Cirese de Mai Iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
LYLY809 spune:
Nu consider ca-mi pierd timpul, mie-mi face placere, Valy. BTW, sotul cand ma vede butonand se hlizeste si-mi zice:"Tot pe net? Saraca mama..."![]()
Sunt o persoana f. sociabila iar izolarea ma tampeste... De cand am copil nu mai pot iesi nicaieri. Nu mi-am mai vazut prietenele, pe multe dintre ele, de la botezul lui Alec. Asa ca, netul este curata magie si o fericire pentru mine, pot sa raman in contact cu OAMENI, chiar daca stau singura intre patru pereti.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Nu consider ca-mi pierd timpul, mie-mi face placere, Valy. BTW, sotul cand ma vede butonand se hlizeste si-mi zice:"Tot pe net? Saraca mama..."
Sunt o persoana f. sociabila iar izolarea ma tampeste... De cand am copil nu mai pot iesi nicaieri. Nu mi-am mai vazut prietenele, pe multe dintre ele, de la botezul lui Alec. Asa ca, netul este curata magie si o fericire pentru mine, pot sa raman in contact cu OAMENI, chiar daca stau singura intre patru pereti.
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
eu te inteleg...de aceea eu ametesc cand vad oamenii pe viu ...inca nu m-am obisnuit sa ma priveasca atatia ochi

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
DianaR spune:
Iar am petrecut astazi cu ditamai ceata de copilasi ca barbata-miu e Vasile. Fiica-mea ii treaza ca lumina zilei Ama am sa studiez si eu care-i treaba cu Calma baby asta.
Amiss chiar ma miram ca nu ati pus nicuna din pozele cu Petra...
Lyly, eu de maine intru la regim. Adica fara dulciuri, fainoase, 2 felii de panine neagra pe zi, portii reduse cantitativ si multe lichide. Urmeaza sa-mi cumpar si stepper si ii dau tare. Pana in mai vreau sa fiu ca noua (adica cu 10 kg mai usoara).
Fiica-mea fiind mucita nu mai manca chiar nimic... Nici pana acum nu manca nu stiu cat tot asa ca Alec cete 1-2 linguri la o masa, dar acum nimic nimic. Asta e...
Shoricuta, felicitari ptr ridicatul in fundulet.
Arleena, merci de explicatii, pricepui cum vine treaba.
Ok, acum merg sa-mi exercit dreptul meu liber si ciresesc de vot. Of, dificila alegere...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
EllaX spune:
Lacri, am votat!
Noi ii dam Anei cereale Humana pentru ca sunt singurele care nu miros ingrozitor de tare a vanilie. Pachetul mic (gen cereale cu mar) il cumparam cu 19 RON, pachetul mare l-am vazut cu aproape 40 RON. Nu am cumparat decat cu mar, pana acum, din cauza ca alea cu lapte sunt cu lapte de vaca. Adica... te stresezi atat sa nu-i dai copilului decat superformule, scumpe si scarboase la gust, si ei baga lapte de vaca (si inca degresat) de la 4 luni! Probabil ca asta ne arata ca ne stresam prea mult...
Pupici cireselelor racite, ca tare greu le este, lor si parintilor! Merg la culcare, acum, ca trezirea tot in jur de 7 se da. Noapte buna!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
CamiM spune:
Salutam cu drag livada pentru prima oara pe anul asta!!
Noi am petrecut anul asta reve acasa cu ciresica familiei da nici ca-mi pare rau! Asa a fost de bine!!Deci ridicam si noi manuta sus!!
pe de alta parte discutia cu socializarea.. mamicii parca ma atinge tare rau si pe mine.. aici nici ca vezi asa multi oameni pe strada toti sunt in masina si daca nu as intra la voi pe forum chiar ar fi cam neplacut. Dar nu ar trebui sa ma plang ca joi plecam in plimbare la New Orleans pentru 5 zile asa ca o sa am parte de socializare berechet!
Lyly am trimis si noi voturi, multumim inca o data ca te ocupi de concurs.
Uff ca greu a fost sa ma mai hotarasc..
Intre atatea cirese simpatice cum alegi?
Cami &
Sofia
poze Sofia
virgi spune:
'Neata ciresici!!!
Am votat si eu!!! Lacry trimis email pe adresa ta de yahoo.
DianaR - poza de care ai mentionat tu...a fost facuta cam de multisor si am tot sperat la una noua din preajma sarbatorilor..dar nu mi s-a parut niciuna haioasa. Oricum ma bucur ca am putut vota.
Arleena - super tare poza cu steguletul. A simtit din plin integrarea Romaniei.
Si apropo de acest aspect. Abia astept sa vedeam cum se va schimba Romania de acum inainte...eu zic ca in bine. Deocamdata eu sunt fericita ca putem calatori in Anglia fara viza
, asta da veste buna..si am mai aflat ca scolile internationale vor fi recunoscute si la noi. Pana acum toti copii romanilor care studiau in scoli internationale..erau obligati sa dea o gramada de diferente cand se intorceau acasa. Ei..bine ca am scapta de stresul asta..si cand ne-om intoarce Luana mica va putea merge la scoala fara probleme.
CamiM - deci incepeti anul cu o vacanta.
eii, va doresc sa va bucurati de ea...si noi pe langa voi, asta daca ne vei pune ceva poze.
Soficului mic....superba poza de la concurs.
CamiM spune:
Lya la multi ani lui Eric pentru 6 luni!!
Virgi merci frumos!!
Sigur punem pozici si filmulete cand ne intoarcem( acum avem ocazia sa incercam si noul aparat de filmat pe care l-a adus mosul!! hihihi)
Pune si tu poza cu Luana mica.. chiar si in afara concursului .. pleeaaasee!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Am mai pus si noi cateva poze de pe la sarbatori si nu numai:aici
Pupam toata livada inciresata!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
mihaela.f spune:
Fetelor,
intru sa va urez si eu la multi ani pentru anul 2007. Sa fim fericite si sa avem ciresele sanatoase, umblatoare si papacioase in continuare. Sa fie cuminti si sa fie vorbarete!
La multi ani!