LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 12
Madutza10 spune:
maria_alexia,poate maselele ,una i-a dat deja si mai urmeaza inca una ,aproape a spart ,asta sa fie cauza oare?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
ioana_77 spune:
Bicule, io ii dau de vreo doua saptamani lapte praf!!!! Ca sa se invete. Nici ea nu prea papa alte lactate in-afara de iaurt sau branzica calcica. Cascaval, cas nu accepta, incerc sa-i bag cel putin 500 ml lapt epraf, sa-si ia vitaminele si calciul de-acolo.
Gata, azi mi-am luat reteta cu brocriptin, de la 1 ianuarie comit intarcarea.
Feli, super pozele, mi-au placut cel mai mult cele de inceput, cu voi trei! Pup vanataia la fetita!
Madutza, sa va traiasca maseluta si sa fie cu noroc! Sanatate multa!
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze
roxisialexia spune:
madutza, da-i cu niste calgel si putin nurofen, foarte posibil sa fie de la masele.Insa e bine sa il vada si un doctor sa nu fie altceva
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Madutza10 spune:
roxi ,aseara l-a vazut ,e ok ,doar ca a ddevenit mai nervos de la un timp ,daca nu faci ca el e jale ,urla cat il tin plaminii!:((
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
ioana_77 spune:
Pupam Anutzache cu rochita crosetata, pe Mirunici cea impodobita si pe Bianca cea curioasa!
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze
roxisialexia spune:
pai asa spune madutza, si a mea face la fel..stai linistita e grea perioada, cred ca totul e al lor...rabdare rabdare
migabo, mama mama...deja pozati nud .
ela
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRU! SA CRESTI MARE SI VOINIC!
STEFANALEX, SA ITI TRAIASCA BAIATUL SI SA VA BUCURATI DE EL!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
bb_alinus spune:
Olaaaaaaa!
Suntem la soare la mare dar bolnavioare!
Da, si eu si miss avem muci si tusim! Azi am vazut pediatra, si ea mi-a confirmat ca nu avem nimic la plamani, doar sinusurile infundate si inauguram si noi antibioticele. Mi-a zis ca daca tot a revenit tusea atat de repede dupa tratamentul anterior sa trecem la antibiotice totusi. Oricum miss e in forma, are o energie in ea de ma termina, nu mai vrea sa stea nicicum langa mine, pleaca teleleu.Azi la pranz am fost la restaurant cu niste prieteni si a facut turul meselor: se oprea la fiecare masa si facea cu mana la oameni. Apoi s-a dus la panoul cu meniul zilei si a inceput sa stearga ce era scris cu creta de nu se mai intelegea nimic.
Cat despre cereale, am intrebat pediatra si mi-a zis ca nu e nicio problema daca nu ii dau, din moment ce ia bine in greutate si mananca paine, biscuiti e ok.
Mi-afacut un nou meniu care sa inlocuiasca laptele ca miss nu prea mai vrea laptic, adica de vreo saptamana bea 200 ml dimineata si seara 150. Dar cum mananca iaurturi si branza cica se compenseaza.
Leea sa ai parte de un An nou fericit, nu fii trista, lasa ca se intoarce roata si apoi tu ai o comoara langa tine a ta si numai a ta pe care sa o dragalesti si pupacesti la cumpana dintre ani!
Madau, Ripley, Camelia Daniela vazut fetitele Craciunite, sunt atat de scumpe, dragele de ele! mai am pozici de vazut, sper sa reusesc sa arunc o privire.
Poze proaspete - Craciun 2006
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii