Pitici de Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 30
alexutza_26 spune:
Fetele ...poate acum doriti nishte 
Deci sa inteleg ca poate ar trebui sa mai caut si alt doctor pt grasan???
Roxanae - ziceai ceva de Mertle? - unde o(il) pot gasi...da-mi si mie mai multe informatii
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
geliza spune:
mertl este (a fost) o pediatra buna, care este la pensie si are cabinet acasa (si este mama dr Cristescum medicul nostru de familie
)...si care din pacate este tot adepta antibioticelor....iar eu am avut experienta de a-i prescrie Marei la 2 luni un antibiotic pt infectie urinara despre care dr Cristescu m-a intrebat "cine v-a prescris asa ceva?" si va dati seama ca nu i-am zis cine![]()
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
asa ca alexutza
...succes la cautat medici pediatri si cand gasesti sa-mi zici si mie....eu cred ca merg la Stanciu (bucuresti-spital Budimex)...am vrut sa fac programare la dr Adam...a sunat tel ocupat...dupa care am citit postarea roxanae si m-am razgandit...aia e....merg la bucuresti si gata
roxanae spune:

Alexutza multumim de cafea.
La doctorita Mertle noi am fost pt. lipsa de apetit la pitica.Sfaturile date de ea mi-au prins bine - in sensul ca acum cat de cat are un program.Insa nu mi-a placut ca nu a vrut sa-mi ia bani si mi-a transmis o stare de nesiguranta.
Cred ca singura solutie pt. bebicii nostrii este sa citim cat mai multa informatie si sa luam din sfatul medicilor ceea ce credem ca este bine.Instinctul de mama inseala foarte rar.Mai ales cand detinem cunostiinte medicale.Nu-i asa Alexutza sau am retinut eu aiurea?
Noi am fost la cabinetul particular este foarte in varsta -interesul si-l da.Telefonul este-0244/512744.
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
geliza spune:
aaa, si alexutza, acum chiar ca am savurat cafeaua cu tine....dar se vede ca fetele au disparut....
alexutza_26 spune:
In sfarsit a baut si cu mine cineva cafelutza, multumesc fetelor
....ei lasa ca poate maine in loc de 3 vom fi 4 si tot asha...le corupem noi pe ploiestence sa bea cafea, 3 in 1 sau ce vor ele....si pt CatXo - ceai de slabit, pt Ardeleanu - ceai de ingrasat, si uite asa multumim pe toata lumea
Roxanae - da, posedam una bucata sot doftor care efectiv ne cam zapaceste cu sfaturi si explicatii dar intr-un fel parca stau la adapost...ca e macar cineva care intzeleg termenii astia ciudati din medicina.
deci asa ca o concluzie....toti doctorii cu stolul lor, fiecare are cate o fixatie, are cate un medicament sau medicamente preferate...si tot asa..deci trebuie sa ne informam singure si pana la urma dupa ce mai testam sa dam copilului ce credem ca i se potriveste
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
FETELE - la noi nu deschide nimeni cap nou????? MEDEEEEAAAA - unde esti? avem nevoie de tine!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
roxanae spune:
Alexutza eu vreau si cafea si ceai de slabit.Se poate? Merci.
Rox
poze
alexutza_26 spune:
Se poate!!!!!!!!!!!! ...acusica face fata
, sa inteleg ca le vrei cu zaharina nu?
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
roxanae spune:
Fara zahar si fara zaharina.Eu asa le beau.
Mercic.
Rox
poze