LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 9
leea_cv spune:
Roxi,Noki nu sinteti singurele care imi zic ca T arata mai matur de un an.Asa ca stau si ma gindesc.Nu cumva o fi fost nacut mai de mult si aia la spital doar mi l-au pus in brate?Iar daca tu NOKI imi zici ca Sarali se si da pe tricicleta aia,ma impusc.Ca T nici macar nu merge.
Ioana si Maria ta e o scumpa agatata acolo pe tati linga brad.
Mara tare frumoasa salopeta si tare frumoasa fecioara.
Madutza,Dordia,Lavi,Ionikka sanatate copilasilor bolnaviori.
Joy,Noki nici la mine nu merge faza cu lasatul sa plinga.Urla ore in sir daca il las.
Migaboio il imbrac si in rosu.N-o consider o culoare fetitzeasca.
Feliciadoar era prima data cind vedea bradul.Sigur ca era mirat.Referitor la pupatul mainilor,io le-as omori pe caprele care fac asta.Am io o foanfa de matusa sau ce dracu e,de mi-l zapaceste pe T.Nu mai stiu cum sa i-l smulg din brate.
Ionikka,Meems multumim de aprecieri
Mada ce bradut frumoooos.Se joaca Miru cu albinuta primita cadou? C stie sa faca?
http://new.photos.yahoo.com/leea_cv/
Leea si Tudor (19.12.2005)
joy04 spune:
MADAU pai ce sa-i fac daca la 2.5-3 ore dupa ce papa de seara se trezeste si nu vrea DECAT LAPTE???
am incercat si a mers vreo 2 nopti cu ceai..dar doar atat. 2 nopti.
ps: imi place la nebunie MIRUNICI
LAVI sanatate Natalicului mic. si distractie placuta.
FELI pozeltale nu le pot vedea ca kk-tul asta de yahoo zice "Uh-oh. Something bad happened...". incerc maine.
ALEXANDRINA bine ne mai dai de veste.
LEEA nici pozele tale nu le pot vedea.
ma duc la nani..dar mai beau un pahar de vin. cu suc bineinteles
noapte buna
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
catutza spune:
Felicia si Madu, am vazut pozele, frumoase! Si mai ales mi-au placut decoratiunile lui Mada,
Lavi , sanatate Nataliei si voua distractie placuta de revelion!
Ripley si CristinaH , unde umblati? Nu mai ne spuneti nimic de voi?
Fug la baita ca e tarzior.Revin
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
maria_alexia spune:
Superbe poze, intr-adevar! Acum le-am vizionat si pe cele ale lui Madau.
Lavi, sanatate multa lui Nati!
Sa-i treaca repede si lui Orlando ramasitele de raceala!
Ionikka, pozele noastre sunt in albumul din contul comun.
Acum realizez ca link-ul de la semnatura nu mai functioneaza, asta e de cand cu trecutul la noul format de album, pana data viitoare sper sa apuc sa-l repar
Maria & Cristian (22 dec 2005)
catutza spune:
Fimea a spus ieri "gata"!!! Tare , clar si raspicat! Eram la mama, am mancat si Bianca statea in picioare in pat sprijinita de masa rupea miez de paine si se juca cu el. Apoi mai manca putin si tot asa...apoi cu un servetel il dadea stanga/dreapta pe masa (facea curat fata). Mihai suparat ca face mizerie o intreaba "Bianca, mai faci mult curatenie?", la care ea GATA! Si incepe sa rada! Am murit de draga ce-mi este!
Ma duc la culcarica ca maine dimineata ma duc in cora la cumparaturi, sper sa ma intorc pana la pranz.Nb.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2
Bic spune:
Ioana, am lasat intzarcatul la o parte. Ieri si azi nu i-am mai dat lapte de vaca. O sa reincep cind se face bine. Da' zau mi-e frica de mor, ca daca se trezeste noaptea ce fac? O sa vedem.
Ce nu inteleg in cazul tau este daca ii dai lapte praf demult cum de mai si alaptezi?
Intrebare pt. toata lumea: cam cite produse lactate pe dati pe zi? Acum mi-a picat fisa ca bebelusii care primesc formula primesc mai multe lactate decit fii-mea, care de vreo patru luni - cred - are doar doua mese de tzitzi si in rest iaurt - oriunde intre 100 g. si 250 g.
Si inca o intrebare legata de lapte: mai a mea e o mare cacacioasa de cind s-a nascut. Fireste ca laptele de vaca i-a produs niste balegi de toata frumusetea. Cind o sa trec complet pe lapte de vaca ce sa fac sa contracarez efectul laxativ al laptelui?
Maria_alexia, da, e adevarat ca sint foarte preocupata de toate lucrurile cit mai aproape de natura. Trebuie sa recunosc ca sint foarte influentata de oraselul in care traiesc si unde multa lume duce la extrema chestia asta. Poate si eu exagerez uneori, dar aici e o lume mai toxica decit in Romania si Europa in general, asa ca trebuie sa facem eforturi mari ca sa nu ne contaminam cu toate prostiile lor.
Uite chiar ieri constatam pentru a nu stiu cita oara cu mare tristete ca desi Smarandita mea e crescuta numai cu alimente fara chimicale si foarte natural totusi face iritatii la o groaza de alimente. Si sint sigura ca puiutzii vostri in Ro nu fac pentru ca traiesc intr-un mediu mai putin chimic. Poate vorbesc prostii, dar desi in Romania au intrat o gramada de porcarii si lumea - care ani de zile a fost privata de "midernitatile" din vest - sare pe ele nestiind ca sint daunatoare, toate chestiile astea sint relativ noi si mediul si genele cit de cit nepoluate.
Cit despre turta - daca ai blender iti spun eu cum se face, daca te intereseaza. Nu stiu daca o sa o mai accepte Cristi pentru ca e destul de neapetisanta pentru un copil care nu a fost obisnuit cu ea.
Iar colindele din pacate nu stiu de unde sint. Am colindat niste ani de zile cu prietenii mei si doua ne-a invatat tatal unuia dintre prieteni si altul il stia o prietena de la doica lor de cind erau mici.
Alexandrina, bine-ai revenit! Ura.
lavi, stiu exact despre ce vorbesti cu dormitul in aceeasi camera. Si eu am aceeasi teama cind plecam undeva, dar in ultima aventura am avut noroc. Acum doua saptamini am fost plecati o noapte si a dormit mindra pina dimineata cu noi in camera.
Dar, poate iti amintesti ca la ultimii musafiri am descoperit ca mindra statea treaza cite doua ore noaptea si noi nu stiam daca nu dormeam cu ea in camera.
Noua cred ca ne creste o masea incapatinata. Fii-mea e atit de neplacuta de citeva zile de nu mai stiu ce sa-i fac. Am crezut ca are iar otita, dar a fost azi ta-su cu ea la doctor si nici pomeneala. Si totusi ea plinge din orice, se vaita de nu mai poate cind trebuie sa adoarma, etc.
Si, Noki, apropos de adormit in brate, mai eu ma termin total cind imi adoarme in brate. Imi vine sa stau tot timpul cu ea asa. Imi tot pun barbai pe perisorul ei si simt cum ma topesc.
Oh, o sa ma uit si eu la poze ceva mai incolo. Cind poate reusesc sa pun si eu o poza de Craciun. Nu am facut decit vreo 2-3, dar totusi...Poate mai fac.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bic spune:
Unde-s pozele???
Vad ca multe folositi conturile voastre separate de poze.
Ce-ar fi ca in contul comun sa facem un fisier si cu link-urile la respectivele Web site-uri, pentru zapaciti ca mine care sar peste mesaje si nu mai stiu apoi unde sa va gaseasca pozele.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
cristinamh spune:
dupa o noapte (ne)dormita, iacata-ma...
aseara am avut bona. a se citi < n-am lasat-o pe mama sa plece acasa, am trimit-o azi dimineata la cuibusorul ei>. am iesit cu tati in oras, (, ca tare bine e sa bei un suc fara sa te uiti stanga-dreapta!), si ne-am dus, normal, sa vedem beculetele... bei, asa dezamagita n-am fost in nici un an! tema asta cu uniunea europeana i-a zapacit pe toti, neoanele alea de nici nu te puteai uita la ele... cu stelute... ca sa nu mai zic ca nici prin pomi n-au mai pus ca alte dati. rusinica, da' primaria a dat-o in bara! fata de alti ani, normal... cand a fost muuuuult mai frumos!
noi n-am facut nici ieri vaccinul. ca nu desfac dozele pt 2-3 copii, asa ca dupa sarbatori... cred ca va fi acolo ca la nebuni. sunam miercuri sa vedem daca se vaccineaza sau nu.
am intrat la o tanti doctorita sa vada copiii, ca andrei e bolnavior, si iris nu stiu daca ia sau nu de la el. ea e ok, avem doar ordin de curatat bine bine nasul. a mai primit cineva pivalone cu puf-puf pt bebe? (trebuie sa-mi fac timp musai sa citesc prospectul, ca-mi bantuia ceva prin cap ca nu e totusi pt bb asa mic)
fi-mea a invatat in sfarsit ce inseaman cand NU E VOIE undeva. eee, dar mironosita pune botu' si-o da pe plans cand nu obtine ce vrea. si, daca la andrei am scapat de faza cu tavalit pe jos, tare mi-e teama ca iris o sa fie un copil de-ala razgaiat care sterge podeaua in supermarket...
bic, ce vrei tu cu linkurile exista deja. cand te loghezi pe contul comun cu poze, undeva in stanga jos ai pe lista "nov_dec_2005 friend's photo", sau ceva de genul asta. cine doreste, se poate adauga acolo.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
felicia74 spune:
cristina nici tie nu ti-au placut beculetele? Am mai auzit asemenea pareri. Eu din pacate nu prea le-am vazut pe cele din anii trecuti asa ca nu pot face comparatie.
Catutza mortala Bianca
Ma bucur ca v-au placut pozele
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Bic noi mancam branzica, iaurt la masa de seara (cam 100 ml) alaturi de banana. Si mai bea un bibe cu lapte dim si unul seara (in jur de 200 ml, dar in ultimele zile vad ca bea mai putin). Daca nu mananca bine la pranz ii mai dau 150 ml de lapte completare.
Am si eu o problema: Ilincai ii place la nebunie borcanasul de paste cu rosii si jambon de la Nestle. Plange cand se termina. Stie cineva reteta? Ca vreau sa-i fac in casa.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)