Pitici de Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Alexutza, bine ai venit in club! Te primim cu bratele deschise. Ce mic si scump e piticul tau, vai, ce repede trece timpul, parca ieri s-a nascut Tea si acum sta deja in fundulet... Bafta multa la diversificare si... rabdare la fel de multa! Activeaza-ti PM-ul! Cat despre catel, nu-ti mai face atatea griji, eu toata viata mea am avut caini (inclusiv cand eram copil). Cu Berta, cateaua noastra, i-am facut cunostinta lui Tea cand avea vreo doua saptamani, adica am asezat-o pe ea si i-am facut poza, iar Berta nu s-a clintit pana nu am ridicat-o de pe ea. Veterinarii spun ca microbii de caine nu sunt periculosi (daca animalutul e vaccinat si deparazitat la timp), din contra, saliva cainilor e benefica in cazul ranilor omului!
Mai fetelor, vad ca facem si club de caini!
Dani, Olteanu m-a speriat si pe mine cu internarea de fiecare data, are obiceiul sa creeze o stare de panica, si daca nu e cazul. Noi am scapat de mucisori, fara antibiotic sau alte pastile (sigur, i-am dat naturiste...). Mi-a fost frica rau sa-i mai dau antibiotic. Tie probabil ti-a dat Cedax sau Keflex, nu? Suna-ma!
Laura, prin ce ai trecut!!! Sanatate multa si tie si piticelor si felicitari pentru Sandra, foarte repede a progresat (cel putin de la intalnire).

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Multumesc mult , Medeea !
Da , a progresat mult si ma uimeste zilnic cu ce face .

Alexutza , toata lumea zice ca imbolnavim copiii ca tinem caine in casa dar eu am avut 2 pisici , 2 caini si un hamster in acelasi timp si n-au mai patit nimik .Ba eu mai am si bronsita astmatiforma din nastere si am copilarit numai cu pisici si caini si n-am mai murit .

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Noua pediatrul ne-a zis ca putem sa lasam cainele cu copilul in pat fara nici o problema.Nu am experimentat inca treaba asta pentru ca am boxer si e ditamai dihania si de prea multa dragoste se urca pe copil.Si asa cand se bucura pe langa noi ii mai da copilului cate un fund de vine saracul gramada.Dar cand va mai creste copilul cainele isi va relua locul pe care l-a avut initial:in pat cu mine si cu sotul.Si vine si copilul si o sa fim o mare familie.HA!HA!Poate ne luam si o pisica pana atunci.

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor, eu nu ma pot baga in discutia despre caini deoarece nu am avut si nici nu am....
dar sa va zic ca am fost si eu cu fetele la dr Olteanu aseara....nu m-a dat pe spate (a folosit de f multe ori expresia "nu stiu ce sa va zic")...am fost cu febra la ambii copii si in afar ca mi-a dat efectiv o lista cu medicamente pt Mara pt Ilinca nu a stiut sa-mi zica de ce are febra...ca nu avea nimic in gat, nu s eauzea nimic l aplamani...cica sa-i dau antitermice si daca se agraveaza sa-i dau din antibioticul Marei...(iar de unde ieri avea 38.6 max, azi naoptae a facut 39.1).....si in plus de asta nu mi-a placut ca nu are chiuveta in cabinet sa se spele pe maini dupa ce consulta...nu tin eu asa de mult la contactul cu microbii dar fiind totusi cabinet de pediatrie, unde vin copii bolnavi, tinand cont ca circula atatia virusi acum (ca si noi tot o viroza avem cu totii, adusa de Mara de la gradi) ar fi fost normal mi se pare mie sa aiba....sau macar dezinfectant din ala fara clatire....asta e...am "bifat-o" si pe dr asta....

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mai fetelor...dr asta Olteanu numai asta stie sa recomande...antibioticeeeee, dar ea de tratamente homeopate o fi auzit...sau macar de orice alt medicament, pana a se ajunge in faza de antibiotic?????

Si noi eram la un pas sa ne ducem la ea, dar in ultimul moment ne-a recomandat-o cineva pe Dr Adam de la Cina...super woman...sunt tare multumita de ea..si tind sa am incredere si pe viitor in tratamentele date de ea.

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am uitat......sa va multumesc de primirea care mi-ati facut-o, sincer credeam ca voi fi ignorata, ca deh..asa e cand apare omu' mai tarziu, dar uite ca m-am inselat!!!!

pentru toate mamicile si bebeii din Ploiesti....

P.S. - Pe cand o noua intalnire..ca pe prima am ratat-o, mai asteptam sa dispara virusii...si sa se faca mai cald?????

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Nici eu nu ma bag in discutia cu cainii, ca nu am avut si nici nu am si nu stiu daca voi avea.
Cat despre dr. Olteanu, si lui bebe al meu i-a recomandat pt bronsiolita trat. oral cu antibiotic, plus Panadol sau Nurofen, chiar daca nu a facut deloc febra, Fluimucil, Hexoral spray, Ketof, Eurespal, de am zapacit stomacul copilului meu de 3 luni si imi vomita. Pe urma m-am dus la spital si i-a pus o branula pt trat intravenos cu axetine si genta, pt 4 zile. Am terminat trat pe branula de cateva zile si continuam cu aerosoli recomandati de un dr din Buc. Numai ca el e in continuare infundat pe nas, fonfait.
Medeea, sigur ca te voi suna. Apropos, sa-i fac baie copilului daca a fost racit si inca mai e fonfait?
Alexutza, mai zi ceva de dr. Adam, cum se ajunge la ea, cum e, e tanara, in varsta, se poarta frumos cu bebeii, e aglomeratie la ea, se asteapta mult pe hol, are si cabinet particular sau numai la Cina in policlinica? Parca si tu ai fost pacienta lui dr T, asa-i?

Bebe Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna!
Nu am apucat sa scriu pana acum, asa ca ma prezint:
- sunt Bety, pe bebelina o cheama Ana-Maria si s-a nascut pe 06.12.2006, la Giulesti. Este rezultatul unui FIV al prof. Marinescu; am mai scris pe la Odisee, iar la Aspirante am fost membru vechi, pana am reusit.
In poze o puteti vedea si pe zuza mea caniche, Sara care pana sa vina bubulina pe lume a fost copilasul meu, iar acum e la fel, dar pe locul 2.
Apropo de reactia ei...pana sa fac testul de sange, dupa ET, Sara a fost prima care m-a anuntat de reusita...stateam la TV si a venit la mine, si-a pus capul pe burtica, s-a uitat la mine si apoi a plecat...nu mai facuse acest gest niciodata (si face 9 ani) si de atunci, nu s-a mai apropiat de mine...in sensul sa se aseze la mine in brate.
Cand am venit acasa, nu ne-a bagat in seama, dar acum cum plange cea mica ne anunta si a descoperit ca la orice smiorcaiala a celei mici, ea capata de mancare si ca urmare, cand ii este foame...plange.
Asa ca...asta-i cu catelusul meu!
Va si va rog sa ne puneti si pe noi pe listuta!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice are bebelina mult dorita
Poze dragi

slideshows

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna fetele!

Acum am reusit sa mai intru si eu! Va pup si doresc multa sanatate bolnaviorilor!

Bety, Alexuta_26 bine ati venit!

In legatura cu animalele in casa, eu sunt de acord. Si noi pana acum 4-5 luni am avut o pisicuta, dar a ramas la soacra-mea cand ne-am mutat. Si ea nu poate sa sufere animalele, dar a insistat s-o tina ea, ca cica nu e bine pentru copii...

Cand facem o intalneala, cred ca ne adunam mai multe acum?

Va pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Bun venit , Bety !

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput