Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
ziggy spune:
Voi ce pregatiti de Anul Nou? Spuneti-mi o reteta de crema de tort care sa nu contina cacao sau ciocalata.
dandusa spune:
PANAA,
eu am fost la cm cind am implinit 40 zile si a trebuit sa astept sa termin si am fost dupa la biserica.Nu-ti face griji ca nu se intimpla nimic grav daca mai stai citeva zile.Exact acelasi lucru mi s-a intimplat mie.
AELITA,
daca iti depui candidatura la presedentie...,eu te votez,pe bune...,zau ca-mi place de tine,esti directa si iti vine sa-i stringi de git pe handi astia de doctori.Ce fericita esti ca nu ai ocazia sa vezi cita nepasare si nesimtire exista in Rominia asta mare...,ca i-ai fi impuscat numai doi cite doi...
,n-ai fi rezistat sa vezi atitia oameni lipsiti de sentimente...
In alta ordine de idei,facem galerie sau nu?!?
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
chinico spune:
Am incercat sa pun poze cu Bea si normal ca am facut-o de oaie.
Cred ca am facut un nou album, Beatrice...cred..si nici o poza nu e in el..ca in albumul meu nu stiu sa le pun.
Daca aveti timp si chef, dintre mamicile care nu au somn
pove si mie cum si ce..am descoperit add photo, dar nu ma lasa sa fac nimic..
tantala eu.
tre sa schimb si semnatura.
dupa masa, acu am program de muls.
va tzuc.
37+ 
dandusa spune:
Pozele Asizei nu sint pe public,deci trebuie sa te loghezi (mami_nov_dec_06).
RUXANDRA
deci tu il spalasei pe Grigore si l-ai lasat balta sa-mi raspunzi ,iar apoi te-ai dus sa-l clatesti?!?
Nu pot sa cred ce face forumul asta din noi...,spune-mi ca nu este adevarat!!!![]()
FLORENTINA,
grasunul tau este un scumpic,cred ca papa tooot ,nu?
Sa va traiasca ,sa fie sanatos.Sa te refaci repede.
si sa ne povestesti cum a fost
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
dandusa spune:
BULISOR,
bravo,sa va traiasca ,sa fie sanatos si sa creasca mare si mumos!!!

DOLORES,
A nascut prematur,nu mai stiu exact la cite saptamini,dar stiu ca a fost in August,ea fiind prima dintre noi care a nascut,scrie in listuta...,din pacate al doilea bb al lui Veronici ,nu a supravietuit.A intrat sa ne povesteasca ,dar din ce imi aduc eu aminte totul a fost din vina medicilor din C-ta .D-zeu a vrut sa ia la eu un mic ingeras si sa o lase doar cu unul.Foarte trist ...Ea nu a mai intrat de mult,chiar zilele trecute ma intrebam ce face...
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
aka spune:
Buna. 
Bulisor felicitari pentru bebelusa Mara

Reusesc si eu sa va mai scriu
. Cristina mea e foarte cuminte, cel putin acum la inceput. Mancam la 2 ore si apoi dormim vreo 2. Si are mami lapic cat pentru 3 copilasi. Iar noaptea nu dormim mai mult de 3 ore legate, dar poate pe parcurs vom dormi mai mult. M-am speriat eu la inceput ca avea niste mucisori si nu stiam ce sa-i fac. Dar am aflat solutia salvatoare: ser fiziologic. Asa se intampla cu mamicile incepatoare. Aseara am facut si prima baita si am fost tare cuminti, ne place la apa. As vrea sa imi pun si eu la semnatura niste poze, dar nu stiu cum. Oricum am pus in albumul comun.
Dolores Veronici a nascut prematur 2 baieti, dar unul a plecat la ingerasi.
Aelita daca doctorul ti-a propus inducerea nasterii sa stii ca si la mine a fost cam tot indusa. Si in 2 ore am nascut. Oricum o sa revin cu povestea nasterii mele atunci cand ma va lasa Cristina, ca un fel de incurajare pentru fetele care mai sunt.
Va pup pe toate 
Monica
de
Maria Cristina
dandusa spune:
CHINICO,
te duci la Upload Photos,apoi :
step 1 ,dai click pe albumul tau
step 2,select photos si apoi alegi pozele,dupa care,upload photos...si gata.Eu n-am mai pus de mult poze acolo,sper sa te fi invatat corect.
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
dandusa spune:
Sa va spun ce am descoperit la fiica mea?Mai nou adoarme singura,adica neleganata...De citeva zile bune,imi doarme foarte bine si ziua si noaptea....,ziua daca vrea sa doarma ,o pun pe burtica ,cu fata in jos...,si ii dau drumul unei jucarii care cinta ,pe care o cheama Danutz ..., zimeste la el,ma duc ii mai intorc cheita si a doua oara cind ma duc sa o verific ,doarme... si doarme asa cel putin 3 ore.Acum am si eu fata cumite,cit o tine ...,nu stiu,dar daca nu se plictiseste de Danutz...,cred ca am gasit solutia.A....si sa nu mai spun ca acum a avut tati patru zile liber ,sper sa nu fie o coincidenta...,si acum ca se duce la sevici,sa o apuce iar crizele,a pe cuvint ...,imi gasesc de munca daca asa sta treaba...
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
atudor spune:
Fetelor, va pup. Din pacate nu mai pot intra asa de des sa scriu intrucat flacaul mamii scump nu prea mai doarme ziua, are chef de gangurit, de povestit si de stat la mami in brate
. Acum doarme dupa ce l-am obosit cu putina gimnastica si gangureala
. Noaptea, in schimb, doarme dus, de la 10 la 5 dimineata. Are 5,500 kg si 59 cm. Alaltaieri am facut si vaccinul (Infanrix Hexa), a fost cumintel a plans f putin si nici reactii nu a avut (dureri, febra, etc).
Ma duc sa mai citesc din urma. 

Ana
lui
Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
carla2005 spune:
mie mi-a zis medicul de familie ca vaccinul ala smeker costa peste 2milioane, nu am cerut amanunte fiindca nu m-a interesat!
carla2005
de
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!