LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 8
lavi02 spune:
migabo eu cand au copiii bubite la care nu le dau de capat le duc la . Nu stiu ce sa zic. Sa nu fi facut vreo micoza. ?
dordia2000 spune:
Salutare fetelor!!!
Gata motul, gata cu sarbatoritul...azi am fost la patinuar ca sa mai dam jos din mancaruri de la marea imbuibare!!!
Stefan este inca racit (mucios), ii curg mucii garla si a ragusit si a inceput sa si tuseasca un pic. La mot nu a fost prea incantat din cauza racelii dar...totusi s-a repezit din prima sa ia o figurina-igeras-fetitza din lut pictata de nepoata mea(o pusasem pe post de fetitza); dupa care...nu prea mai avea chef. Dupa cateva incarcari , a luat stiloul si apoi vergheta! Apoi a ciuntit nasa motul si gata!!!
Anda eu mesele i le dau exact ca si tine numai ca dim bea lapticul chior, pranzul, fructele+iaurt(bramzeturi) iar in bibele de seara ii bag 5 masuri de cereale(masuri de la lapte) si in aceste conditii cutia imi ajunge cam 2 saptamani! Eu nu ii dau mai multe cereale ca este destul de dolofanel si...deja i-am redus doza de biscuiti spre 0 / zi asa ca....ramane doar cu cerealele si putina painica in ciorbitza daca e cazul!
Pana aici am ajuns cu cititul dar trimit asa si continui ca imi e frica sa nu pierd mesajul ca aici am dial-up!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Asa...am recuperat copilul trubulent de la bunica din dotare - mama mea, nu soacra, dupa o zi de vacantza - i-am lasat-o la 11.15 si am cules-o acuma!Amu e jos si misuna in voie cu cealalata pereche de bunici! Meserie pe campie!
Multumim de aprcierile la adresa pozicilor!
Lavi- noi comunicam telepatic, e clara treaba. Azi ma gandeam la tine ca ce pacat ca nu ai net sa intri si tu! Apoi tot telepatic mi-ai transmis de Nivea fix de-ala ca am fost in town si mi-a luat. Dar din zecile de feluri de balsam de buze Nivea, tocmai pe ala l-am ales! Asa ca
Aaaa..sa nu uit: sanatate infinita Nataliciului! Cu dormitul in aceeasi camera...ehehe, cunoaaastem cat de naspa e. Asta de cand am venit!
Migabo- si noi avem rosu la tzuni-buni=pasarica. De data asta nici noi nu pea am facut eritem catre fundic, ci in fatza. Dau cu greu cu sfantul ulei fieet si deja e muuult mai bine!
Cu pozele...ehehe e cam asa: am pus cam 50 de poze din ....240. Misto proportie, nu? Ca tot ziceai ca a mea STA la pozat!
Cu dormitul- pana si io am renuntzt la faza cu lasatul sa planga. Asta dupa ce ras-alaltaieri am facut asa si dupa ce a planscu suspine in cele din urma am luat-o in brate si mi-a adormit la mine in brate, ceea ce pentru noi e incredibil!!!!Si suspina de numa', saracutza. Dupa care evident ca a dormit doar 40 de minute. E drept insa ca si azi si ieri tot atata a dormit, dar macar fara plansete, ci in carucior. Da' cine inghetza ieri la -8 grade prin Bistritza impingand la copchil????
Ee...las' ca nu mai e mult si ne intoarcem la metodele normale de nani de la Bucale: pus in patutul propriu pe care il iubim mult de tot si facut nani instant.
Maria-Alexia- hi hi hi..si fii-mea e obsedata de tel! In prima zi aicea direct pe ala l-a sustras din dulapul de bucatarie al socrilor!
Roxi- sa stii ca si mie mi se pare ca s-a dolofanit! Am pus-o in picioare pe cantar si imbracata are cam 10 kile. Dar mai mult de 500 de grame tot nu au cum sa aiba hainele, n u? asta ar insemna ca are undeva in jur de 9.5, ceea ce ar fi excelent ca la 1 an o luna avea 9.100.
Gata, fug sa-mi mai distrug putintel fosta cura de slabire!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
dordia2000 spune:
Madau si noi am papat interzise asa : o sarmalutza (doar carnea) amestecata cu piure de cartof, o bobo de cioco din pom, chec, cozonac si cam atat.
M-am uitat si la pozele voastre...si sunt frumoase toate. eu nu pot pune poze ca....pe dial-up merge nasol asa ca....la anu' cand ajung acasa!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Madutza10 spune:
Buna seara!!
Am fost la dr azi ,nu mai e racit dar e inca incarcat pulmonar asa ca bagam niste aerosoli citeva zile ..
N-a mai pus nici 100 de gr in ultima luna ,in schimb a crescut 2,5 cm ,are 77,5 cm acum ...
De azi introducem Nan junior ,cu Parmalatul n-a mers ,sper ca macar cu asta sa se impace .
Fug la baitza !!
SA NU UIT: AVEM O MASEA ,A DESCOPERIT-O DOCTORA ,HALAL MAMA ,NICI NU BANUIAM :))))
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
CRACIUN 2006
felicia74 spune:
Azi nu am mai avut timp de net, ca a avut tati "treaba" la computer. Asa ca bag o postare rapid:
Noki hello! Ptr buze crapate - poate ai crema de galbenele la tine, da-le seara si pana dimineata sunt ok.
Dordia si noi am incercat o sarma, dar nu ne-a placut, daca nu e ceva piure sa ne alunece pe gat, bleah! E oribil!
Leea ce mirat parea Tudor in poze. Se vedea ca-i placea pomul!
Pupatul copilului: aseara nu mi-a venit sa cred ca si mamici de copilasi mici imi pupa fata pe maini. Eu inteleg ca copii lor nu baga mana in gura, dar totusi!
Iar in final avem si noi poze
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ionikka spune:
Salutare mamici frumoase!
Mai ce de craciunei si craciunite frumoase pe aici.
Unii si unele, ca pe unii si unele nu/i vad.
Leea: scump puiul tau. Foarte frumos copilas! Sa iti traiasca! E bucuria ta!
Noki: ce sa mai zic de Saraly? Bestiala! Vedeta in devenire!
Maria: ma recunosc in povestea cu noptile voastre si cu tzitzitul.
Cu adormitul aproape reusisem vreo 2, 3 sapt. fara tzitzi, dar la un moment dat nu a mai vrut si iar il adorm cu tzitzi.
Ah, pozele voastre nu le/am vazut niciodata. Imi zici si mie unde le gasesc? Daca vrei?
Raspund la poll: Anda, eu ii dau lui Aron o data pe zi cereale, seara, cam 5 lingurite cu lapte praf. In rest deloc. Rar de tot cand nu am ceva mai consistent la amiaza, ii mai pun 2 lingurite de orez Nestle.
Am luat Milupa, pana acum 2 luni. De atunci mananca Nestle. Asta pt ca asa a zis doctorul, ca cica astea sunt bune. Dar vb lui fratemio, poate a luat vreo 50.000 euro sa faca reclama la nestle.
Oricum le manaca cu placere mare indiferent ce scrie pe cutie.
Noi suntem bine. Cu muci. Si un dinte pe tzeava! Fara febra! Ceea ce e bine. Dupa ziua lui, cand a fost ffoarte rau si marait si tot ce/i mai naspa a facut mucii.
O sa punem fotografii maine cand suntm acasa mai mult. Pana acum am fost foarte ulitzarnici!
Ah, l/am tuns aseara! Fetelor, stiti cum arata? Ca un golan! Pe bune.
Fac maine poze si cu noul look si vi le arat!
Lavi: nu mai mergem nicaieri. Asa ca nu ma mai stresez cu alaptatul, intzarcatul. Faza e ca nu simt momentul intzarcatului inca asa ca renuntz la distractia in 2. Facem noi o "zbenguiala" de zile mari cumva...Asa sarbatoreste, ca de un microREVELION.
Hm??????????
Hai ca va las, for now!
Ah, era sa uit: Monet si Meems: super frumoase fete aveti amandoua. Sa va traiasca! Au cu cine semana!
Ah, Monet ce as vrea sa fac si eu o plimbare pe faleza, la ocean. uff!
Va pup pe toate!
Noapte buna!
Ma duc sa bag "golanul" sub apa!
pa pa
[/b]
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
meems spune:
Na, ca mi-am "pierdut" toata dimineata uitandu-ma la poze: maaaama, ce de plozi frumosi la noi in grup!!! I-am admirat pe toti: Orlando, Cristian, Maria, Amalia, Sarah, Ilinca, Tudor - o gramada de piticoti dulci foc
Ionikka, multumim de aprecieri
Lavi, sanatate multa pentru Natilici!!
Fug sa ma schimb, ca acus' e-amiazu' si eu-s tot in pijamale
Editez ca sa mai cer o data clar si raspicat: Anda, vreau sa te vad in poze cu rochia maro!!!
madau spune:
Am venit si noi de la party-ul Karinei, ne-am jucat, am dansat, a fost super . Sarbatorita a fost putin maraita, probabil ca si din cauza agitatiei...dar per total ne-am simitit bine.
Tot n--am scapat de constipare..azi i-am bagat un supozitor ca nu mai facuse kk de alaltaieri si abia a mai putut manca, si-a golit burtica si e ok acum. I-am facut ceai de musetel, incercam 2 zile si asa, apoi combinam si vedem ce iese. Daca nu..trecem prin varianta Parmalat, si apoi lapte de vaca. Om vedea ce iese.
Meems io cred ca Anda o sa se imbrace cu rochia ca a Mirunicii, abia de Revelion, deci am mai avea de asteptat cu pozele. Io abia astept iti dai seama...ca ma roade
Noki+Felicia super pozele si piticele, mama ce au crescut nu-mi vine sa cred
Dordia sanatate multa ptr Stefan!
Migabo si miruna a avut asa bubite la pasa, i-am dat cu violet de gentiana si i-au trecut. Insa acum de curand cand i-am schimbat pampersii a facut iar, am tratat-o cu de toate si nimic...abia dupa ce am revenit la Pampers i-a trecut imediat, fara nici o crema. Daca i-ai schimbat ceva..pampersi, servetele, crema..sa nu fie vreo alergie.
Lavi sanatate si lui Natilici, sa va treaca tusea si sa petreceti un revelion pe cinste!
Joy dar oare e bine sa bea atata lapte noaptea??? Ma gandesc ca ar trebui sa digere ca lumea...poate din cauza ca are burta plina mereu nici nu doarme...zic si eu, parca la 1 an e cam mult sa pape de 2-3 ori noaptea
Miruna fura globuri iar...revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
madau spune:
Avem si noi o parte din pozele de la Craciun..restul probabil maine seara
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar