Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
pufymic spune:
Lili petrecere frumoasa de botez!Si asteptam poze cu micul crestin!
Andra de ce ai lipsit?Sper ca sunteti ok...
Restul fetelor ce faceti?Pregatiri de Revelion?
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
Oanacn spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Restul fetelor ce faceti?Pregatiri de Revelion?[/orange][/b]
Da, eu ma epilez .
Cand va mutati in casuta noua?
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
matahut spune:
Asadar, raportam:
Maruca la 3 luni are 67 cm (plecata de la 53 cm) si 6600 gr (cu plecare de la 4400 minus scaderea fiziologica) si papa numai tzitzi!
Eloise, am mai spus eu, abia dupa 6 luni incepi sa te mai relaxezi cu alptatul, ca ii diversifici papa si vezi ca nu mai depinde numai de tine. Dar de linistit, abia dupa 1 an....Parerea mea
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Adriana mica spune:
Buna seara,
La Multi Ani bebeilor si mamicilor care si-au serbat recent ziua de nastere sau ziua numelui!
Noi suntem bine, dar am o nelamurire: la ultima vizita a pediatrei, i-am aratat ca Dudu are niste "buburuze" pe piele; mi-a spus ca este dermatita atopica de la lapte si mi-a recomandat sa incerc crema Atoderm (o crema cosmetica pt ten uscat; eu am adaugat si gelul pt spalat tot de la ei) si, daca nu vad efectele in 6 zile, sa il dau cu Advantan (contine hidrocortizon). Iar, in final, eventual sa trecem pe lapte HA. Acum, ce sa va spun, nici macar nu este grav: bubitele nu sunt iritate, nu il mananca, doar ca la atingere, pe coapse si pe burtica se simte pielea mai uscata. Nu prea as vrea sa ii dau cu hidrocortizon; de cand folosim cremele de la Atoderm, sunt momente cand se simt in continuare bubitele, si sunt momente cand aproape par ca au disparut. Am mai auzit ca este bine de pus tarate in apa de baie; de unde sa iau si cum se face?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Nici eu nu suport sa-mi ia cineva copilul in brate. M-am auto-analizat timp de circa...2 minute si am ajuns la concluzia ca sunt foarte geloasa, pt ca am o stare ciudata de usoara furie daca il ia in brate altcineva in afara de mama mea, sor-mea si taica-su, desigur. De pupat, nu mai spun
Exact! Ai descris perfect. Nu stiam cum sa-mi explic starea, dar mi-ai dat tu termenul...FURIE e. Nici eu nu suport sa-l vad la altcineva in brate in afara de ai mei, efectiv transpir pe loc de nervi cand il ia altcineva. He he, am citit aseara pe net ca dupa botez copilul nu se pupa ca i se ia mirul...eheheheeee o sa le-o zic tuturor, ca sa stea la distanta.
Off cat ma mai stresez cu botezul asta, eu fiind de felul meu o persoana foarte calma si linistita...dar cand ma gandesc c-o sa-mi imbrace altii copilul si-o sa mi-l manevreze ma ia cu febra. Om trece si peste asta...
Inca ceva: sotul meu se simte mai bine, i-au iesit analizele mai bune, ne bucuram tare, sper s-o tina tot asa.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
pufymic spune:
quote:
Originally posted by Oanacnquote:
Originally posted by pufymic
Restul fetelor ce faceti?Pregatiri de Revelion?
Da, eu ma epilez .
Cand va mutati in casuta noua?
Poze
Varsta Bebe
Esti beton cu pregatirile tale de Revelion!
In casa noastra ne mutam pe la sfarsitul lui februarie(asa prognozam....atunci sper sa fie aranjata cu totul,(zugravit, modificari, parchet, geamuri....chestii din astea) ca nu vrem sa fim cu ea pe dos si cu copii bantuind pe acolo prin mizerie....
Lili ma bucur mult ca e mai bine sotul tau!Sa-i aduca anul care vine sanatate multa si sa scape de tot de probleme!
Marina foarte bine i-a mers Marucai tale!Bravo piticoata mica, tine-o tot asa!
Andra eu cu alaptatul m-am relaxat total....cand am intarcat(de Alesio vb.. dar si acum e la fel...)!Asa ca.....mai ai ceva de asteptat!
Pupici![/orange][/b]
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
mistic spune:
adriana, si bb al meu tot asa a fost diagnosticat,
dermatita atopica...l-am dat cu o gramada de alifii...
o sa gasesti si pe site multe idei...dar la noi
a mers cu unguent BEPANTHENE si cu o crema
preparata in farmacie (contine unt de cocos,
miere, vit A...eu m-am uns cu ea si cand eram gravi)...
tot de la lapte mi s-a spus si mie de catre dr
ca ar fi....dar din ce am citit asta e o chestie
serioasa care vine dintr-o alergie mosteninta
(la mine sotul este alergic..)
si da, ii fac si baie cu tarate: intr-un
saculet de tifon (dublu) pui o mana de
tarate si le pui la fiert (intr-o oala de vreo 2-3 l)..
dupa cateva clocote scoti saculetul si apa
aceea o pui in apa de baie...eu saculetul l-am
confectionat manual, adica l-am cusut cu mana si
i-am facut si un snur, legat de el, ca sa-l pot
strange sa nu iasa taratele
succes!
Gigi25 spune:
Buna seara,
La 3 luni si 2 zile raportam: 6,100 (de la 3,150 kg la nastere)kg si 62 cm (de la 49 cm). Intram si noi in galeria voinicilor. Suntem la dieta de 2 saptamani (lapte fara lactoza si mucilagiu de orez), dar speram ca de Anul Nou sa mancam si noi o sarmalutza.
eloise spune:
Pufy multumesc de grija, nu s-a intamplat nimic grav, am lipsit o zi din motive de lene. Deci mai am de asteptat pana la intarcare zici....Dupa Rev trimit pachetelul.
Lili, exact, si eu transpir de nervi. Dar ce obiceiuri de la botez presupun ca altcineva sa-ti "manevreze"copilul? Baitza de a 2-a zi, imbracarea hainutelor la biserica dupa botez? Daca nasa lui Mathias e o prietena de a ta poate nu tine la toate datinile astea...Si poti pur si simplu sa ajuti si tu la toate actiunile astea, nu sa stai alaturi si sa asisti (spumegand de furie---eu cel putin asa m-as simti). La ultimul botez la care am fost, cumnata mea, care-si boteza fetita, a imbracat-o ea in biserica, iar la scoaterea din mir, adik baitza de a 2-a zi, a spalat mai mult ea fetitza, decat nasa. Si asta pt ca e o mama foarte posesiva, geloasa, grijulie, ma rog, cum vreti sa-i spuneti... Nu cred ca te da cineva pe tine in laturi daca vrei sa "ajuti", doar esti mama lui
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Oanacn spune:
Am pus poze noi pe site cu bradutul si de la prima masa, pentru cine are chef sa ne vizioneze :).
Poze
Varsta Bebe