LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!

Vad ca a fost tare liniste pe aici....

Ne bucuram ca v-au placut pozele noastre, o sa punem si restul insa trebuiesc descarcate si n-am avut timp

Bic pozele mele le gasesti unde scria CRISTINAMH..la nov_dec_2005's friends

Cristina nici mie nu mi-au lasat asa o impresie deosebita beculetele, la noi insa a fost mai frumos ca am ajuns atunci cu artficiile, cu tot, era alta atmosfera. Insa ma asteptam la altceva.

Catutza sper sa gasesti azi spray cu zapada in Cora..si io ma duc pe la 1, poate ne vedem pe acolo, desi cred ca o sa fie nebunie

Leea albinuta nu face mai nimica, doar ca atunci cand mergi cu ea bate la tobele alea mici, si face zgomot..taca-taca

Gata fetili...fug sa ma spal si sa-i fac ceva de papa Mirunei, apoi la Cora cu mine. Ne auzim cand vin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Poze de la Craciun cu Anutzache Craciunitza
http://family.webshots.com/album/556682004IKVnBb

Revin cu amanunte dupa o noua tura de cumparaturi. Sa nu cumva sa ramana vreun leu necheltuit

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Catutza spr sa nu mai ai motiv sa te plingi ca nu te ajuta nimeni.Acu ai ajutor de nadejde.Asa e la inceput:curata masa..apoi spala covorul...apoi zugraveste...
Cris sanatate lui Andrei.Ca de plinsetele lui Iris cind ii refuzi ceva, nu cred ca scapi prea degraba
Ripley frumoasa fecioara ta calare pe elefantul roz.i-ai si tu un cal alb ca asa se viseaza printesele.Sau in Mercedes mai nou?
Bic la noi e lapte dimineata si seara cite 210-240, brinzica (o lingura) in fructe,dar nu in fiecare zi si iaurt -zilnic cite una-doua cutii.

Fetelor eu plec iar la mama la tzara unde imi voi petrece si frumosul revelion,exact ca o seara ca oricare alta.Abia astept sa treaca.Domnu' pleaca la schi in Austria,asa ca vom fi doar cu bunicii si cam tristi.
Voua in schimb va doresc sa aveti parte de distractie din plin si un an nou fericit,mai fericit decit toti cei de pina acum.Cu bucurii din cele mai savuroase si impliniri din cele mai marete.Si sanatate.Si liniste si iubire muuuulta.
Va pup cu drag pe toti si toate si ne reintilnim cindva in 2007, europenizati cu totul.
Va iubesc!

LA MULTI ANI

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns migabo spune:

Madau - nu am schimbat nimic. Folosim tot chilotei si servetele Pampers. Dar noi nu am mai avut asa probleme care sa nu treaca cu tratamentele aplicate. Cred ca ma voi gandi la alta alternativa pentru chilotei.

Am sunat-o aseara si pe d-rita. I-am descris si mi-a spus ca pare a fi o candidoza. Incerc azi sa ies pana la farmacie sa ii iau Nizoral unguent. Mai caut si pe net sa ma documentez.

Multam fetele pentru sfaturi!

Felicia - super pozele cu Ilinca. Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Negara, iti multumim de urari! Sper ca printesuca ta n-a avut probleme de la sarmaluta mancata, fara voia ta!

Aaaaa, vazut poze cu cracinitele - Sarah, Ana, Ilinca, Amalia ... FRUMOASE FOC !

Noki, si eu vreau un leac pentru buze crapate !

Mezina Craciunitza!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

SANATATE MULTA TUTUROR COPILASILOR BOLNAVIORI - ANDREI, AMALIA !!!

Referitor la intarcat, si eu ma cam pregatesc ! Avem cam doua supturi pe zi, dimineatza si seara ; insa mai tragem cateun supt si la somnul de dupa amiaza! Nu ma grabesc, totusi!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Neata din nou!

Raspundem si noi la poll-ul Andei : 3 masuri de cereale in biberonul de dimineata si 3 in cel de seara, inainte de culcare. In rest papam intr-o zi 2-3 biscuitei si cam o felie mare de paine pe vatra de la Carrefour.
Am cumparat o cute de cereale Milupa cu lapte, dar inca nu le-am incercat. As vrea sa-i le dau seara. Poate dupa Anul Nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ioana si leea, multumim!

Flavia nu mananca produse lactate, spre disperarea mea si a doctoritei.Cica e singurul ei copil care face mofturi.Lapte nu bea decat de la mami(ceea ce nu e suficient), iaurt nu-i place(nici lui mami), branza dulce(bleah!) si tot asa.Doar cascaval, dar nici ala tot timpul.Asa ca-i dam calciu si vitamine cu calciu.In rest e perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Feli, n-am incercat borcanasele cu pricina, dar gasisem o reteta de spaghetti bolognese care-i plac tare lui Cristi (bine, el cred ca e si mai pofticios de felul lui ).

Varianta cea mai safe e asa: se fierbe carnea de vita, apoi se toaca marunt cu cutitul. Se pune la fiert innabusit cu putina ceapa, morcov ras pe razatoarea mica si ceva bulion. Se lasa pana e fiert morcovul (cam 20 min). Se adauga putin ulei, eu mai pun si ceva busuioc. Separat se fierb pastele (eu am cautat fara ou). Gata.

Varianta originala era cu carnea cruda taiata marunt si pusa la calit cu ceapa si morcovul in putin ulei, dar mie asta imi suna a prajeala clara, o lasam pe mai incolo.
Mai incercasem varianta cu carnea tocata cruda pusa la fiert numai cu apa cu ceapa si morcovul, dar - ATENTIE! - carnea de vita trebuie fiarta minim 40 min ! Asa mi-a spus si doctorita, indiferent daca e vorba de perisoare sau altceva. Cum e taiata fin pare ea fiarta, dar daca o lasi mai putin e indigesta - am incercat pe pielea mea . Cred ca ar merge asa si adaugat morcovul (si bulionul) mai tarziu, altfel se cam flescaieste.

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Madau - vazut poze! Sa-ti traiasca Mirunica cea impodobita! Dominisoara ce mai!

Aseara am fost la niste prieteni care au bebe de o luna. Bianca s-a arata f interesata de el. Semana un pic cu papusa ei bebe, pe care a primit-o de la Mos Craciun. A alergat prin totata casa, dar nu s-a sfiit nici sa le caute prin sertare si dulapuri. Of, ce ma fac cu cotrobaila mic!

Si ai vostri copii tot asa de curiosi sunt. Continutul tuturor dulapurilor si sertarelor trebuie analizate in detaliu!

Mergi la inceput