Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ralucis
hai ca eu sunt pe net si fata mea tocmai a inghitit o bucata de factura de telefon, a molfait-o pana a inghitit-o, noroc ca e o bucatica mica, em sunat dr, a zis ca nu e nimic grav, se inmoaie si se elimina la kk.
Si a mea este rozaitoare, molfaitoare si inghititoare de hirtii, de care nor fi, ne plac tare!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Steluta spune:
LA MULTI ANI TIMEEA, RALUCA ALEXANDRA pentru cele 7 lunitze implinite!!

LA MULTI ANI, HORIA ALEXANDRU, DAVID si ALEXANDER-RYAN, pentru jumatate de anisor!!

Lacramioara, multumesc pentru reteta... Am notat-o. Ramane sa-mi fac si timp pentru a o incerca.
Apropo, cine mai are fini de invitat de Craciun?? Eu incep sa incropesc un meniu ceva...
Multumim pentru gandurile frumoase, Arleena si Diana!!
Cami, m-a amuzat teribil faza cu Sofia la muzeu... Si-asa deci toti vorbeau in soapta, doar ciresica avea de comentat

Uff, ce veste trista!! Dana, condoleante!! Suntem alaturi de voi!! Multa putere sa treceti peste aceasta incercare!! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Fetelor,eu nu o sa mai pot intra o perioada,nu stiu pana cand.Azi noapte s-a stins din viata ,un om deosebit,care chiar a iubit viata si a trait-o la maxim.Un om pe care l-am apreciat si pe care l-am iubit,dar cu care m-am certat de cate ori s-a putut si nu pot sa va zic cat de rau imi pare.E vorba de socrul meu.Va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi,un AN NOU mai bun si mai plin de bucurii decat cel ce o sa treaca.Va iubesc pe toate si aveti grija de voi!
Irinel,sa va dea Dumnezeu puterea sa treceti peste aceasta mare durere!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Sincere condoleante, Dana. Suntem alaturi de tine cu gandul. D-zeu sa-l odihneasca in pace

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ralucis spune:
dana, condoleante! numai vesti din astea am auzit in ultimele saptamani
, si aici, dar si printre apropiati...
wapi spune:
Lya ortoped pentru copii este si dr. Spataru de la Medlife. Nu stiu sa spun si la ce spital lucreaza.
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
camelia.t spune:
Dana, condoleante!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
camelia.t spune:
INTREBARE: e voie de facut vaccin la 2 zile dupa ce ai terminat de administrat antibiotic?
Andreiul meu ieri a terminat antibioticul pt raceala aia pacatoasa si am fost vineri la control si ne-a zis dr. sa mergem marti la vaccin(asta dupa ce am luat antibiotic pana ieri inclusiv).Se poate lua vaccin asa? Eu am mai citit pe net si se zice ca se poate.....da parca tot nu-s linistita. ce ziceti?
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by vavitzu
VAI DE MINE SI DE MINE ASTEA SUNT GRAME DE DAT JOS PTR MINE....CA EU TREBUIE SA DAU VREO 25 DE KG....OFFF IAR INTRU INTR-O DEPRESIE....SUCCES SA REUSESTI SA AJUNGI LA GREUTATEA DORITA.
CARE AVETI ASA DE MULT DE SLABIT, MAI ESTE CINEVA?
KILOGRAMELE IMI FAC FELUL...INAINTE SA RAMAN GRAVIDA AM REUSESC SA SLABESC 52 DE KG SI VREO 3 ANI AM REUSIT SA FIU SLABUTZA.cat am fost insarcinata nu am luat in greutate, dupa nastere de cand alaptez ma umflu ca un balonRecunosc ca aproape toata viatza am fost un om gras, darrr nu mai vreau sa ma intorc la viatza aceea.Imi este dor de mine cand eram slaba ptr ca dupa ani de chin reusisem sa slabesc , dupa ce am fost prin n doctori, am fost internata si la Parhon am invins kilogramele fara ajutorul medicilor, am caiete intregi cu mancaruri pe zile dupa gustul si necesarul meu....nu aveam bani de nutritionist si am fost propiul meu medic....dar nu cred ca mai am puterea sa o i-au de la capat...ptr cine nu stie lupta cu kg si foamea e crunta.
Din cauza ca eram grasa nu ramaneam insarcinata, cum am slabit am si ramas insarcinata....off, offf.
Va pupam livada draga....
valy mama lui Edutzu
Valy, eu am de dat jos 24 de kile, si nu am idee cum as face, nu pot tine dieta ca alaptez si nici nu am timp, si gimnastica iar nam timp.Sis asa o balena..
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
amiss_zip spune:
Dana chiar voiam sa te intreb ce mai face socrul tau. Sincere condoleante!
Irinel

Dianar si eu eram pe dinafara cu termenii astia sf: rejansa, bride, etc...dar cum prin semne si desene nu am putu explica nimic la croitorese...
M-a intrebau ele : aaa bride vrei sa zici....aaa rejansa zici ....aaa etc 
Inca sunt cu ea in brate
. Sper azi sa o dau la un croitor si sa o am pana de Craciun. Sper sa iasa bine.
poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Fetelor,eu nu o sa mai pot intra o perioada,nu stiu pana cand.Azi noapte s-a stins din viata ,un om deosebit,care chiar a iubit viata si a trait-o la maxim.Un om pe care l-am apreciat si pe care l-am iubit,dar cu care m-am certat de cate ori s-a putut si nu pot sa va zic cat de rau imi pare.E vorba de socrul meu.Va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi,un AN NOU mai bun si mai plin de bucurii decat cel ce o sa treaca.Va iubesc pe toate si aveti grija de voi!
Irinel,sa va dea Dumnezeu puterea sa treceti peste aceasta mare durere!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Condoleantele mele si D-zeu sa il aiva in pace.

, a molfait-o pana a inghitit-o, noroc ca e o bucatica mica, em sunat dr, a zis ca nu e nimic grav, se inmoaie si se elimina la kk.
?