Pitici de Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 28
bolgiumiki spune:
Promit solemn sa fac tot posibilul sa ajung la urmatoarea intalnire.Vad deja ca sunt cereri.
Va rog sa imi spuneti acolo unde v-ati intalnit prima oara locul de joaca este aproape de mesele unde puteti servi o prajiturica?Adica puteti servi ceva si sa supravegeati totodata copilul?Nu am fost niciodata acolo de cand s-a deschis sub noul look.
Noi il mai luam pe Luca cu noi cand iesim in oras,dar isi cam pierde repede rabdarea si ne-am cam lasat pagubasi in ultimul timp cu iesitul.
Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)
alexutza_26 spune:
Bety - bine ai venit!

Danip- daai drepatate si eu am nascut cu Tutu, iar despre Dr Adam - numai cuvinte de lauda, la policlinica la Cina e ff ocupata, trebuie programare inainte cu vreo 2 sapt...si mai stai oleaca si la coada....e foarte expeditiva..te lamurreste pe loc la toate intrebarile, e tanara (30-35), cu simtu umorului dezvoltat, dar nu prea rade..e mai serioasa din fire....Noi am fost la Mediurg la ea...50 lei consultatia, insa mi-a placut ca are mai mult timp si poti sa stai cat vrei si sa-i pui 1001 intrebari ca e ff calma si le ia tematic.
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
geliza spune:
Bety, bine ai venit si felicitari pentru reusita...sa va traiasca Ana-Maria, sa creasca mare si sanatoasa (noi s-ar putea sa ne fi vazut vreodata prin Transdata
...stiu mai multe despre tine si te citeam si eu la Odisee de pe vremea cand numarai inseminarile...la un moment dat uitasei de una, asa-i
?)
Danip, din pacate si eu pentru Mara am exact acelasi tratament...am o lista intrega de medicamente pentru tuse...noroc ca m-a salvat medicul de familie si m-a lamurit pe care sa i le dau si pe care nu....
Alexutza, cat despre dr Adam
, e "bifata" si ea...la ea am fost cu Mara...concluzia mea privitoare la dr pediatrii este ca ei sunt "croiti" pe un standard anume...poate ca ma insel....mie mi-a recomnadat la Mara niste analize destul de complicate la Fundeni...si intamplator am aflat de mai multe cazuri carora le-a recomandat acel tip de analize..."coincidenta"??????...
si Medeea a incercat-o pe dr Adam...nici ea n-a fost f incantata
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
alexutza_26 spune:
Eliza - ce sa zic..noi pana acum am fost multumiti de cum a decurs relatia cu dr Adam, nu am zis ca e cea mai inspirata sau si ea ca orice om, mai da rateuri.....om trai si om vedea!!!!!![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
geliza spune:
revin....Alexutza, desi ....acum daca stau bine sa ma gandesc cred ca o vom aborda din nou pe dr Adam...asa de curiozitate ca prea am auzit multe pareri ref la Ilinca (asta fiindca am mai auzit niste sfaturi si in seara asta de la o dr

)
alexutza_26 spune:
Eliza - ooofff, cati doctori atatea pareri si tratamente contradictorii...eu cred ca stiu destul de bine, caci stau in casa cu un doctor...grea viata fetelor

Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
geliza spune:
Alexutza, imi poti spune si mie programul dr Adam de la Mediurg? m-as duce totusi acolo...sunt un pic speriata acum ca dr care a vazuta in seara asta a zis ca e un pic hipotrofica(parca)...adica ar fi cam inceata pt 6 luni si ar trebui sa fac kinetoterapie cu ea...si ma mir pt ca de ieri pana azi au vazut-o 3 dr...din care numai unuia i -s-a parut
...si as mai vrea o parere ...(ca tot am chelt vreo 3 mil pe chestia asta...ce mai conteaza acum inca 500)
alexutza_26 spune:
Eliza eu zic mai bine...suna la Mediurg, ca in ultima vreme a fluctuat, a facut parte din nu stiu ce comisii de sanatate si a mai fost plecata vreo sapt parca la nishte cursuri...asa ca mai greu de zis programul ei acum....eu ma duceam lunea(dupa-amiaza) sau miercurea(dimineata)
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
geliza spune:
alexutza
alexutza_26 spune:
Eliza - cu placere, si sper sa infirme diagnosticul pus de ceilalti doctori!!
Fetelor dar pe aici noi nu servim nici o cafelutza cu sau fara cofeina, un cappucino sau un 3 in 1, saumacar o canua cu laptic cald????....uite de la mine pt cine doreste
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL