Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by chris80

dia m-am uitat si eu la poze si sunt suparata, ca aspiratorul tau e unguresc. eu de unde gasesc asa ceva aici in bucuresti? ca nici nu imi trece prin cap sa scot ditamai monstrul de aspirator mare...

chris + alexandra
bebe alexandra

chris, eu stiu ca n-o sa-l gasesti chiar pe ala unguresc, dar cu siguranta ca daca au facut ungurii, s-au gandit si altii sa faca... eu vi l-am pozat sa-l vedeti sa stiti ce sa cautati, ca sunt sigura ca exista genul asta facut si de alte firme... eu stiu sigur ca am vazut ceva de genul asta in franta la cumnatu-meu...

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

dia, am o maaare rugaminte: poti sa imi dai si mie pe pm numele firmei si eventual un nr de tel? tre sa fie pe ambalaj... eu am vazut pe poze scris doar in ungureste, dar banuiesc ca ai luat de la noi, nu? ma gandeam sa ii contactez, sa ii intreb daca livreaza in bucuresti, sau daca ma pot ajuta cumva... banii nu conteaza, nu imi pasa de taxe de expediere sau alte minuni.

chris + alexandra
bebe alexandra

chris, sorry ca te dezamagesc dar mi l-a cumparat cineva din ungaria .... pot sa intreb daca mai merge si sa-i rog sa mai cumpere unul..

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

bulisor, felicita\ri mami, sa-ti traiasca printzesa!!! sa creasca mare si frumoasa si sa nu aiba colici, ca am auzit eu ca se poate

Dia de Oana
poze Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

lasa, multumesc, dau comanda sa imi aduca din ala cu baterii, si o sa va scriu sa va spun daca merita sau nu. in orice caz, merci tare mult. nu are rost insa sa ne legam la cap cu alte persoane, plus ca pana merge in ungaria, pana se intoarce, pana ajunge aspiratorul in bucuresti... creste fata mare.poate avem noroc si nu raceste totusi, sa fie asta paguba, ca i-am luat aspirator nazal si nu l-am folosit...

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

m-am trezit cu dureri cam naspa,dar de spate,rinichi,bazin,naiba stie..ceva peste tot.

ca sa stiti daca nu mai apar.

as pleca cu calculatorul in brate.imi fac bine tastele.

of,ca am laptopul defect de cateva luni si nu m-aminvrednicit sa il repar cumva ! sa il fi luat cu mine!

vad ca nu se intetesc durerile,ba imi mai si trec in anumite momente.

as incerca sa mai dorm.

pt toate mamicile !!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

aelita, se vede treaba ca eu intru pe forum doar cand ne ameninti tu ca nasti. Ca tin minte ca in ultimul meu mesaj iti uram sa ai parte de nastere usoara, si la fel iti doresc si acum.
Hai aelita!

quote:
sunt programe speciale de sus venite,si toti medicii se ghideaza dupa alea! nu dau ei asa de capul lor! ala de la cluj da morcov,ala de la constanta da para,ala de la ciorogarla da mazarea! mama ma-sii,ca la piata! nu are niciunul nici domn nici imparat!sat fara caini !

Esti mortala!!!
Vin' sa te pup, ca bine le zici!

bulisor, felicitari! Refacere rapida si sanatate tie si Marei!

asiza, unde pot sa vad poze cu Denis?
Sau stie cineva unde sunt puse pozele, ca pe albumul comun nu le-am vazut.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Laura,nu trebuie sa te ingrijorezi,bb a luat bine in greutate.Cred ca ,cantarirea in fiecare saptamana e stresanta,eu pe Teo o cantarea o data pe luna si asa am de gand si cu Sebastian.Poate sapt asta sa ia 100g si urmatoarea 300g,sunt si ei"oameni" nu masini.Daca copilul doarme bine,uda suficiente scutece inseamna ca totul e bine.Uneori nu iau cat scrie in carte,dar cresc in lungime.Important e sa ia in greutate,atata timp cat nu stagneaza sau scade eu zic sa continui cu sanul.Nimic nu e mai bun dect laptele tau,e ca si cum i-a da viata din nou.
Despre diverificarea la 2luni,abia pot sa ma abtin.Teoria asta e de pe vremea cand a terminat mama facultatea(adica anii 70),de atunci lucrurile s-au mai schimbat.Tubul lor digestiv esre imatur,in plus nu am auzit pe nimeni sa creasca cu suc de morcovi.Are toata viata inainte sa manance mancare,nu stiu de ce lumea se grabeste.Acum alimentul ideal pt ei e laptele.Si apropo de constipatie,cu fimea cat am alaptatul nu am avut probleme,dar cand i-am introdus sucul(la 6luni)s-a constipat rau.Abia pe la 7,5luni am reusit sa rezolvam problema.Asa ca dai san incontinuare,iar diversificarea aman-o pana la 5-6luni.
Un sfat ar fi sa schimbi dr-a daca tot continua cu sfaturi invechite.
Felicitari,proaspetei mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

aelita tinem pumnii

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Ce bine am dormit Antonia a dormit de la 12 pana la 6.30

Bulisor- felicitati mami sa-ti traiasca

Hai Aelita

Cantam si ceva colinde,uraturi poate vrea sa vina bebelina

Kokorina-

Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
SARBATORI FERICITE !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Ne-am intors si noi ieri acasa!

Asha cum v-a anuntat Gabitza, am nascut pe 26, un baietel, Patrick, cumintel si mancacios. A avut 3.660g si 52.5 cm la nastere si am iesit din spital cu 3.520g.

Pana acum ne-am descurcat destul de bine, sa speram ca va fi la fel si in zilele care vor urma.

Va pup mult pe toate, o sa revin cu detalii cat de repede pot!
Uitati si niste poze cu noi aici

Tina 40+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate

Mergi la inceput