Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dia m-am uitat si eu la poze si sunt suparata, ca aspiratorul tau e unguresc. eu de unde gasesc asa ceva aici in bucuresti? ca nici nu imi trece prin cap sa scot ditamai monstrul de aspirator mare...

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dandusa

BAMBO,
mie mi-a spus ca ne va costa 2.200.000 si ca daca nu il gasim in armacii sa ii spunem si ni-l comanda..,cind i-am spus despre tine ..,ca in Iasi am o prietena care il cumpara cu 1400.000,a zis ca "minti",scuze...,asa s-a exprimat...,cred ca-si pune ea onorariul de l

Noi am dat pe Infanrix Hexa 243.7 RON. (cumparat de la farmacie)

Probabil ca depinde si de tipul vaccinului, respectiv firma producatoare??

Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

Tema zilei: deocamdata depozit

Mergi la inceput

dia, am o maaare rugaminte: poti sa imi dai si mie pe pm numele firmei si eventual un nr de tel? tre sa fie pe ambalaj... eu am vazut pe poze scris doar in ungureste, dar banuiesc ca ai luat de la noi, nu? ma gandeam sa ii contactez, sa ii intreb daca livreaza in bucuresti, sau daca ma pot ajuta cumva... banii nu conteaza, nu imi pasa de taxe de expediere sau alte minuni.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

si in cazul in care firma e din ungaria, avem solutia nr 2: am gasit pe net de la bebesounds, cu baterii, 2milioane jumate...

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:

BAMBO,
mie mi-a spus ca ne va costa 2.200.000 si ca daca nu il gasim in armacii sa ii spunem si ni-l comanda..,cind i-am spus despre tine ..,ca in Iasi am o prietena care il cumpara cu 1400.000,a zis ca "minti",scuze...,asa s-a exprimat...,cred ca-si pune ea onorariul de l

Noi am dat pe Infanrix Hexa 243.7 RON. (cumparat de la farmacie)

Probabil ca depinde si de tipul vaccinului, respectiv firma producatoare??

Eu stiu ca asta cumparat este unul si acelasi pentru fiecare bebelus,respectiv,Infanrix Hexa,exact de asta imi spunea dr sa ma uit in farmacii.

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput

quote:
Eu stiu ca asta cumparat este unul si acelasi pentru fiecare bebelus,respectiv,Infanrix Hexa,exact de asta imi spunea dr sa ma uit in farmacii.

Sunt mai multe, mai e si unul produs de Pasteur; uite aici o discutie:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82473

fug repede, tre sa-l clatesc pe Grigore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara,am primit mesaj de la bulisor: are o fetitza de 3.250 si 51 cm.a nascut la 20.30
sa-i traiasca si sa se bucure de ea.

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

aoleu eu deja ma enervez cand vad ca unii pediatri dau asemenea sfaturi,cu sucul de morcovi si de PROTOCALEEEEEEEEE la 2 luni!!!!
nu e nimeni sa ii dea afara???
mai zicem de babe!
pe astia i-as da afara direct!
bai frate,toti din europa se duc in lumea a treiaaaa!! sa ii invete chestiile astea,sa nu dea nimic sugarilor,panan la 4 luni ,chiar 6 luni e ideal! si in Romania inca se mai intampla asa ceva?
ce sa zic de mamicile care dau daca intr-un spital se mai poate tolera asa ceva?
toate programele de sanatate din lumea asta au liste si liste de alimente interzise pe varste,numai in romania nu se stie???
cati copii nenorocesc cu portocalele ??
nu le recomanda si o tuica de pofta de mancare??
normal ca nu mai are probleme cu kk,daca ii face stomacul praf!
bai,nici macar invechite nu le pot numi pe doctoritele astea,pt ca pe vremea noastra,cel putin nu existau portocale si nu ne dadea asa ceva sa ne arda stomacul . dar acum s-au smekerit,dam portocale, ulei de masline, la sugari,zahar,sare...ii ducem direct la casare.
cu ce mama ma-sii emai buna dracovenia de morcov decat laptele matern?? sa si-l bage pediatra aia in fund,poate!

fetelor,dati-le peste ochi pediatrelor astora !!!
atat timp cat in alte tari iti dau o lista tiparita,si nu de ele,de doctorite ! tiparite direct de la dracii de sus,de la sanatate,cum sa mai existe asa ceva in Romania,unde avem pretentii ca intram in europa,ca facem ca dregem..
sunt programe speciale de sus venite,si toti medicii se ghideaza dupa alea! nu dau ei asa de capul lor! ala de la cluj da morcov,ala de la constanta da para,ala de la ciorogarla da mazarea! mama ma-sii,ca la piata! nu are niciunul nici domn nici imparat!sat fara caini !

ufffffff,stati ca ma calmez ca am vazut mesajul de la dolores,ca a nascut bulisor !!

mamiii,felicitari!!!

pt toate mamicile !!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am trecut-o pe bulisor pe lista .

pt toate mamicile !!

39+

Mergi la inceput