Bucurii de sept - oct 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

da, pufy, asta m-a socat si pe mine! de-aia am si pus link-ul!
de fapt, articolul era in libertatea dar cu f multe greseli, scris in doru'-lelii! acolo scria ca s-au nascut copiii la nici 6 luni diferenta...asta apropos de cum inteleg unii sa faca presa.....a copiat un articol...dar nici pe ala nu s-a obosit sa-l traduca calumea....in fine!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

si apropos de faptul ca ovi e mai mult plecat. asa si marius. toata ziua e la sv, si vine seara pe la 11. e drept nu lucreaza decat 3-4 zile/sapt. dar aseara am patit o chestie f ciudata!
cand a intrat in camera s-a holbat alexia o data la el si a inceput sa tipe intr-un mare fel...nu mai reuseam s-o linistim, s-a speriat de el...nu pot sa-mi explic...am zis ca nu l-a cunoscut! era imbracat de sv, e drept, in camasa alba si cravata si ea nu e obisnuita sa-l vada asa....in orice caz, m-a intristat reactia ei!
nu vroia sa-l vada. cum il vedea o apuca un tipat ciudat....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Ralukutzuleee...acum ceva timp ai dat un link cu niste"rame" pt poze...nu-l mai gaseseeesc...ma ajuti?

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE ALEXUTZU si VLADUTZ
www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA Alexutzu

[center]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by nicolstoy

[size=3][font=Comic Sans MS][limegreen]Ralukutzuleee...acum ceva timp ai dat un link cu niste"rame" pt poze...nu-l mai gaseseeesc...ma ajuti?

L-am pus eu bine la pastrat pentru cand oi avea timp:) http://www.frameshow.com/

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

quote:
Originally posted by DiaB

quote:
Originally posted by nicolstoy

Ralukutzuleee...acum ceva timp ai dat un link cu niste"rame" pt poze...nu-l mai gaseseeesc...ma ajuti?

L-am pus eu bine la pastrat pentru cand oi avea timp:) http://www.frameshow.com/

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

[size=3][font=Comic Sans MS][limegreen]Muuulti ...M-a rezolvat Inni intre timp.

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE ALEXUTZU si VLADUTZ
www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA Alexutzu

[center]

Mergi la inceput

ha ha...nicol, mi-ai zis cum imi zice sotu'! asa-mi zice el dintotdeauna: ralukutzule....

ce ciudat a sunat "spus" de altcineva!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

aaaa, si ai grija ca e doar demo programul ala! ai numai 15 zile la dispozitie sa-l fol. eu n-am avut timp si am ratat multe rame misto...asta e!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

MamaLili ca sa fiu mai explicita, tipau la copil ca sa se invete cu tipatul, ca observasera ca nu prea ii placea cand i se vorbea tare. In fine, eu nu am de gand sa vorbesc cu copilul meu urland, dar alor mei li se parea esential ca el sa se " obisnuiasca" cu astfel de grait.
Sa va crestinati cu bine, fara peripetii pe frigul asta.

Pufy felicitari pentru casutza. Sa fie intr-un ceas bun cu spor si sanatate.

Fetelor, voi petreceti undeva " in societate" Revul?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Ignatica chiar vroiam sa te intreb cum e cu dintishorul? A fost marait David? Noi mai dam cu baby orajel cand nu se mai poate. E atat de inflamata gingia, cred ca in 2-3 zile o sa iasa.

Noi vom merge de revelion la niste prieteni, probabil ca nu vom sta toata noaptea.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Seara buna si de la noi, dupa o scurta absenta!

Suntem bine, numai ca Vladutu' iar face diverse fitze la mancarica, posibil sa fie din cauza unor colici atipice. Mananca de maxim 5-6 ori pe zi si adesea plange si trebuie sa astept peste o ora pana incepe sa pape serios. Eructeaza mult aer--cred ca asta il supara si nu poate papa. Totusi ma bucura ca ia bine in greutate, la 2 luni si aproape jumate are 6175 gr si nu mai primeste de mult timp deloc formula, doar alaptat. Ar fi minunat sa o tina tot asa, desi alaptatul asta imi da mult de furca, niciodata pana acum n-am rasuflat usurata ca totul merge ca pe roate in aceasta privinta.

Ignatica poti folosi Calgel, am auzit ca e f bun.

Lili tin pumnii sa aveti un botez frumos si fara peripetii. Nici eu nu suport sa-mi ia cineva copilul in brate. M-am auto-analizat timp de circa...2 minute si am ajuns la concluzia ca sunt foarte geloasa, pt ca am o stare ciudata de usoara furie daca il ia in brate altcineva in afara de mama mea, sor-mea si taica-su, desigur. De pupat, nu mai spun

Noi o sa facem botezul abia la sfarsitul lui februarie , pentru ca atunci vine in tara soacra mea...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput