Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
LYLY809 spune:
Steluta, cu doar 4 kilos in plus, boieresti! Eu am vreo 8 in plus... adica cate aveam in plus inainte de a naste... ieream mai slaba gravida![]()
Diana79, Craciun fericit!
Am auzit ca de marti vin ninsorile! Yupiiii! Sa vina! Sa vina ninsori de-a randul
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
shoricutza spune:
Virgi, asta e reteta de la Ioana:
Branza de vaci:
Se pune la prins 1L lapte de vaca nedegresat, fiert si racit, inseminat cu 100ml iaurt simplu. Se lasa la temperatura camerei de seara pana dimineatza. cand s-a inchegat se pune pe foc mic fara sa fiarba. cu cresterea temperaturii se va aduna cheagul si se va separa zerul. Se ia de pe foc si se strecoara (cu tifon pus in strecuratoare). Va rezulta branza de vaci valabila 3 zile daca este tinuta la frigider in borcan cu capac.
Sa ai grija sa pui iaurtul cand laptele este inca caldutz. Cand se separa branza de zer, eu rastorn totul intr-o strecuratoare mai fina, fara sa mai folosesc tifon, si-l las cam 15 minute.
Cred ca pentru o placinta iti trebuie branzica din mai mult de 1 l lapte ....
shoricutza spune:
Diana79, Craciun fericit si sa ne auzim cu bine.
Io anunt ca am slabit 4 kg si mai am inca 4 de dat jos. Dar deja ma simt mai bine si mai usoara ...
LYLY809 spune:
Cine tine post si vrea reteta de musaca de linte,am postat-o in topicul cu retete de post,"La bucatarie"![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Monnica spune:
Am ramas fara cuvinte. Nu ma pot imagina in locul lui Irinel.
Doroti multumim pentru listuta.
Cami, multumim.
Monica si Alex
(04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
Diana79, Craciun fericit si sa ne auzim cu bine.
Io anunt ca am slabit 4 kg si mai am inca 4 de dat jos. Dar deja ma simt mai bine si mai usoara ...
Liana, mamica Anei- 26 mai 2006
VAI DE MINE SI DE MINE ASTEA SUNT GRAME DE DAT JOS PTR MINE....CA EU TREBUIE SA DAU VREO 25 DE KG....OFFF IAR INTRU INTR-O DEPRESIE....SUCCES SA REUSESTI SA AJUNGI LA GREUTATEA DORITA.
CARE AVETI ASA DE MULT DE SLABIT, MAI ESTE CINEVA
?KILOGRAMELE IMI FAC FELUL...INAINTE SA RAMAN GRAVIDA AM REUSESC SA SLABESC 52 DE KG SI VREO 3 ANI AM REUSIT SA FIU SLABUTZA.cat am fost insarcinata nu am luat in greutate, dupa nastere de cand alaptez ma umflu ca un balon

Din cauza ca eram grasa nu ramaneam insarcinata, cum am slabit am si ramas insarcinata....off, offf.
Va pupam livada draga....
Irinel spune:
BUna mamici de ciresici. Am postat un mesaj mai lungut si il voi posta si aici. Va vad framantate si va multumesc ca imi sunteti alaturi. Va rog, nu incercati sa va asezati in locul meu. Ciresicile voastre sunt si vor fi sanatoase si voioase.
Lya si eu m-am gandit, Maria a venit in joia dinainte de Paste si a luat-o DUmnezeu tot intr-o joi, in Postul Craciunului.
Iata mesajul postat la "generale":
Dragele mele, eu si George va multumim din suflet pentru cuvintele si simtirile voastre frumoase. Nu stiu ce as putea sa va scriu acum. E cumplit pentru o mama sa stea langa copilul ei asteptand sa moara. E aproape la fel de cumplit sa il lase singur in recele pamant, sa vina acasa, o casa care fara zambetul si gangurelile copilului drag pare asa de goala... V-am scris sa nu plangeti pentru ea pentru ca a avut parte de multa suferinta, acum e fericita, in pace si fara dureri, se joaca poate cu alti ingerasi ca ea. Cand plang, o fac pentru mine, pentru George, pentru Danut si pentru toata durerea ei de pe acest pamant.
Si eu cred ca micuta ei viata nu a fost intamplatoare, a atins vietile multor oameni, ne-a ajutat prin suferinta ei sa ne rugam, sa fim mai aproape de Dumnezeu. Si daca El a hotarat sa o ia si nu a facut o minune, nu inseamna ca nu putea. Planurile Lui pentru ea au fost altele. Noua ne pare rau, o voiam cu noi, ne-a luminat viata si amintirea ei ne-o va lumina intotdeauna. Numai ca noi suntem oameni si ne gandim mult la existenta noastra aici pe pamant care e doar un pas marunt spre cea lipsita de durere si eterna.
A fost un copil extrem de zambitor si prietenos in ciuda suferintelor ei zilnice. (asta daca nu se intampla sa ai un stetoscop sau un acusor in maini, atunci nu te puteai atinge de ea fara sa protesteze, avea si multa personalitate, au spus-o toti cei care ne-au ajutat in ingrijirea ei). Ii placeau plimbarile lungi, bratele inalte ale lui tati, zbenguiala neobosita a fratelui si pupicurile parintilor si ale papusilor ei. Era in stare sa se opreasca din plans cand o pupam marunt-marunt pe obrajor si imi varam obrazul in obrazul ei. Poate si de-asta ne e atat de greu sa intelegem ca nu o vom mai vedea niciodata aici, pe pamant. Dar pentru ea a fost greu, iar ultimele zile m-au facut sa inteleg ca Dumnezeu o vrea la El, nu vrea ca ea sa mai sufere. Nu credeti ca e nedrept. E drept ca o fiinta atat de mica si nevinovata care a suferit atat sa ajunga direct la fericirea suprema. Dumnezeu putea sa ne-o mai lase cativa ani si noi am fi fost atat de fericiti in egoismul nostru parintesc, dar ea ar fi suferit mai mult.
Nu stiu daca fac bine postand acest mesaj, dar mi-ati fost si imi sunteti aproape si ati indragit-o cu totii pe fata mea scumpa si am simtit ca e drept ca, asa cum voi mi-ati impartasit gandurile si sentimentele voastre sa o fac si eu.
Va imbratisez pe toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
shoricutza spune:
Irinel, mamica noastra indurerata, ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere si sa-ti aline durerea si dorul pentru Mariuca.
Ne-am pus deja in locul tau, ti-am simtit durerea de mama, am plans, ne-am gandit si ne-am rugat pentru tine. Suntem si vom fi mereu alaturi de tine ...
DianaR spune:
Irinel,
! Iti multumesc pentru mesajele tale, ptr. ca ne-ai dat prilejul sa cunoastem mica minune numita Mariuca si scurta ei viata! A fost atat de iubita si a adus atat iubire nu doar in jurul ei ci si in sufletele unor oamesi aflati la mii de kilometrii distanta! Mariuca, ai fost cireasa noastra iubita si vei ramane mereu in amintirea noastra!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)