Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by arleena

ahhhh, deja e 18 asa ca LA MULTI ANI!!! si pt HORIA ALEXANDRU, DAVID, ALEXANDER-RYAN
ciresele dragi sa crsteti mari si sa fiti sanatosi in primul rand, sa va bucuarti parintii si sa va aduca mosu' cadouri frumoase.

Multumesc arleena pentru urari. Sa stii ca ti-am admirat superstarul inca de la filmuletele cu baita. Acum e deja baiat mare... plimbaret. Sanatate si voua si pofta mare ca am inteles ca e nevoie

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

dana , condoleante si sper totusi sa aveti parte de un craciun frumos....sti, se zice(cel putin asa am auzit eu) cei care se sting in saptamana dinainte pastelui si a craciunului merg direct in Rai.....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Fetelor,eu nu o sa mai pot intra o perioada,nu stiu pana cand.Azi noapte s-a stins din viata ,un om deosebit,care chiar a iubit viata si a trait-o la maxim.Un om pe care l-am apreciat si pe care l-am iubit,dar cu care m-am certat de cate ori s-a putut si nu pot sa va zic cat de rau imi pare.E vorba de socrul meu.Va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi,un AN NOU mai bun si mai plin de bucurii decat cel ce o sa treaca.Va iubesc pe toate si aveti grija de voi!
Irinel,sa va dea Dumnezeu puterea sa treceti peste aceasta mare durere!

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

Sincere condoleante. Stiu ca de cand eram gravide te-ai luptat mult pentru el. Dumnezeu sa-l odihneasca.

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by zax
........
Multumesc arleena pentru urari. Sa stii ca ti-am admirat superstarul inca de la filmuletele cu baita. Acum e deja baiat mare... plimbaret. Sanatate si voua si pofta mare ca am inteles ca e nevoie

POZE
Horia Alexandru

multumesc si eu...ca e mare nevoie
m-am uitat acum si eu la pozele soricelului vostru...dar vad ca nu ai mai pus poze noi....numai alea de cand era mic mic....
puiul tau ce mai face?ai inceput diversificarea??

pe nazbatiosul meu l-am adormit obosidu-l in fata calculatorului cu joculete de pe site-ul http://www.poissonrouge.com/.....nu mai stiam ce sa-i fac ca era super agitat si nu vroia sa doarma.....dar asa dupa 10 min e in tara viselor

btw tot vroiam sa va intreb.....alex doarme f agitat si am impresia ca are dureri de burtica....poate sa mai aiba colici??sa fie oare de la legume sau fructe???si are gaze o multime, si partea nasoala e ca daca doarme se trezeste cand il scapa vre-un partz si plange si se chinuie de zici ca-i pare rau de el ....stiu ca mai sunt copilasi care patesc asa.....oare pot sa-l ajut cumva??

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Dana condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Sa-ti ajute Doamne Doamne sa fii tare pentru tine si pentru familia ta.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Arleena si noi avem probleme cu somnul, adica adormim la 3 dimineata si aste de 1 saptamana aproape....sunt pe alta planeta. Si Elena face caca la 12.00 noapte fix si habar nu am ce a aapucat-o. Am vorbit la telefon cu doc si mi-a spus ca e posibil sa fie agita din cauza gingiilor inflamate si sa nu mai lasa sa doarma sub nici o forma dupa 6 seara pana nu ii fac baita si nu oculc definitiv adica pe la 9-10 seara. Uite ca ieri asa am facut...a adormit la 21.00 soa sculat la 23.00 si m-am chinuit sa o adorm la 24.00...bineinteles dupa ce a facut si caca, dar macar am dormit cu totii pana la 8 dimineata. Iti urez nopti linistite si pline de somn

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Cu muult drag, pentru voi toate:

http://new.photos.yahoo.com/magghyc/photo/294928804067008380/0

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

quote:
Originally posted by magghyc

Cu muult drag, pentru voi toate:

http://new.photos.yahoo.com/magghyc/photo/294928804067008380/0

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

multumim pentru urari
intrebare : ce marca/model este scaunul de masa ?

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

wapi,
multumim mult!
e model magazinul 'barza'... 70 de roni a costat....

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Buna seara ciresele,
am citit si noi despre ingerasul de Mariuca si atata am plaaans si ma rog in continuare ca Irinel sa aiba puterea sa mearga mai departe...
Dana si tie condoleante, parca ne ziceai tu ca are ceva cancer cu metastaze... saracul de el, macar nu mai sufera... Dumnezeu sa-l odihneasca.
Multumim si la cireselele care au observat ca ne facem si noi ciresei mari azi... asa nu-mi vine sa cred ca am eu copil atat de mare... parac ieri era o mogaldeata mica si verde... Azi ne sarbatorim, fac eu crema de zahar ars si chemam ceva bebeluse pe la noi... Si in plus de saptmana asta ne diversificam...
De ceva vreme, David care primeste cam 2-3 mese pe zi de la biberon a cam inceput sa refuze sanul... plange rau de tot si se enerveaza ca nu merge cu presiune si mesele lui de supt au devenit un adevarat chin ptr mine si ptr el .Vroiam sa va intreb daca aveti idee cum sa-l fac eu sa nu mai planga atata la san ca la biberon nu putem renunta deocamdata ca eu sunt plecata si mai dureaza pana ii introduc 2 mese de mancare...

Mergi la inceput