Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
CamiM spune:
Salutam livada!!

La multi ani pentru prima jumatate de anisor Andrada Cristina!!

Ralucis aici nu se recomanda citrice copiilor sub 1 an ca pot cauza alergii( uneori apare ca o iritatie la fundulet)+ aciditate.
Virgi ce mai face Luana? Da
de la noi.Sofia mea ma tine pe jar o noapte doarme ca lumea urmatoarele doua-trei se trezeste si miorlaie..
Miki scuze o mama ametita
!!
Iaurtel ii iau Yo Baby organic( eu cumpar setul cu vanilie si banane sau pe cel cu pere si piersici ca din celeleate fructe nu i-am dat inca- berries).
Roxana multa sanatate lui bebe Catalin!!
Hmmm...deci Mai Marele Imashului se face
programator!!Lacra muulta rabdare iti dorim!!
Ce cadouri ?! Asta mosul stie!!![]()
Intrebarea e: cuminti am fost sa vina mos Craciun?
Serios vorbind acum mi se pare aiurea cum sa scumpeasca de sarbatori
? pai aici nu stiu ce reduceri si oferte sa mai faca sa aiba vanzare!!
Ildi felicitari lui David pentru "mama'!
Daniela felicitari Biancutei pentru toate progresele.
Gata
ciresele si va zic buna dimineata!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
virgi spune:
Ildi- felicitari pentru "Mama". Sa inteleg ca bb2 va fi o fetita dulce...asa cum e David.Ca tot se discuta despre perdele..mi-a placut perdeluta ta din camera unde David...era fascinat de floricica.
I-am cerut si eu mosului sa-mi trimita niste perdele acasa in romania, sper sa se tina de cuvant....ca eu n-am sa am niciodata timp sa stau acasa cat au nevoie cei de la montat si cusut. ( 2-3 sapt.) Am hotarat sa le iau de aici si le trimit cu posta la mama.
Arleena- asa este. Astazi Luana a papat o jumatate de macrou proaspat facut la cuptor...l-am gatit in acelasi vas cu al nostru..doar ca pe bucatica ei nu am pus sare, insa am pus cimbru, patrunjel, rosii, un catel de usturoi in toata tava. I-a placut la nebunie..am papat toti trei aceeasi mancare.
Ralucis Mi s-a facut pofta de o placinta cu branza..si am o intrebare...branza pe care o faceti voi din lapte..se poate pune si-n placinta??? Azi am luat de la market un lapte pentru infants cu 5 % grasime, este bun sa fac branza din el???
Stiu ca s-a tot scris reteta pe aici....si o caut de dimineta si n-o gasesc

. o are cineva la indemana salvata???? Help
Cami - Luana e o mare figura. Se trezeste noaptea si are chef de joaca...mai nou nu mai plange..insa ne trage`de nas, de par, ne baga degetele in ochi..si daca tot nu reactionam..incepe pe un ton muzical..ta-ta.-ta-ta...pana nu te trezesti, nu se lasa. Cand e treaza nu mai putem sta la calculator...ne scoate cablul de alimentare, ne bate in tastatura...eu simt ca nu mai pot face prea multe in viitorul apropiat.
Si vrea sa stea numai in picioare..pozitia fundulet n-o mai intereseaza.
E innebunita dupa copii, ii place s-o duc la playing school, ii ia de gat pe ceilalti bebelusi de parca ar vrea sa-i stranga in brate. Uneori din prea multa dragoste ii mai si loveste. Nici ea nu e lipsita de accidente...sunt multi copii, unii merg in picioare..si o mai calca pe picioruse, pe manute, mai cad unul peste altul, dar toate puse cap la cap..cred ca o incanta si-i face bine.
De Sofia ce ne poti povesti??? 
ralucis spune:
virgi, uite aici, pe alese:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90393
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90272
virgi spune:
Lyly - ce bebelus hotarat ai tu!!! Ii uram succes, sa fie un bun programator.
Aurelian la 6 ani, le-a desfacut pentru prima data tv parintilor, la 15 ani..era deja expert in reparatii....a stiut de mic ca va face electronica si s-a tinut de cuvant.![]()
virgi spune:
quote:
Originally posted by ralucis
virgi, uite aici, pe alese:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90393
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90272
Saru'mana - ma duc sa ma apuc de treaba.
LYLY809 spune:
Cami, din pacate, in Romania intotdeauna a fost asa de Sarbatori...chestia cu scumpirea. Asa gandesc comerciantii si nu cred ca obiceiul de a cumpara cadouri de Craciun si bunatati de pus pe masa este exclusiv al romanilor!
Asadar, Virgi,laptele e cam gras, mi-amintesc ca ierea vorba de 3.5% grasime sau chiar mai putin daca bebelusul este mai plinutz.
Un litru lapte se fierbe, se lasa sa se raceasca si se insamanteaza cu 100 ml iaurt 3.5% grasime pana a doua zi, cand iarasi se pune la fiert, la foc mic. Cand incepe sa se inchege se strang cocolosii formati cu o spumiera, se pune la scurs in tifon curat(sterilizat)
Ti-am scris din amintiri, sper sa nu fi gresit. Am facut si eu de vreo 3 ori pana acum, dar informaticianul meu nu a mancar decat in scarba.
Pupici micutei Luana
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
virgi spune:
Lyly - n-am stiu. L-am luat pe asta ca-i pentru infant...in caz ca va papa si luana. L-am pus deja la fiert sa vad ce-o iesi. Daca nu iese bun....o sa iau de 3,5. 
Steluta spune:
Sa incep cu urarile ramase restante:
LA MULTI ANI, MIHNEA si DAVID, pentru implinirea a 7 lunitze!!

LA MULTI ANI, MARIA ANA (Gicutza), ANA MADALINA, BLANCA ANDREEA, REBECCA, pentru cele 6 lunitze implinite!!

Dar si pentru cei aniversati astazi:
LA MULTI ANI, LUANA CLAUDIA, RADO GABRIEL, DARIA, DARIA MARIA pentru 7 lunitze!

Ildi, si fiica-mea e pasionata de lamaiul lui tati. Eu nu ma prea omor dupa florile de apartament, dar acest lamai l-a plantat sotul dintr-un sambure acum multi ani. Urmeaza sa-l altoim poate vom papa si lamaie. Si felicitari pentru MAMA si celelalte progrese!!
Ramona, felicitari pentru Kailan!! Asa deci o ia la plimbare!!!
Lacramioara, pai vrei sa ne imbolnavesti de tot cu placintele tale??
Tu parca te laudai cu niste scutece ale Domnului?? Cum se fac?? Sa vezi ce mare programator va fi d. Razacescu!! 
Diana79, Sarbatori fericite!! Si sa vina Mosul cu daruri multe!! Felicitari pentru tata si mama!!
Ella, mi-a placut faza cu "copilul diplomat"!!
Arleena, multumim pentru filmulet!! Si eu am un cd cu exercitii Pilates, dar cine sa le faca?? Mi-am propus ca de la anul sa ma apuc sa dau jos burtica. Chestia e ca ajunsesem la 58 kg, adica doar cu 1 kg in plus (fata de perioada dinaintea sarcinii) si apoi am avut o perioada in care m-a apucat o pofta nebuna de dulciuri (eu care nu ma prea omoram dupa ele). Si bineinteles ca am reusit sa ajung la 61 kg
. Asa ca e cazul sa fac ceva in sensul asta.
Ella, sanatate multa si tie si Anei!!

Angelica,
am si noi un Pui mic bolnavior!!
Roxana multa sanatate lui Catalin!! 
Daniela, felicitari pentru progresul cu olita!!
Multumim pentru urari Cami!!!
Noi suntem bine... Am cantarit-o azi de dimineata si vad ca are 7140gr. Facand asa o comparatie cu ultima ei masuratoare nu a luat cine stie cat. Dar vom incepe si noi diversificarea intr-o saptamana si poate se va vedea vreun progres...
am toata livada de ciresele!!
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
LYLY809 spune:
Steluta, foile mi le-a facut mama asa: a framantat faina cuapa calduta si cu sare. Aluatul trebuie sa fie "potrivit" de moale, cat sa poti intinde niste foi subtiri care se coc peo tava speciala pusa pe flacara. Cine are plita, le poate pune pe plita![]()
Se lasa apoi la rece(uscat) cateva zile ( se usuca si devin... casante!)
In ajunul Craciunului se face un sirop cu apa, zahar vanilat(fructoza) si esenta rom. Se macina nuca. Se inmoaie cate o foaie( atentie, ca inmuiatul are loc rapid si daca o lasi prea mult in sirop n-o mai scoti, se rupe bucatele), se pune pe o farfurie(platou) se presara nuca macinata si zahar(eu pun tot fructoza) apoi se inmoaie foaia urmatoare, se pune peste precedenta care are deja nuca si zahar, si tot asa. Pe de alta parte foile trebuie insiropate suficient, sa nu ramana tari, ca nu mai iese prajitura klumea!
Se da la rece. Se poate taia cu un cutit bine ascutit precum feliile de tort, sau, se ruleaza cate un "scutec", ca la clatite...
Zahar si nuca pui dupa dorinta, depinde cat de dulce iti place. Eu zic sa nu presari prea mult zahar(fructoza) pe fiecare, sa nu-ti cada maselele de prea mult dulce
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006