Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 7
_Ralu_ spune:
da, pufy, asta m-a socat si pe mine! de-aia am si pus link-ul!
de fapt, articolul era in libertatea dar cu f multe greseli, scris in doru'-lelii! acolo scria ca s-au nascut copiii la nici 6 luni diferenta...asta apropos de cum inteleg unii sa faca presa.....a copiat un articol...dar nici pe ala nu s-a obosit sa-l traduca calumea....in fine!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
si apropos de faptul ca ovi e mai mult plecat. asa si marius. toata ziua e la sv, si vine seara pe la 11. e drept nu lucreaza decat 3-4 zile/sapt. dar aseara am patit o chestie f ciudata!
cand a intrat in camera s-a holbat alexia o data la el si a inceput sa tipe intr-un mare fel...nu mai reuseam s-o linistim, s-a speriat de el...nu pot sa-mi explic...am zis ca nu l-a cunoscut! era imbracat de sv, e drept, in camasa alba si cravata si ea nu e obisnuita sa-l vada asa....in orice caz, m-a intristat reactia ei!
nu vroia sa-l vada. cum il vedea o apuca un tipat ciudat....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
nicolstoy spune:
Ralukutzuleee...acum ceva timp ai dat un link cu niste"rame" pt poze...nu-l mai gaseseeesc...ma ajuti?
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE ALEXUTZU si VLADUTZ
www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA Alexutzu
[center]
DiaB spune:
quote:
Originally posted by nicolstoy
[size=3][font=Comic Sans MS][limegreen]Ralukutzuleee...acum ceva timp ai dat un link cu niste"rame" pt poze...nu-l mai gaseseeesc...ma ajuti?
L-am pus eu bine la pastrat pentru cand oi avea timp:) http://www.frameshow.com/
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
nicolstoy spune:
quote:
Originally posted by DiaBquote:
Originally posted by nicolstoy
Ralukutzuleee...acum ceva timp ai dat un link cu niste"rame" pt poze...nu-l mai gaseseeesc...ma ajuti?
L-am pus eu bine la pastrat pentru cand oi avea timp:) http://www.frameshow.com/
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
[size=3][font=Comic Sans MS][limegreen]Muuulti ...M-a rezolvat Inni intre timp.
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE ALEXUTZU si VLADUTZ
www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA Alexutzu
[center]
_Ralu_ spune:
ha ha...nicol, mi-ai zis cum imi zice sotu'! asa-mi zice el dintotdeauna: ralukutzule....
ce ciudat a sunat "spus" de altcineva!
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
aaaa, si ai grija ca e doar demo programul ala! ai numai 15 zile la dispozitie sa-l fol. eu n-am avut timp si am ratat multe rame misto...asta e!
o intamplare fericita...
Ignatica spune:
MamaLili ca sa fiu mai explicita, tipau la copil ca sa se invete cu tipatul, ca observasera ca nu prea ii placea cand i se vorbea tare. In fine, eu nu am de gand sa vorbesc cu copilul meu urland, dar alor mei li se parea esential ca el sa se " obisnuiasca" cu astfel de grait.
Sa va crestinati cu bine, fara peripetii pe frigul asta.
Pufy felicitari pentru casutza. Sa fie intr-un ceas bun cu spor si sanatate.
Fetelor, voi petreceti undeva " in societate" Revul?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
Oanacn spune:
Ignatica chiar vroiam sa te intreb cum e cu dintishorul? A fost marait David? Noi mai dam cu baby orajel cand nu se mai poate. E atat de inflamata gingia, cred ca in 2-3 zile o sa iasa.
Noi vom merge de revelion la niste prieteni, probabil ca nu vom sta toata noaptea.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
eloise spune:
Seara buna si de la noi, dupa o scurta absenta!
Suntem bine, numai ca Vladutu' iar face diverse fitze la mancarica, posibil sa fie din cauza unor colici atipice. Mananca de maxim 5-6 ori pe zi si adesea plange si trebuie sa astept peste o ora pana incepe sa pape serios. Eructeaza mult aer--cred ca asta il supara si nu poate papa. Totusi ma bucura ca ia bine in greutate, la 2 luni si aproape jumate are 6175 gr si nu mai primeste de mult timp deloc formula, doar alaptat. Ar fi minunat sa o tina tot asa, desi alaptatul asta imi da mult de furca, niciodata pana acum n-am rasuflat usurata ca totul merge ca pe roate in aceasta privinta.
Ignatica poti folosi Calgel, am auzit ca e f bun.
Lili tin pumnii sa aveti un botez frumos si fara peripetii. Nici eu nu suport sa-mi ia cineva copilul in brate. M-am auto-analizat timp de circa...2 minute si am ajuns la concluzia ca sunt foarte geloasa, pt ca am o stare ciudata de usoara furie daca il ia in brate altcineva in afara de mama mea, sor-mea si taica-su, desigur. De pupat, nu mai spun
Noi o sa facem botezul abia la sfarsitul lui februarie , pentru ca atunci vine in tara soacra mea...
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre