Pitici de Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Eu vreau un ceai de slabit...please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Gata, am inteles aduce fata imediat e pe foc inca.....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

mai fetelor!eu va aud pe toate ca vrei sa alabiti!EU VREAU SA MA INGRAAAAASSSSS!!!!!sunt slaba moarta,mananc de sparg si nu pun deloc pe mine.stie cineva o "dieta de ingrasat?"analize am facut,nu am glanda,nu am nimic.decat ca sunt o paluga de 1.75m si am 50 de kg.ce sa faccccc?????nu mai sta nimic pe mine!va pup

http://good-times.webshots.com/album/556797738mcJoLA http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebd177f9d364356611936&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email

Mergi la inceput

Vaaiiii cum asa Ardeleanu? - eu incerc sa slabesc dar parca sunt lipite si indragostite de mine kg astea. La mine cura de ingrasre intensiva a dat roade cu...banane!Acu nu stiu ce sa zic, pe mine de ex, stresu ma ingrasa, pe altii slabeste....poate iti mai da vreo idee vreo mamica tot asa slabuta ...ca eu vreau sa primesc doar sfaturi pt slabit

PRINTZUL

Mergi la inceput

Fetele dragi...pe unde umblati? Azi nici o miscare,nimic...pai se poate???? Sa inteleg ca nu v-o fi placut cafelutza facuta de mine.....

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Eliza (geliza), ca sa te linistesti, du-te cu fata la kinetoterapie. Asa mi-a spus si mie o dr. (culmea, tot romanca) de Cris pe la 3-4 luni si mi-a dat si 10 sedinte. Dar binenteles ca kineterapeuta le-a intrerupt la jumate ptr. ca era copilul f. bine, chiar mai avansat decat normal ... si uite asa m-am linistit, dr. si-a facut meseria, kineterapeuta a castigat si ea ... toata lumea multumita :)
Multa sanatate va doresc ploiestencelor!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!!! Ilinca, sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa si sa ii bucuri pe parinti

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Irinusha, multumesc ..asa am sa fac pana la urma

Alexutza, mutumim de urari....aaa, a fost f buna cafeaua ta, pacat ca fetele care sunt pe la joburi nu au timp si de forum..

si uite ca se facura 20 de pagini si Medeea ar trebui sa deschida capitol nou

chiar, medeeeeeeaaaa, ce mai faciiiiii?

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Despre dr.Adam nici eu nu am o parere prea buna.Mie mi se pare ca se grabeste sa dea antibiotice si recomanda analize uneori inutile.
La Diana prima fetita pt. o infectie urinara ne-a trimis la Bucuresti sa facem investigatii spunand ca suspecteaza o malformatie. .Nu a fost adevarat.
Cand a facut alergie de la ceva ne-a spus ca are varicela - nici vorba, abia acum a facut.Deci parerile sunt impartite.Acelasi lucru s-a intamplat si unor prietene de-ale mele.

la toate fetele.

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Roxanae, exact acelasi lucru l-am patit si eu cu dr Adam cand am fost cu Mara...i s-a parut un pic palida si ne-a trimis la Bucuresti sa facem niste analize mai complexe (care analize stabileau thalasemia, o boala de sange) si bineinteles ca afost alarma falsa...si am aflat ulterior ca mai multor copii le-a dat sa faca analiza asta

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput