LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 11
migabo spune:
Avem si noi cateva Poze noi. Sunt facute de la Craciun pana aseara. Cam putine, dar asta e, nu stam la pozat, avem treburi mai importante
tania-z spune:
Yupiiiiiiiiii, a papat Stefan, ieri, primul borcan cu bucatele de papa, deci nu pireu !!!!! Oare ne facem si noi mari? Doamne-ajuta!
Noki ce mai seamana saralina cu Stefan la o chestie! Oricat ar fi de dulci, au mutritza aia de mici dracushori . Bravo pt tricicleta, se pare ca ii place tare mult lui Titi! A, si sa nu dai cu rosii, dar mie mi s-a parut ca Saralina seamana destul de bine cu soacra ta
Cuscra Ripley nor-mea Anutzache rulz . Ce mai Craciunitza, ca da Stefan pe spate cand o vedea-o. Inca nu a vizionat pozele .
Madau super Mirunelu-Covrigel!
Madutza mi-a placut Orlando-Mos Craciun patruns de rol!
Alinush inca o data Amalia ma termina, serios, actritza sa o faci! Si ceva imi spune ca e destul de constienta de farmecele ei
Ionikka abia astept pozele cu Aronel si noua lui freza.
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
tania-z spune:
Leea ce fecior frumos s-a facut mister T.! Sa aveti si voi un an nou fericit, iar tu sa apuci sa te odihnesti la tzara.
Migabo e de coma pozitia aia de somn a Biencutzei! Si am remarcat ca v-a controlat f atent bradul, sa vada daca corespunde
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
ionikka spune:
Madau: super faina Mirunica. Super fain bradutzul vostru. Fte reusit. Imi place!
Si noi suntem cu brad artificial si imi place.
La inceput am suferit, acum nu mai sufar!
Dar, totusi cand mai vad cate un brad natural ( ca la fetele de peste
ocean si acum tocmai am vazut la Leea si Migabo) hm...devin invidioasa.
Ripley: Ana e o frumusete! Are niste ochi! Doamne!
E cam sefa pe acolo, mah! Bucurosi parinti trebuie sa fiti!
Ii sta super cu noii adidasi ( banuiesc ca sunt cei adusi de Mos).
Elefantelul e misto. Noi din pacate nu am mai gasit in Metro. In Selgros nici n/am mai ajuns.
Leea: An Nou Fericit! Distractie la Tzara! Ne www la anul!
Cami: este vreme de intzarcat! Nu ca e bine cu rasfatzul asta?
Oh Doamne! Nu imi imaginez cum e fara tzitzi!
Mah fetelor! Nu imi ziceti si mie cum e cu contul comun ca habar n/am. Si eu cu toata rusinea mai bine intreb decat sa cercetez. Ca sa fug tot timpul. Zici ca is pe baterie!
Pls! Nu radeti, nu dati cu rosii...
Ca m/as mai uita pe la poze si...nu pot.
Am zis ca suntem pe acasa. Dar iar plecam!
Diseara pun poze! Sper!
Ma duc la defrisat!
Pa Pa
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
migabo spune:
Ripley - foarte frumoase pozele cu Anutzache Craciunita! Acum am vazut ca avem elefant ca al vostru. Numai ca la noi culorile sunt inversate. Mai mult beu si mai putin roz. Sa ne traisaca si sa-i calareasca! Fetele pe ei!
Pupam pe toata lumea! Noi mergem sa mancam si apoi la plimbare pana la farmacie!
Pofta buna si voua!
cristinamh spune:
lactate.
o lingura de branza, cu banana sau cu mar copt, si seara cam 100-150g de iaurt.
apoi doar lapticul meu.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Madutza10 spune:
Salutare!!
Fetele ,help!!!De la un timp Orlando a devenit tare agitat ,nervos ,urla din orice ,daca nu-i convine ceva ne stiu vecinii ,se da cu capu' de pereti ..care o fi cauza ???
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
maria_alexia spune:
Madutza, eu m-as gandi la masele sau la otita. Poate ar fi bine sa-l vada doctorul...
ela27oana spune:
am pus in contul comun 2 filmulete de srbatori,dariei ii plac tare mult sta si cate 30 min si se uita la ele,ii place mai mult cel cu pisica si catelul,asa ca daca vreti sa le puneti copilasilor,sunt in cont-filmulete de sarbatori-
fetele din lista mea de ym le stiu
Ela si Oana-Daria
roxisialexia spune:
Asa de mult imi place sa vad copilasii, sunt superbi toti!
Eu am pus pozele in contul comun, cineva mi-a sters din poze(probabil din greseala)... cine vrea sa vada poze cu alexuta le gaseste in contul comun.
madau, nu a cifulit nitel bradul ca vad ca l-ai lasat la indemana ei.
feli, m-a cucerit fii-ta cu ochisorii ei , pe obrajori ei pufosi.Pe borcan nu scrie ce compozitie are?Daca afli ceva da-mi si mie de stire sa ii fac si eu alexiei, multumesc mult.
maria,alexia, multam de reteta suna foarte bine, esti super la retete stii ca a fost ziua spanacului acum o sa fie ziua spaghetelor.vazut pozele cu puiutul tau drag, tare faine
ripley mai da ce craciunica frumu ai, poza asta m-a cucerit.observ ca si la voi e veselie mare pe elefant ...fetele frumoase.
migabo..nue singurul stai linistita si alexia e cotrobaitor sef, a mea e super fericita daca ii dau un lantisor sau o bratara si asa scap de controlici.
leea, sa petreceti frumos de revelion, sa ai un an cu multe realizari cu pace in suflet si multa fericire
crisH, asa face si fii-mea urlete nmaxime daca nu e cum vrea ea..si eu vad la orizont ceea ce spui tu , nervi de otel trebe..
Of, ce se intampla daca desfaceau si ei doza...sper sa scapati repede la anul.Sanatate multa lui andrei.
alexandrina, multumesc pentru raspunsul referitor la rosii ( eu eram cea care nu stia )
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -