Bucurii de sept - oct 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
gracie spune:
Revin cu o precizare: msj meu anterior era pt alessia80. Iertati-ma daca mai gresesc, sunt incepatoare!
tanima_i2002 spune:
Buna fetelor.
Vad ca ati racit in grup. Eu ma mir ca pana acum nimic nimic nici eu nici Rares, desi mi-e tare frica cu virozele astea, mai ales ca noi iesim zilnic afara cate 2-3 ore si eram convinsa ca daca nu bebe, eu sigur voi lua ceva virusi, ca si mamaita e racita si a tot venit pe la noi in ultimele zile. Dar cred ca la mine a fost benefica portia de osciloccocinum pe care am luat-o luna trecuta si pe care i-am administrat-o si lu' fi-miu. Cred ca preventiv e de folos fiecareia. Si am mai luat si hemeogene 9. Tot ptr gripa si raceala mai este coryzalia. Eu zic ca sa le incercati cu incredere, sunt de la Boiron toate, hemeopate. Hemeogene este ptr dureri in gat. Lui Rares i-am dat cate 1 pe zi timp de 5 zile totita in 10 ml de apa calda.
Ptr iritatii de orice fel la noi a fost foarte buna si este inca crema de galbenele cu propolis. Este si f ieftina: 35.000 lei o cutiuta din care am tinut aproape 2 luni.
Ptr anul care vine eu imi permit sa va urez numai multa multa sanatate, ptr ca din punctul meu de vedere avem cele mai de pret realizari: bebelusii nostrii dragi.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Fetele farmaciste, daca intrati azi, exista ceva ce pot aplica sa mai desumfle pleoapa si sa nu mai doara?
Dupa cum ai descris, cred ca ai o blefarita sau blefaro-conjunctivita. Solutia ar fi: Blefarosampon si Tobradex unguent. Hai, scoate capul din dulap!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Dar ce obiceiuri de la botez presupun ca altcineva sa-ti "manevreze"copilul? noastre[/green][/b][/url]
Sa ma explic: Mathias va avea 3 nasi, dupa cum urmeaza: 2 baieti, prieteni buni ai sotului si o prietena de-a mea care vine tocmai din Anglia special pentru acest eveniment. Ei, sora unuia dintre nasi m-a sunat si-a zis c-o sa vina ea sa ajute la biserica sa-l imbrace pe Mathias, ca baietii nu-s priceputi. Mie mi-e ca s-o baga ea sa faca tot desi nu-i nasa si ma tem sa n-o inlature pe prietena mea din Anglia - pe care eu o prefer sa faca toate treburile legate de bebelus. Ahhh si mi-a zis ca eu n-am voie sa pun mana pe copil de cand plecam de-acasa pentru botez si pana ne intoarcem. Offffff ce ma enerveaza traditiile aste, pai nu-i copilul meu, cum ****** (biiiiiip) sa nu pun mana pe copilul meu???????
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
Marina, am uitat sa-ti zic: pe 25 decembrie, la ora 11, mi-am lipit urechea de radio ca sa te aud...dar n-a mai dat in reluare interviul cu tine, ci s-a vorbit despre arhitectura. Offff. Apoi am intrat pe site-ul BBC doar-doar te-oi auzi acolo, dar n-am gasit interviul.
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
inni spune:
Ramomar
Eloise...eu cred ca tot niste mici ulciorele ai facut. Da-te pt. inceput cu unguent oftalmic cu kanamicina + hidrocortizon. Chiar asa se cere la farmacie. E vreo 20-30.000. Mie imi mai apareau din-astea si imi trecea cu kanamicina si hidrocortizon. Iar capetele acelea albe nu sunt altceva decat puroi. Colecteaza.
De data asta vad ca nu m-am potrivit cu MamiLili la tratament . Bine ca nu suntem mai multe farmaciste pe aici
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Monique_new spune:
cucuoanceaam sunat pediatra fetei si mi-a zis sa iau Stodal aspirina si paracetamol. Pe linga astea eu mai iau osciloccilum si homeovox. Sint homeopate sa vedem daca isi fac si treaba. parca ma simt mai bine cu tusea doar ca transpir.
POZE
POZE COSMINA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
CamiSol spune:
Buna mamici!
Am mai aparut si noi putin ...
La multi ani si mult noroc si sanatate in anul 2007!
Noi suntem bine. Ne-am obisnuit cu tati. A fost mai greu la inceput, dar acum suntem o familie fericita . Avem si pozici noi aici si aici.
Asa l-am asteptat si pe mosu`...care a sosit intr-un tarziu cu Azorel si cu multe alte jucarii. A venit in vizita la noi si colegul nostru de salon de la maternitate. Deci a fost un Craciun frumos pt bb Luca.
Pt mami a fost cel mai frumos Craciun din viata ei.
aaaa si era sa uit... Bebe siecsi cauta bebe partenera pentru petrecerea revelionului.
Pupici si ne vedem la anu`!
_
Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc...
inni spune:
Oana...m-am uitat la filmulet. Am remarcat viteza cu care manca . Tare dragalasa Lisa.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
eloise spune:
Lili, Inni, multumesc . O sa ma duc la farma si o sa cer ceva cu spectru larg...oricum nu pot astepta pana dupa prima sapt din ianuarie cand isi reincep activitatea oftalmologii. De 2 zile si ceva de cand e umflat ochiul tot nu mai trece, ci apar puncte de "colectzie". Intr-adevar arata ca niste f mici ulciorele, dar ulcior propriu zis nu-i, stiu ca ulciorul arata f nashpa, e umflat si rosu tare ca un mic furuncul la radacina unei gene. Astea sunt doar puncte albe, si in rest pleoapa e umflata, atat. ... Si ma doareeeee. N-am mai facut asa ceva in viata mea ...in schimb mereu fac mici belele de astea in prag de sarbatori, cand vreau si eu sa arat uman . De exemplu la Revelionul 2000 tin minte ca am facut 2 "herpeshi" maaari
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre