Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
usorlili spune:
Adriana, si noi cu dermatita... Doctorul ne-a dat crema cu hidrocortizon, de doua ori pe zi. Inainte de crema ne-a spus sa apicam ulei de migdale.
Alessia si Alexxia multumim pentru vorbele frumoase de pe site.
Alexxia si Alessia80 multumim pentru laptic (pentru informatiile despre Nan)
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank">Avem si site...
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by Oanacn
Am pus poze noi pe site cu bradutul si de la prima masa, pentru cine are chef sa ne vizioneze :).
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Ce dulce e Craciunita ta. Zici ca e de reclama.Si costumasul e super dragut.
Fetelor eu am racit mai rauuuuu. Tusesc de ma doare operatia de cezariana.Febra vad ca nu am facut dar am transpirat toata noaptea.Chiar nu se poate lua nici un mediacament serios.
POZE
POZE COSMINA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
mexxa spune:
Buna dimineata am aparut si noi pe aici putin...la o cafeluta..adica un 3&1 strong deoarece am ramas fara cafea in casa si nu am chef sa ma duc jos sa imi cumpar..
Eu sunt bocna de racita...ma dopare capu si imi curge nasul ca la robinet...
In rest suntem bine..am fost ieri la control...Seby are 5700 la 3 luni si 2 sapt a zis ca este foarte bine..mi-a dat sa ii dau mai multe picaturi de vigantol (5/zi) deoarece creste foarte repede si sa nu i se inmoiae capusorul...
In loc de calciu gluconic care nu vrea sa il ia sub nici o forma mi-a dar un siropel...care e bun la gust....si care dau 1 lingurita de 3/zi timp de 1 luna.
Am vazut toate pozele anuntate..superbee...ne mandrim cu niste copii care mai de care mai frumosi...sunt tare fericita ca am ajuns aici si ca acum suntem fiecare cu comorile in brate.
O sa punem si noi poze...dar sa aduca sotu cablu de date de la camera ca la uitat la firma......
Adriana mie medicul pediatru mi-a zis sa renunt la tarate...ea se faloseste in prima luna de viata a copilului...apoi ii usuca foarte tare pielea...si este adevarat asa am patit si eu si dupa ce am terminat sa il mai spal cu tarate si-a revenit cat de cat.
tuturor sarbatoritilor din aceste zile...sa cresteti mari si frumosi.!![/.
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
mexxa spune:
Fetelor plang de emotie.....am intrat la odisee si ce credeti ca am vazut??????????
Au aparut viitoarele mamici de sept-oct 2007.... ce frumos...
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
matahut spune:
Monique, si eu sunt racita rau. De azi noapte m-a apucat si durerea in gat! Parca nu se mai termina....De trei zile mi-e din rau in mai rau. Doar temperatura mi-a mai scazut (de la 37,8 la 37,2). Of, ce an nou....
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Domn le, vecinii astia ai mei sunt incredibili. Abia astept sa ma muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!
Acu vine "Mamaie" (80 de ani cu un baiat inginer, somer de multi ani fiindca e alcoolic, incurcat cu o tiganca) suna la usa de mi-o trezeste pe a mica sa ma roage sa dau un telefon pe mobil....Auzi! Eu inteleg ca are pensie mica, dar m-a gasit pe mine mama ranitilor?! Nu mai vorbesc, ca stiu ca daca accepti o data....va veni mereu. I-am mai dat cate un telefon pe fix, dar nici chiar asa. In fine, ii spun ca n-am mobil, ca are sotul si ca nu e acasa (ceea ce e adevarat), dau sa inchid usa si incearca sa imi vare 1 milion in mana ca sa il partez la mine ca altfel i-l fura fi-su! Of, i-am spus ca sa ii duca adminstratorului (erau pentru intretinerea pe ianuarie cica), dar ea se facea ca nu aude. De fapt, vroia sa ii lase la mine ca sa ma tot sune dupa aia sa ma intrebe de ei. Of,mi-e mila de ea (bate fi-su la ea ca la fasole....), dar abia astept sa nu ii mai vad, sa nu ii mai aud, sa uit de toti nebunii astia din bloc. Bine ca ne mutam la vara, sa nu fiu nevoita sa imi cresc copiii printre oameni de soiul asta. Si, culmea, e o zona acceptabila din Bucuresti (la inceputul Drumului Taberei, Ho si Min, pentru cunoscatori). Dar, se pare ca nu asta conteaza. Am fost in cartiere mult mai prapadite si am vazut scari de bloc MULT mai curate si lume mai civilizata.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
katia spune:
Bau-bau si buhuhu
Mai intai de toate sper ca ati petrecut frumos de craciun si va doresc un revelion pe cinste si un an nou plin de bucurii!!! Sa fiti, dragele mele, fericite alaturi de puii vostri!!!!
Marturisesc, intru iertatrea pacatului de a nu va fi vizitat un secol, ca n-am citit nimic din urma ca o nesimtita ce sunt (de fapt cu asta cred ca va supar si mai tare - sunt geniala). Va rog sa nu ma .
Am citit doar acest capitol asa ca :
Ignatica, sa va traiasca puiu cu dintisor cu tot!!! Sa nu fie dureros! Asta urez tuturor bb-ilor!!!
Fetelor ce e cu raceala asta in grup? parca ziceati la un moment dat ca va place in intimitate, in doi (acum chiar mi-o iau - nu stiu ce am azi)
Noi suntem bine! Sanatoase, nu prea mancacioase dar incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca asa mananca copilul meu, ca si eu sunt o sfrijita si ciupesc doar, nu mananc.
Nu ne-am cantarit de 3 luni....cand o facem va raportam!
nu stiu cand mai intru ....
va pup!!!!
Vauva spune:
Adriana si noi avem dermatita atopica. De la lapte nu as crede ca e daca Dudu mananca acelasi lapte de cand s-a nascut, mie asa mi-a zis alergologul. Este genetica probabil unul dintre voi are alergii, pentru ca la noi asa este. Sotul meu are alergie la polen si praf. Daca la tine se rezolva fara hidrocortizon este foarte bine, foloseste doar creme pentru hidratare pe zonele uscate.Este important de evitat solutiile care contin sapun la baie si baie mai putin, mai mult dusuri daca se poate. Din pacate eu o mai dau pe Bianca si cu hidrocortizon pentru ca se irita si o mananca si mi-e frica sa nu se extinda. Mie mi-a zis asa daca o dau 3 zile cu hidrocortizon, 3 zile pauza, daca 5 zile, 5 zile pauza.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
eloise spune:
Sunt necajita . Acum vreo 2 saptamani am facut un fel de infectie la ochi, credeam ca am luat microbul de la Vladut, dar spre seara s-a dovedit ca nu era acelasi lucru; dupa roseatza in coltul ochiului am facut exact pe marginea pleoapelor o mica bubitza cat o gamalie de bold, albicioasa, care a disparut pana a 2-a zi dimineata. Acum, de 2 zile, ma doare rau celalalt ochi, pleoapa inferioara s-a umflat tarisor, ca atunci cand iti apare un ulcior, si ieri seara a aparut intai o bubitza de aia, apoi azi dimineata alta, amandoua la fel de mici cat o gamalie de ac si albicioase, situate printre gene. Ce-o mai fi si asta, stie cineva, a mai facut/vazut cineva asa ceva? Pica asa nasol acuma...adio Revelion, ne gandeam sa invitam niste prieteni de suflet si care ar vrea sa petreaca "batraneste"...dar acum nu mai am chef de nimic, ochiul e umflat, arat nashpa, o sa petrec cu capul in dulap . Realizez ca sunt slabe sanse sa intre zilele astea cineva si sa ma sfatuiasca, si nici la oflatmolog nu ma pot duce pana pe cine stie cat ianuarie... Fetele farmaciste, daca intrati azi, exista ceva ce pot aplica sa mai desumfle pleoapa si sa nu mai doara?
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
eloise spune:
Marina imi pare rau ca aveti probleme cu ciudatii de vecini. Nu le mai da drumul la usa, de ce sa te enervezi inutil? Opreste soneria si nu raspunde la bataile in usa. Roaga sotul sa vb raspicat cu babutza sa nu ii mai deranjeze familia. Alta solutie nu-i. Las ca va mutati curand si scapati de ei.
Mexxa, ce emotionant! Sa le scriem un mesaj din partea grupului nostru.
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre