Pitici de Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Buna seara, noi suntem mai maricutze: Bianca, 7 ani si 8 luni, eleva in clasa I la Scoala Elena Doamna, si Ramona, 4 ani si 7 luni, grupa mijlocie la gradi din spate de la Omnia.
Mi se pare super ideea asta cu "adunarea generala", tot asa dintr-o joaca ne-am intalnit cateva fete de pe forum acum 2 ani, si astfel am legat o prietenie foarte stransa cu Eliza (geliza de pe forum), acum suntem prieteni de familie!
Mi-ar face placere sa ne intalnim, dar eu sunt toata ziua la servici, iar maine avem si serbarile de Mos Craciun!
Mai vorbim,

Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Clyo, cand scapi de la servici?
Roxana, ai aparut, hi, hi, bine ai venit! Ce mic e piciul tau... Sa-ti traiasca toti trei puiutii!!! Unde e gradinita "Dumbrava minunata"? E ok? De la ce varsta poti duce piticul acolo?
Anagia, te cautam, bine ai venit! Nu-i nimic daca nu scrii mai des, sigur o sa ne urmaresti si oricum ne vom intalni! Cat dureaza intalnirea de la servici?
Irinusha, ma bucur ca ne esti aproape, chiar daca doar cu sufletul! Sigur ne vedem la vara... Ai un bebe tare smecher!
Bolgiumiki, bine ati venit! Abia astept sa ne intalnim!
Laura, ma bucur ca ne sunteti aproape, ce mari fetite ai, si frumoase pe deasupra! Sa nu-mi spui ca si voi mergeti la Bran! Noroc cu Eliza, ca mi-a dat ideea, asa ca plecam si noi de Sarbatori la Bran. Chiar, Eliza de ce nu apare???




Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor,
dupa cum unele dintre voi stiti deja, noi suntem Eliza cu Mara 4 ani si 11 luni si Ilinca 4 luni si 2 saptamani...din pacate in perioada asta f aglomerata e cam greu sa ne intalnim....la ce nebunie e in oras noi lipsim....poate dupa sarbatori...noi maine avem serbare la gradi iar vineri plecam la tzara...nici de forum nu am timp saptamana asta...poate recuperez ceva sapt viitoare.

imi pare bine de cunostinta si sper sa ne si vedem

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Eliza, cred ca am postat in acelasi timp! Bine ai venit la mamici de pitici de Ploiesti. Venim si noi la Bran!!!
Dragele mele toate, cred ca lasam intalnirea pentru luna ianuarie, ce parere aveti?


Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata.
Nici noi n-am fi putut veni azi, dimineata ma duc sa-mi fac cardul ptr CIC si sa duc formularele la scarbici, iar dupa amiaza avem serbarea la gradi, ca sa nu mai spun ca Oana are un fel de gripa si stau cu frica sa nu i-o dea celui mic.

Medeea, gradinita Dumbrava Minunata este la Complexul Mare, langa piata, sigur o stii, e de pe vremea noastra. Asta-i al 2-lea an in care-i Ana acolo si cred ca ultimul, mi s-a luat de mofturile si pretentiile lor. Oana a fost la gradinita nr 8, pe Traian si ma bate gandul s-o mut acolo anul viitor si pe Ana. Am vrut sa fie la program de 8 ore, sa invete sa manance si sa se imbrace singura, dar e grupa step by step (ca n-au mai fost locuri la traditional) si au impresia ca stam pe un sac de bani. Hai ca m-am pornit, asa ca tac.
M-ai intrebat de la ce varsta primesc copii, pai de la....cateva luni, cred, ca au si cresa.

Ma chinuie si pe mine o intrebare ptr mamicile cu bebelusi: unde ati facut botezul, cate feluri de mancare ati dat, daca v-a dat voie sa aduceti ceva(bautura) si cat a fost meniul? Botezul il vom face pe 10 februarie si trebuie sa ne hotaram si cu restaurantul.

Revin mai tarziu.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

[b]Imi pare rau sa constat ca tot persoanele care se cunosc deja comunica intre ele, in timp ce noii veniti nici nu sunt bagati in seama. Nu stiu de ce va mai dati osteneala sa-i invitati si pe altii la discutie. Daca eu sunt prompta si raspund cer acelas lucru si din partea altora. Ramaneti cu bisericutele voastre ca eu prefer alt gen de prieteni. [/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Roxana, noi am facut botezul la Biserica din Prajani, langa Slanic Prahova, acolo slujeste duhovnicul nostru si suntem legati sufleteste de zona. Petrecerea a fost la restaurantul "Grota Miresei" din Slanic, multe dintre voi cred ca il stiti, peisaj superb, lacul ala sarat, Grota Miresei (chiar daca pe jumatate prabusita), adica lumea nu a stat doar la mese, a avut si ce sa admire, meniul a fost super, toata lumea a spus ca a fost cel mai reusit botez la care a participat (desi nu am avut dj, ne-am lasat pe mana celor de la restaurant, muzica a fost super ok). Noi am adus toata bautura (la pret de restaurant a fost doar cafeaua si apa plata, parca), iar de mancare ne-au servit aperitive (vreo 15 feluri foarte bune), sarmale am avut voie sa le aducem noi de acasa, al treilea fel de mancare a fost rulou de pui umplut cu ciupercute, sunca si cascaval si cartofi taranesti si salata (din nou excelent), iar la desert am avut noi voie sa aducem prajituri de casa si fructe. Totul ne-a costat in jur de 500.000 de persoana (practic aperitivele si felul trei de mancare, plus cafeaua si apa). Restul am platit separat, cumparate din supermarket. Daca te hotarasti (sa stii ca a meritat, desi mi-a fost teama, pentru ca nu stiam ce servicii ofera), spune-mi si iti fac legatura cu D-na Morcovescu (in cazul in care nu o cunosti deja).

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Dragele mele, va rog sa-mi trimiteti PM cu numerele voastre de telefon, ca sa putem tine legatura.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Am facut o listuta pe prima pagina, va rog sa veniti cu idei, completari, modificari, zile de nastere, nume si ce mai vreti voi. Sper ca nu am uitat pe nimeni.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Multumesc de invitatie, Medeea, ma inscriu si eu..mamica de Eva Ioana, 6 saptamani...o gandacel dragalas si mancacios..locuim in 9 mai, aproape de billa.

ce-ti face teuta? mi-au spus mihaelele mele ca a fost racita..si chiar, te asteptam la salon..eu nu aprea am mai trecut pe acolo de cand am nascut..alaptez si mi-e cam greu...dar daca vii, o sa fac tot posibilul..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput