LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Taniuk bravo pt "dumicatii" lui Che! Ei vezi ca toate vin la timpul lor!

Ioana vazut pozicile cu Maria, o scumpa mai ales in poza cu ea in prim plan si cu braduletul in spate! Dar spune ce ai facut de papa bun ca tare bine arata!

Acum m-am delectat si cu pozele lui Feli! Ce ochi frumosi are Ilincuta! Iar voi chiar o familie fericita!
Cat despre paste, noi le mancam cu sos de rosii si cu carnita tocata, insa e drept ca sosul cu carnita in el il cumpar.Eu il fac pt noi adultii din carne tocata cu sos de rosii inabusite in tigaie.

Poze proaspete - Craciun 2006

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

bun gasit

Vazut si eu poze de copii frumosi langa braduti, de parinti fericiti alaturi de ei. Noi am pus un filmulet cu alex si fina noastra, aflata in vizita, si cum chiuiau cu randul (a mea a dat tonul, recunosc ).

De ieri Alex s-a procopsit cu muci curgareti, n-am mai stat pe ganduri, ca ultima data de-am ajuns la spital cu frisoane datorita febrei si ne-am delectat cu augmentin, ci am trecut la masuri drastice - antibiotic. Din pacate, planurile ne-au fost dejucate si nu mai mergem la suceava, cum intentionam, ca acolo e un alt bebe mic si nu vrem sa imprastiem boala peste tot. Da' alex sa se faca bine ca timp de vizite tot o sa avem.

Noi bradutul l-am pus pe o masuta, dupa colt, iar alex reuseste doar sa traga de 2 bomboane. Si-asa ce le mai ciufuleste, si trage de ele... e o dulce.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetele dragi pe scurt si eu pe la pc, sa mai apuc sa stau si cu Ana azi. Multumim de complimente, am tras si eu o tura prin contul comun si linkurile puse de voi, aveti copii de vis si familii foarte frumoase .

Multumesc din suflet de urarile de pe mess, mail, sms.... chiar nu am avut timp sa va raspund, am avut non-stop casa cu copii si musafiri plina si am fost un gatit-spalat vase-pus masa-strans masa non-stop, de m-am jurat ca gata cu mesele anul viitor, anul asta am avut atatea mese mari si m-am obosit asa de mult incat mi-e efectiv greata si de mancare, darmite sa mai prepar.

Nu am reusit deloc sa ma odihnesc, am in continuare mari pb. cu somnul, fie nu adorm, fie ma trezesc din ora in ora si adorm fte greu, fie dorm pana pe la 3 si apoi frec menta in pat pana dimineata.... Noroc ca Ana si tati dorm de rup.

Ana fte cuminte,e xtrem de mirata de brad, agitatie si jucarii... a studiat la greu prin patrulare si holbare si apoi a inceput sa faca ordine printre verisori si cadouri. A fost o dulce toate zilele astea (ca intotdeauna, de altfel) si ne-a umplut inimile de bucurie. In continuare ne incearca limitele in sensul de a face sau incerca sa faca ce nu e voie, pandind la reactiile noastre, dar cu ignore sau luat /indepartat de obiewctul/locul cu NU E VOIE... merge treaba cu "educatul" Am ras cu lacrimi de postarea Cristinei cu taratul pe jos prin magazine, cred ca si fata mea ar ajunge acolo dc nu-i convine ceva face un tambalau de poti muri de ras.

De ex: a primit un cos de shopping in care sunt vreo 10 fructe de plastic. Vara-sa de 4 ani s-a gandit ce frumos vor luci si le-a frecat la greu cu peria de pantofi .
Ei bine, Ana voia sa le cunoasca prin limbare si cum de 2 ori n-a inteles cu nu e voie, a 3a oara i le-am luat, ca doar nu era in ziua de craciun sa spal jucarii cu detergent.... si dupa peria de pantofi va dati seama cat de bune erau de gustat.
Cand a vazut ca dispar fructele alea, si-a pus mainile in cap, a inceput sa umble prin casa certandu-ne, cu lacrimi siroaie.... mai, era ca o catza din aia din piata pusa pe rele. Noi adultii ne-am raspandit prin bucatarie sa nu vada cum ne stricam de ras....

Merg sa stau cu ea si incerc sa mai revin sa va mai zic patanii, ca au fost destule, noroc ca numai haioase.

Urez sanatate bb-ilor bolnavi si pupici la mamici!!!!

Inutza, ma gandesc la tine fte mult, ai grija de tine draga mea

Poll-ul Andei: 3 lingurite de cereale nestle cu miere sau 7 cereale de la milupa in iaurtul de la 11 dimineata, atat. Si eu cred ca o cutie ar trebui sa tina min. 1 sapt pt un regim echilibrat.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ripley mortala Ana, mi-o si imaginez cumva certa ea! Poate odata o inregistrezi, cu toate ca in momente ca astea nu-ti prea vine sa stai de asa ceva.
Bianca vazut poze, mai ce frumusel s-a facut Serban!
Roxi ingredientele le voi scrie cand mai cumpar un borcanas. Dar era ceva cu pastarnac, morcov... si bineinteles rosii, paste si jambon. Deci se poate improviza, cum s-a scris si pe aici cu inabuseala.
Pischi, BB_alinus sanatate multa, sa va faceti repede bine, sa nu va prinda anul nou asa

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

roxi dar stiu ca aveti poze, mai! Mi-a placut Alexia in costum roz si cu manusi verzi, mai, mai, ce fetitza eleganta!

Madutza mama, deja s-a ajuns la masele? Of, saracul Orlando, ce trebuie sa fie pe capul lui

leea

quote:
ne reintilnim cindva in 2007, europenizati cu totul.

Asa sa fie! Petrecere frumoasa si voua

Maria_alexia mai, dar ce priceputa esti in ale bucatariei Imi place cum suna reteta, o incercam sigur.

Miqabo ce mare pare Bianca! Zici ca are 3 ani, cel putin asa pare in poze. Si tot in poze se vede ca are o energie... Cand e lume in jur Ilinca prefera sa priveasca, nu mai zice mai nimic, daramite sa mai alerge.

Mergi la inceput

Noi cred ca vrem sa batem recordul la busituri, nu trece o vanataie ca mai facem rost de alta, noroc cu Troxe... ala. Dar tot nu ne lasam pana nu terminam tubul, ce vreti suntem fetitze hotarate.

Azi a facut-o lata, era pe canapea, intinsa pe burta si s-a aplecat sa ia ceva. A reusit sa cada in cap, atata de tare ca s-a zguduit camera. S-a si speriat destul de tare, a plans vreo 15 minute, insa din pacate uita repede si o ia de la cap.

Azi i-am luat in sfarsit un bat din acela cu jucarie in capat. A avut un succes total, nici nu mai voia sa se culce la pranz, a trebuit sa i-l dam in pat. Insa da deja semne ca se plictiseste si de el, minunea doar n-o tine o vesnicie

gata, ma intorc la ciorba si pilaf, mama, ce repede s-a terminat mancarea de Craciun si cat m-am strofocat. Dar ce-oi vrea si eu, a trecut atata timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

RIPLEY-mortala ana,parca o vad pe daria in povestirile tale despre ana

sa va zic ultima trasnaie,aseara a rupt plinta,avem mobila pe tot peretele facuta de tati,iar jos in fata este pusa plinta,fiind mobila aceeasi cul cu parchetul,iar la un colt la usa trece prin ea firul de la internet si este o bucata de vreo 5 cm neacoperita,asa ca a tras de fir pana a scos surubul de la plinta si a rupt o bucata de vreo 40 cm din plinta,a fixat-o tato din nou dar degeaba azi s-a dus si a tras iar

asta seara a luat de pe scaunul de masa cana in care mai era cola ,uitata de mine acolo,si a inceput sa bata cu ea in parchet,mai si e f inalt scaunul dar se ridica pe vf picioarelor si daac vede ca nu ajunge se urca pe barele de la scaun si ia tot de pe el,parca vad ca intr-o zi va da cu el peste ea

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Feli, dar faci papa de regim, de zici ca-i dai cu pilaful? Eu tocmai am facut racituri.
Mai fac maine tort, friptura la cuptor duminica si gata, ca ne-o tine purcelul de Craciun cald la burta.

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bianca, Daria, Ana - sunteti niste frumoase!!

Tania, felicitari pt. Stefanelul mancacios de bucatele.

Alina, sanatate Amaliei - e mortala cu nazbatiile ei!

Cristinamh, sanatate lui Andrei.

Leea, An Nou fericit si sa te relaxezi la tara!

Sunteti de acord sa primeasca si Ionikka parola pt. contul comun?

Si mai am o intrebare: se gasesc in Romania ceva casete video sau DVD-uri cu desene animate/povesti de copii in romaneste?? Tare m-ar interesa... Multumesc anticipat de raspunsuri.

Noi cred ca suntem "codasii grupei"... Rianna nu vrea nicicum sa faca vreun pas singura. Nu-si da drumul Doamne-feri! daca nu o tinem macar de-un deget. Da' macar i-a spart gingia si si-au facut aparitia cei doi dinti de sus. Eh, ceva progrese tot facem si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Meems-ule , nu plange, ca nu va lasam singurele la capitolul mers. Plus ca Rianna e si mai mititica decat Maria cu doua saptamani. Daca o las singurica in picioare in secunda 2 se aseaza in fund.

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze

Mergi la inceput