Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Normal ca este loc in brad de oricate globuri si beteala!!!
Eu sunt tare happy ca-s in concediu anul asta - de atatia ani am lucrat in preajma sarbatorilor - si mi-am cumparat ceva chestii sa-mi fac propriu mic aranjament de craciun ceva cosuletz auriu, globuletze mici de tot, un ingeras si ceva chestie din nuiele.... si o lumanare frumoasa

Acum a venit ca un cadou plecarea la maica-mea de Craciun - vineri mergem si stam pana pe 26, abia astept - mai ales ca de anul viitor incolo ar trebui sa petrecem Craciunul la noi acasa, in special ajunul, pentru ca mosu' o sa vina la Paul...

Imi amintesc poezia lui Minulescu despre mos Craciun... cam trista Imi placea mult in liceu - daca tot veni vorba de vremurile acelea, mai ales imi placea ideea de a primi de Craciun jumatatea perfecta.

Imi pare rau, Lacri, ca n-am putut sa stau mai mult la povesti - ma stradui sa fac cate ceva prin casa daca tot doarme puiutzul meu.
Tre' sa par tare salbatica, adica ne-sociala, da' nu reusesc decat sa citesc. Insa vorbesc singurica in barba de multe ori cand as vrea sa raspund si eu la cate o chestie - vb numai in barba ca pana ajung sa termin de citit, mi se termina si timpul liber...

Oricum, daca nu mai reusesc sa postez pana vineri, doresc tuturor cireselor si mai ales puiutzilor micutzi un Craciun cat mai fericit!!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

as vrea totusi sa felicit ciresele care au mai implinit 6 lunite;
LA MULTI ANI!!! CRISTIAN BOGDAN, PETRA, ANDREEA ELIZA, ANDREI, MARA IOANA, MARIA CALINA, ALEXANDRA, NICOLE EVELYN, MARIA ANA, ANA MADALINA, BLANCA ANDREEA, REBECCA, ANDRADA-CRISTINA

ahhhh, deja e 18 asa ca LA MULTI ANI!!! si pt HORIA ALEXANDRU, DAVID, ALEXANDER-RYAN
ciresele dragi sa crsteti mari si sa fiti sanatosi in primul rand, sa va bucuarti parintii si sa va aduca mosu' cadouri frumoase.

eu cred ca cel mai frumos craciun o sa fie acesta, cu puiul in brate....si fieare de acum inainte o sa fie din ce in ce mai frumos.
cand eram mica in fiecare an era special craciunul....mai putin dupa ce am crescut toti frati si nu mai sarbatorea toata familia impreuna ci fiecare, care pe unde, alaturi de persoana iubita

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani sarbatoritilor de jumatate de anisor, MARIA ANA, ANA MADALINA, BLANCA ANDREEA, REBECA, ANDRADA-CRISTINA, HORIA ALEXANDRU, DAVID, ALEXANDER-RYAN.

Pentru mine fiecare Craciun e frumos, E sarbatoarea mea preferata, iar momentul impodobirii bradului e magic. Cativa ani am cedat tentatiilor modei si l-am facut in 2 culori cand argintiu cu albastru cand rosu cu auriu. Anul asta il fac in toate culorile... asa cum il faceam cand eram copil...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Irinel,coondoleante.Stau si ma tot intreb cum s-a putut intimpla asa ceva.Am vazut ca fetita s-a nascut perfect sanatoasa,ce s-a intimplat defapt?

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna dimineata livada draga!

Irinel nu pot decat sa te admir si mai mult pe tine care desi ai inima franta ai puterea sa ne stergi noua lacrimile. Mariuca este si va ramane parte din noi.. iti multumim ca ne-ai dat ocazia sa cunoastem (fie si atat de putin) un ingeras. Iti doresc multa putere pentru tine si sotul tau dar mai ales pentru Danut si ca sa-ti aline cat se poate durerea.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

[b][teal]Cami, din pacate, in Romania intotdeauna a fost asa de Sarbatori...chestia cu scumpirea. Asa gandesc comerciantii si nu cred ca obiceiul de a cumpara cadouri de Craciun si bunatati de pus pe masa este exclusiv al romanilor!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Nu nu este exclusiv! Poate m-am exprimat gresit voiam tocmai sa scot in evidenta ca desi se cumpara ca la nebuni de sarbatori (astia o iau razna cu cumparaturile imediat dupa ziua recunostintei la sfarsit de noiembrie) comerciantii nu scumpesc produsele ba chiar se intrec in scheme cu care sa atraga clienti cat mai multi.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Virgi multumim frumos de stiri despre Luana pui mic si drag. sa povestim si noi hmmm ... greu de ales!! Azi de pilda am fost sa vizitam o expozitie la muzeul de arheologie si bineinteles am luat-o si pe gogoshica si mama mama tot muzeul ne-a stiut ca avea de comentat si ea si toata lumea in jur vorbea in soapta .
A.. mai nou trebuie tinuta de maini sa stea in picioare si sa mearga si cand ii facem pe plac asa rade si "vorbeste" de fericire!!

PS: a iesit buna branzica?

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

La capitolul cel mai frumos Craciun: pai asta si toate cele care vor urma ca avem luminita mica sa ne bucuram cu ea!! Copilul din mine zice insa toate Craciunurile sunt speciale: cand eram mica si stateam sub brad cu sora mea in seara de ajun si mancam portocale si tot speram sa il prindem pe mos, anul in care de Craciun am primit printre altele un fratior, mirosul de brad si cozonac si luminitele din pom..

Eii dar ma iau cu povestile si am uitat sa urez la multi ani pentru prima jumatate de anisor: Horia Alexandru, David, Alexander Ryan!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Fetelor,eu nu o sa mai pot intra o perioada,nu stiu pana cand.Azi noapte s-a stins din viata ,un om deosebit,care chiar a iubit viata si a trait-o la maxim.Un om pe care l-am apreciat si pe care l-am iubit,dar cu care m-am certat de cate ori s-a putut si nu pot sa va zic cat de rau imi pare.E vorba de socrul meu.Va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi,un AN NOU mai bun si mai plin de bucurii decat cel ce o sa treaca.Va iubesc pe toate si aveti grija de voi!
Irinel,sa va dea Dumnezeu puterea sa treceti peste aceasta mare durere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Fetelor,eu nu o sa mai pot intra o perioada,nu stiu pana cand.Azi noapte s-a stins din viata ,un om deosebit,care chiar a iubit viata si a trait-o la maxim.Un om pe care l-am apreciat si pe care l-am iubit,dar cu care m-am certat de cate ori s-a putut si nu pot sa va zic cat de rau imi pare.E vorba de socrul meu.Va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi,un AN NOU mai bun si mai plin de bucurii decat cel ce o sa treaca.Va iubesc pe toate si aveti grija de voi!
Irinel,sa va dea Dumnezeu puterea sa treceti peste aceasta mare durere!

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

Dana, Dumnezeu sa-l odihneasca, iar voua sa va dea putere.
Condoleante .

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput