Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
ama_kaly spune:
Irinel, nu am cuvinte ![]()
..nici nu stiu ce as putea sa-ti spun.De cand am citit cumplita veste sunt intoarsa pe dos..nu ma asteptam..credeam ca Mariuca se va face bine.Va doresc multa putere sa treceti peste acest moment crunt..ma doare sufletul pt pierderea voastra si plang de fiecare data cand imi aduc aminte de Mariuca.Intr-adevar, Dumnezeu a avut alt plan pt ea..acum e la ingerasi si ne zambeste.Iar noi ii spunem: Mariuca, TE IUBIM!! Vei fi mereu in sufletele si amintirea noastra! Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
Lya spune:
Intrasem sa ma plang ca am fost la doctor ,i-a facut radiografie (se vad nucleii dar se pare ca nu sunt suficienti de maturi)......si am dat de postarea Irinelului nostru drag
Asa ca mi-e rusine ca ma plang,faptul c-o sa-l mai tin 2 luni in ham e nimik fata de durerea Irinei.Saptamana viitoare sper sa rusesc sa merg la un alt medic.Lyly,cum ti s-a parut Jianu?Alte idei de ortopezi buni are cineva?
Irinel
,[/b]Dumnezeu sa-ti dea multa putere pt Danutz care are mare nevoie de voi acum,cred ca si el sufera si trebuie sa fiti alaturi de el......si cred ca e cumplit de greu.Maria noastra nu mai sufera,e fericita,zambeste incontinuu de acolo de sus.Mititica,sa stie de stetoscoape,ace.....Dumnezeu sa va intareasca!
mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
LYLY809 spune:
Salutare, ciresime...
Nu mai zic seara buna, ca numai buna nu este...
Mai ziceti si voi ceva...
Vine Craciunul, primul cu un bebe sub bradut pentru unele dintre noi...
Am luat un globulet special pentru bebe, pe care sa-l pastreze pana la adinci batraneti. Eu am unul din anul in care m-am nascut, e din sticla si ma mir ca a supravietuit...
Ma gandesc ca acest Craciun va fi cu totul si cu totul special. Tare-as vrea sa fie o atmosfera de sarbatoare, asa cum era pe vremea cand eram eu copil. Cel mai mult ma incanta ideea de a dormi pe o canapea care era amplasata langa bradutul impodobit. In unii ani bradul era asa de mare incat crengile atarnau deasupra canapelei, si dormeam acolo, sum ramurile pline de globuri...
Care a fost cel mai frumos Craciun pe care v-il amintiti?
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Salutare, ciresime...
Am luat un globulet special pentru bebe, pe care sa-l pastreze pana la adinci batraneti. Eu am unul din anul in care m-am nascut, e din sticla si ma mir ca a supravietuit...
Ma gandesc ca acest Craciun va fi cu totul si cu totul special. Tare-as vrea sa fie o atmosfera de sarbatoare, asa cum era pe vremea cand eram eu copil. Cel mai mult ma incanta ideea de a dormi pe o canapea care era amplasata langa bradutul impodobit. In unii ani bradul era asa de mare incat crengile atarnau deasupra canapelei, si dormeam acolo, sum ramurile pline de globuri...
Care a fost cel mai frumos Craciun pe care vi-l amintiti?
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
nastad spune:
Buna dragelor!
Am avut saptamani grele : servici,copilasi bolnavi,treburi casnice, acum ma incearca o raceala.
M-am intristat foarte tare cand am citit despre Mariuca. Dumnezeu s-o odihneasca !
Nu mai am cuvinte ,chiar nu stiu ce sa mai spun ...e greu ...e tare greu....
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
LYLY809 spune:
Lya, dr. Jianu se zice ca-i bun, dar nu stiu ce sa zic, eu am fost cu Alec la el pentru ca i s-a parut doctoritei pediatru ca puiul meu are picioare strambe... iar Jianu doar l-a consultat si mi-a spus ca are picioare perfecte. Mi-a fluturat si o carte pe sub nas, scrisa de dumnealui, despre malformatii ale picioarelor.
La Budimex am auzit ca ar exista doctori buni. Daca vrei, intreb maine sa aflu niste nume. Acum este prea tarziu, si nu pot suna, mai ales ca sursa informatiei este un barbat, un tip cu care am relatii de servici, si-ar fi cam aiurea sa-l sun la ora asta...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Lya spune:
quote:
Lya, dr. Jianu se zice ca-i bun, dar nu stiu ce sa zic, eu am fost cu Alec la el pentru ca i s-a parut doctoritei pediatru ca puiul meu are picioare strambe... iar Jianu doar l-a consultat si mi-a spus ca are picioare perfecte. Mi-a fluturat si o carte pe sub nas, scrisa de dumnealui, despre malformatii ale picioarelor.
La Budimex am auzit ca ar exista doctori buni. Daca vrei, intreb maine sa aflu niste nume. Acum este prea tarziu, si nu pot suna, mai ales ca sursa informatiei este un barbat, un tip cu care am relatii de servici, si-ar fi cam aiurea sa-l sun la ora asta...
Chiar te rog!Eu am fost la Burnei la Budimex.
mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
OanaRusu spune:
quote:
Salutare, ciresime...
Care a fost cel mai frumos Craciun pe care v-il amintiti?
Lacri, cel mai frumos Craciun pentru mine ramane ultimul in care l-am avut pe tata - el a iubit ff mult Craciunul si a murit fix cu 6 saptamani inainte. Asta o spune copilul din mine. Iubita din mine spune ca a fost primul petrecut cu sotul meu, iar din postura de mama ramane de vazut
E super ideea ta cu globul - sa stii ca am sa-i iau si eu unul la Paul.
Si apropo de dormitul sub brad, acasa aveam mereu un fotoliu pe jumatate sub brad - asa ca pentru mine decorarea bradului (era ritualul pe care il imparteam cu tata
Si mai e ceva ce face Craciunul adevarat: instalatia facuta de tata, mai ales globuletele cu scufita rosie - sunt fff vechi, adica de cand eram copil mic-mic - adica acum vreo 100 de ani...
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
Irinel, Dumnezeu sa va intareasca - Mariuca a avut precis un rost pe lumea asta. Dumnezeu sa o odihneasca.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, 21 iunie 2006
LYLY809 spune:
Oana, un alt exemplu referitor la fascinatia pe care a avut-o Craciunul si impodobirea bradului asupra mea...
Eram deja la liceu. Facusem practica, cum era pe vremea lui Ceshcutza... Dupa vreo 2 luni, pe la inceputul lui decembrie, ni se dau niste bani... pentru munca depusa in agricultura. Erau peste 100 lei. Ei bine, i-am tocat pe toti pe globuri si beteala. Nimic altceva nu-mi doream decat podoabe de brad, cat mai multe. Si acum exagerez in privinta asta. Sotul meu a fost disperat in ultimii ani... ma intreba inainte de fiecare Craciun unde cred io ca o sa mai pun atatea globuri si beteala
Ei unde, in brad, doar are atatea crengute...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006