Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Florentina- bine ai revenit sa-ti traiasca bolfosul ce grasun e

Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
SARBATORI FERICITE !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

in sfarsit am aparut si eu.......ne-am mai linistit cat de cat cu stresul....santem bine cu totii,harbujeii iau la greu in greutate,doctorul nostru este foarte multumit de noi si uite asa dam inainte.....sant niste smecheri amandoi.....pascal nu mai spun,iar veverita de sophia se ia dupa el.....plange pascal,se apuca si ea....nu are chef,dar trebuie....ma rog de ea sa nu planga doar ca pascal plange si imediat ii revine aceeasi stare....e nubunie fetelor cu noi acasa,mai ales cand sant singura....o astept pe mama din ianuarie la mine,si abia satept,ca cu socrosenia.....m-am lamurit....nu stie nimic dar le stie pe toate,ca deh,a crescut trei copii si e mai in varsta ca mina....ma lasi.....

de citit v-am citit pe toate,de cand am scris ultimul mesaj.....de prestat nu mai am timp....la baie sa fac pipi ma duc dimineata si seara,iar seara ma gandesc ca de fapt eu toata ziua nu am facut pipi....ce misto trebuie sa fie numai cu un copil.....nu ma plang ca am doi,Doamne fereste!....mi i-am dorit si ii iubesc mai mult decat ca pe lumina ochilor mei....dar cateodata ma gandesc cum e cu unul....in fine,reusim noi sa trecem si peste faza asta cand eu nu am timp de NIMIC.

am citit ce sfaturi dau pediatrele din romania cu suc de portocale si de morcovi...........BAI FRATILOR, A INEBUNIT LUMEA!cum sa dai suc de portocale unui sugar cand pana la 6 luni NU TREBUIE sa-i dai nimic in afara de laptic,iar portocalele sant interzise cu desavarsire in primul an de viata,iar dupa aceea,cu mare grija.subscriu tot ce AELITA a spus,nu mai are rost sa umplu si eu paginile,a spus ea ce trebuia.............doctorii de aici mi-au interzis sa dau chiar si ceai intre mese.........numai atunci cand au dureri de burtica....ATAT SI NIMIC MAI MULT...........bineinteles ca fiecare face ce vrea.

mi-e un dor de voi,nebun.....era misto cand eram gravida totusi......chiar daca mi-era greu sa-mi port burta de pe o zi pe alta,dar eram pe forum toata ziua,si asta facea toti banii......nu-i nimic,venim din urma cu forte......

in rest ne merge bine,mos craciun ne-a adus o multime de cadouri,eu una sant superincantata de mosul de anul asta,harbujeii la fel.........nu va spun ce cadou i-a trimis sophiei cumnata mea(care mesteca mancarea la copil)......are si ea o fetita si a impachetat cadorile in aceeasi hartie,normal ca le-a icurcat si fii-sa a desfacut pachetul.....surpriza,prea mici hainutele......iar eu am avut si o mai mare surpriza....mi-a trimis cadoul sophiei in hartia rupta de fiisa...nici macar lipit cu leocoplast...proaste austriece care pt mine nu fac doi bani.....

AELTO,ne mai tii pe jar?cand ai termin sa nasti,sau nu ai de gand?ce misto ca iese capricoarna.....ca mine.....dar stii ce misto e sa fii capricorn?INGERASA stie si ea de ce.....ai sa vezi si tu,de fapt.....

BAMBO,merci de pupici,si de la noi la fel
mai multi pt antonia de la pascal
..........pascal inca lupta sa-i cucereasca inima,desi nu e prea prezent,dar ..................va fi,promit.

de toate mi-e dor,va pup dulce,iar harbujeii mei va pupa cu foc,ca slava domnului au niste buze....ca tata,manca-ia-s gurita lui!mai pun niste poze.....hai sa va povestesc ceva repede.....sotul meu iubeste foarte mult roamania si si-a cumparat de pe internet steagul romaniaei,fulare cu culorile romaniaei,am si steagul cu stema comunista,sapca....dar ce nu are.....ma trezesc intr-o dimineata,ma duc diresct in camera harbujeilor,si ce vad.....dormeau ingerasii mei inveliti in toate fularele posibile din casa cu romania....o sa pun si poza asta sa o vedeti.acu,ma duc si va anunt cand e gata!

pupici la toti bebeii,la toate mamicile si la toate gravidutele!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Kokorina-te-am adus cu gandul de dimineata ma gandeam la tine oare ce mai faci si uite ca ai aparut si Antonia ii trimite lui Pascal si eu tot Capricoarna sunt stau geana pe forum si astept pozele pupici

"poze"
"Poze Antonia-Gabriela"
SARBATORI FERICITE !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Am nevoie de un raspuns URGENT: MAMICILE CARE SI-AU FACUT MOLIFTA LA 40 DE ZILE, UNDE ATI FACUT-O? ERATI LA CICLU?
Mie mi-a venit cm iar cei de la biserica (nu preotul, pt ca este plecat) spun ca pot sa-mi faca abea dupa ce imi trece ...

Mirela Ana Mihaela
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Panaa-eu mi-am facut molifta de 40 zile cand a venit parintele cu ajunul nu aveam CM, oricum eu aveam mai mult de 40 zile cand mi-a citit,daca nu se paote face acum mai asteapta sa treaca CM

"poze"
"Poze Antonia-Gabriela"
SARBATORI FERICITE !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

am trimis pozici noi,beton......
capricaornelor din toata tara uniti-va!............

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

bamboletta

Mirela Ana Mihaela
poze ana mihaela

Mergi la inceput

Am vazut pozele cu harbujeii ce scumpi sunt

Kokorina-esti tare in poza aia cand ii dai sa pape lui Pascal si pe Sophia o tii pe umar la dat aerul afara esti o super mamica

Si poza cu Sophia craciunita imi place la nebunie
E tare sotul tau cum i-a impodobit pe harbujeii cu steagul romaniei

Ce sa mai de harbujeii

"poze"
"Poze Antonia-Gabriela"
SARBATORI FERICITE !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Felicitari pentru Bulisor!!! Sa-ti traiasca printesina!!!!
pentru Anateo...sper sa-mi primesti urarile chair daca sunt cu intarziere...sa-ti dea D-l tot ce-ti doresti in viata alaturi de cei dragi!

Revin ca n-am citit nimic din urma...nici nu stiu daca apuc...da' stiu c-aveti viteza la scris....

Oana cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

koko,meriti diploma de super mamica

fetelor,lamuriti=ma si pe mine,ce s-a intamplat cu veronici??azi am vazut ca a nascut in august??!!doar un bebe??

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores

Mergi la inceput