiasul ala nu e iute, nu?

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Eric pentru 6 lunite!

LMA David, Serghei si Robert ptr 8 lunite!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioi, Sofiia ii asa o frumusete si hainutele ei is tare frumoase mai ales rochita aia verde, ii un vis!

Luana, alta minunatie frumoasa si costumul national o minune! Ce figura ii asa murdara pana in urechi de papa! Am vazut-o in picioare pe langa mobila si olita. Se ridica singurica?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI SERGHEI,DAVID SI ROBERT PT CELE 8 LUNITZE SI ERIK PT CELE 6 LUNITZE!

Fetelor,multumim pt felicitarile dintzosului!Stau si ma intrab,cum o sa arate el cand o sa creasca bine de tot caninii si alti dintoci de sus nu mai apar???
Shori felicitari pt ridicatul in fundulet!
Lacra in 5 minutzele trimit si eu voturile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Zax si mie mi se par multe picaturi. Eu stiu ca fierul este toxic pentru organism daca este administrat mai mult de cat o anumita limita.

Pediatra mea a zis asa: fierul se da in caz de anemie (reiese din analizele de sange) 10 picaturi si profilactic doar 5 picaturi. Noi luam fier de la 5 luni si 3 saptamani cate 5 picaturi. Avem aproape 7 kg
Ma mai interesez.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze
si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Multumesc amis; sigur dr a gresit ca nu avea cum sa-mi recomande 20 de pic; mi se parea cam suspect atat de multe; o sa-i dau cinci cum mi-a recomandat si luna trecuta; preventiv, ca doar nu i-am facut nici o analiza de sange ca sa apara vreo anemie ca sa-i dau mai mult

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Virgi superb copil,o dulceata de fetita
DianaR.puiudana2004 multumim la fel
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput