Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
dandusa spune:
KOKORINA,
superbe pozicile ,superbi copilasii si superba super mamica.Mai ,dar ce au crescut...,mai...,sint adorabili amindoi si acum seamana foarte bine,nu-mi dau seama care este unul sau altul decit daca ma uit la lucrusoare...Esti de admirat,bravo tie!!!
Ma alatur si eu Capricoarnelor,nu ca as fi...,dar iubesc aceasta zodie...,sotul meu...,este Capricorn.
Cum se face ca atunci cind apar eu ,dispareti toate?Voi cred ca nu vreti sa vorbiti cu mine...

Mi-am dat seama...,gata va las...,pina mai tirziu![]()
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
atudor spune:
Da Carla, e f scump, 2.918.000 la Dona cu reducere...
Ana
lui
Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dandusa
RUXANDRA
deci tu il spalasei pe Grigore si l-ai lasat balta sa-mi raspunzi ,iar apoi te-ai dus sa-l clatesti?!?Nu pot sa cred ce face forumul asta din noi...,spune-mi ca nu este adevarat!!!

Nuuuuu, draga mea. Inca n-am ajuns asa..

Eu una la masaj+baie nu-s responsabila decat cu aranjat/scos ce trebuie (prosop, haine curate, creme, bete urechi, medicamente, lalala) si cu clatirea. Restul e treaba lui tati.
Are mama doi flacai.. Matei (4) si
Grigore
ruxandra_sb spune:
Mamicilor care dati la bb Debridat am o intrebare:
Cum il dati (inainte/dupa/intre mese) si cat dati?
Mie mi-a zis pediatra sa-i dau numai la nevoie (in rest ia Sab-Zimplex si Bonnisan alternativ), cate 0,5 ml, fara sa depasesc 4 ml/zi.
Si "la nevoie" asta e cam relativ... cand il doare deja e putin cam tarziu ca se mai linisteasca...
Si inca o rugaminte: cum se vad pozele Kokorinei, ca daca intru pe link nu vaz decat filmuletul cu camera harbujilor..
Grigore
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by aka
Mancam la 2 ore si apoi dormim vreo 2. Si are mami lapic cat pentru 3 copilasi.
Pai daca dupa papa dormiti 2 ore.. se cheama ca mancati la 2 ore+cat dureaza masa.
Felicitari pt laptic Monica; sunt invidioasa.

Grigore
mayaione spune:
Ruxandra eu i-am pus sabsimplex in laptic si asa am ajutat-o f mult. Daca ii dai san nu ai cum evident, dar daca ii dai praf asa o sa scape cel mai repede. Pus in laptic, dispare imediat spuma. A mea dupa ce papa nu mai avea nimic, am descoperit cam tarziu ca asa merge cel mai bine sabsimplexul, dar bine ca m-am prins. Debridatul i-l dadeam inainte de papa cu 15 mins.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
dia_bi spune:
buna fetelor am si eu o intrebare,a-ti depus dosarul pt indemnizatia copilului,la primarie?
cate zile prenatal si postnatal tre sa fie?126?
doctorita mea mi-a zis ca tre sa fie 42 dupa nastere dar nu e obligatoriu sa fie 126
si dosarul cand se depune?in 60 de zile de la ultima zi de concediu?
lamuriti-ma si pe mine
apropo de vaccin eu am dat 1.500.000
dianocica spune:
dia s-ar putea sa te doara pt ca ai dormit pe el. mie mi se mai intampla si asa...sper sa-ti treaca repede 
laura stai linistita cu bb cu laptele si cu kk. daca nu ne crezi pe noi, uite-te prin mama si copilul sau spock sau pe net. ai o pediatra tampita.sau hai sa-i zicem de moda veche. copiii alaptati exclusiv la san nu se constipa. punct.
cris pare ok cel de la bebesounds, cred ca ma bag si eu...
bulisor bravo mami! sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatoasa!!
florentina bine ai revenit!!!puiutzul e un scump si seamana cu tine...
kokorina esti o super simpatica. las' ca merita mititeii...o sa avem noi timp si de noi...de soacra...m-am tot tinut sa va spun...a fost fix 24h in vizita...dar merita capitol special, o sa va spun o data despre dansa...
dandusa o lasi sa doarma pe burta??
ruxandra eu ii dau debridat tot ca ultima solutie, nimic n-a mers...pe prospect zice ca pana in 6 luni se dau 2,5ml inainte de masa, de 2-3 ori pe zi. i-am dat asa prima oara -vine o linguritza plina- si dupa i-am pus un pic mai putin in linguritza si i-am dat prima zi o masa da-doua nu, deci cam la 9 ore iar acum vreau sa ii dau doar la 12h. nu face minuni, adica tot se chinuie si foieste in somn si scanceste dar macar nu mai plange cat ii tin plamanii...acum se chinuie sa scoata partzuri...si scoate.. si ii mai dau la celelate mese infacol(espumisan) si bonisan.
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
dia_bi spune:
fetelor mai am niste intrebari,fiica-mea sranuta si tuseste dar nu tot timpul e normal sau ar trebui sa-mi fac griji?
stranuta in special cand ii schimb pampersul cu toate ca la noi in casa e f.cald iar de tusit eu cred ca se mai ineaca cu saliva,dar soacra-mea cand a fost la mine mi-a zis sa nu aiba la plamani si m-a cam speriat,dar nu tuseste in mod repetat de multe ori
sper sa fie totul ok
v-am pupat