Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Vavitzu referitor la avocado : nu se gateste il tai scoti miezul cu o lingura si il faci piure asa crud cu putina apa. Atentie ca oxideaza repejor!! Sofia il papa cu placere si singur si in amestec cu alte fructe( mar, para, banana)
Mango eu il curat si tai cubulete si il pun la fiert ca pe un compot dar fara zahar. Cand se inmoaie de intra furculita usor il fac piure folosind putin din apa de la fiert.
Cami &Sofia
poze Sofia
MERSI...

zax spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe micuta Maria.
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
LYLY809 spune:
Seara buna ciresici.
N-am vrut sa va spun pana acum ca Roxaniciu e cu bebe Catalin in spital, dar acum, ca-i bine, pot sa-mi dau drumul la gura. A luat un microb si a facut febra + alte simptome ( o sa va spuna Roxaniciu ce si cum) si a trebuit sa se interneze cu Papacescu la Babes. Doctorii au spus ca a fost contaminat de cineva cu maini murdare. Sper sa nu se supere Roxaniciul nostru ca v-am spus... Luni ajunge acaasa!
Ciresicul Alec tot nu mananca cu lingurita. Adineauri a papat doar 3 lingurite de cereale cu mar si cu banana pasata dupa care a strans buzele si n-a mai vrut neam.
Dupa 2 minute a inceput sa urle de foame
.. dar cand vedea lingurita, iar strangea buzele.. asa ca, l-am rezolvat tot cu lapte.
Vreau sa va spun ca tremura cand vede laptopul, se agita, da din maini si din picioare si-i cu gura pana la urechi... cred ca stiu care va fi una din pasiunile dumnealui...
Afara nu-i place, e trist raaau cand il scot, norocul mare este atunci cand il apuca somnul... asta-i om d-ala, de casa...
Incerc sa depasesc momentul de teribila tristete care ma cuprinde cand intru pe acest forum.
Viata merge inainte...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Andreea, eu am doua perdele de organza pe bride si da foarte bine. Ideea este ca trebuie sa ai cate 2 randuri de bride, fiecare carligutz urmand sa treaca prin cate doua! Trebuie sa stii cum sa le pui
Sa vin sa-ti arat?
Wapi, multumim pentru pontul cu ouale ecologice
.
Ati luat cadouri de Mosu'? Noi am luat bradutul... Am vazut mingea magica in COra Lujerului si costa acum peste 100 ron! Ce nenorociti, de sarbatori scumpesc jucariile! Mai sunt f. multe jucarii interesante de la V-Tech, dar mi-a pierit cheful, caci le-au scumpit pe toate...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI ANA -MADALINA,BLANCA-ANDREEAsi REBECA PENTRU IMPLINIREA A 6 LUNITE
Diana 79 drum bun si sarbatori fericite
Roxana-claudia Multa sanatate lui Catalin .
In rest noi suntem bine ,David zice deja si MAMA dar numai atunci cand vrea ceva (adica se plicti si vrea sa fie plimbat). Ne ridican deja si in picioruse ,ajutat de mami bineanteles ,dar daca-l pun in patut sau tarc in picioare se tine de margine si sta si singur.
Va doresc we placut si sa fiti cuminti ca mai e un pic si vine mosu .
ILDI
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Fetelor noi ne intoarcem pe 27 februarie. O sa mai intru si din Romania sa va citesc pt ca voi avea acces la internet.
Angelica sanatate multa Sarei. Sa se faca bine cat mai curand.
Azi noi punem la punct ultimele bagaje avem si musafiri ca de altfel si maine, asa ca nu voi mai putea intra.
Asa cum am mai spus noul an sa va aduca numai sanatate si celor care-si mai doresc un bebe (ca si mine de altfel) le doresc ca aceasta dorintza sa se implineasca atunci cand vor.
Craciun fericit si un Mos bogat in cadouri frumoase si dragalashe.
O sa va simt lipsa. Numai bine tuturor.
Dianade
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
DRUM BUN SI SA TE INTORCI CU BINE LA NOI IN LIVADA...TE PUPACIM
ralucis spune:
virgi, intr-adevar, mari diferente la capitolul diversificare, nu numai intre romania si korea, dar si intre restul tarilor. eu sincer, daca nu era netul, nu cred ca aveam habar de chestia asta, bine, m-as fi gandit ca poate asia sau africa adopta altfel de scheme, dar am vazut ca intre tari din europa sunt diferente. despre ficat si portocala parca tind sa am aceeasi parere ca si tine, dar despre branza chiar mi se pare ff necesara, plina de calciu si gustoasa. dar si peste parca i-as da mai devreme de 9 luni, tot asa, cred ca e bun, mai bun decat puiul. oricum, eu am observat la mine ca nu sunt asa de panicata cu diversificarea asta cum eram la inceput. adica m-am mai relaxat, nu mai fac o tragedie daca i-am dat un pic mai mult, ma tem, recunosc, de alimentele care pot provoca alergii, dar i-am dat intr-o zi si ananas, despre care se spune acelasi lucru, si,uite, a n-a avut nimic. mai trimite informatii, chiar ca sunt utile!
amiss, eu am niste perdele la sufragerie gata confectionate, cumparate de la bricostore, si cerd ca au bride, daca asa e corect, adica eu am introdus galeria, care e o teava subtire din aluminiu, direct prin bridele astea, sper sa nu vorbesc prostii. a, si perdeaua e dintr-un voal subtire.
a_daniela spune:
Buna ciresici,
Dumnezeu sa o odihneasca pe Mariuca si sa dea putere parintilor.
Noi n-am mai scris de multa vreme, deoarece de cand am inceput munca nu mai avem timp. Cand ajung acasa stau cu bebelina mea, macar 3-4 cat mai apuc. E asa greu.
In rest Bia e bine, o iubeste pe bunica f. mult si se inteleg de minune, nu imi fac griji, numai ca dorul de piticoata e mare.
Bia la 7 si jumatate are 8.800kg si 68 cm. Cu diversificarea mergem bine, de maine o sa-i dau si peste cu legume.
Noi vrem sa stam toata ziua in picioare, buni face drumuri cu ea prin casa, iar Bia e asa de incantata ...
A si sa va spunem ce progrese am facut: de 2 zile facem la olita:) Ii stim orele cand trebuie sa faca si dimineata la 9.30-10 o punem pe olita si Bia face trebuta. O mai pun si in cursul zilei, si seara dupa ce mancam iaurtelul.
Va pupicim
arleena spune:
chiar ma gandeam zilele astea la roxana si catalin, cum mai face fata trezitului nocturn ....lacri merci de informatie...nu cred ca se va supara roxana.....
ma bucur ca sunt bine acum
roxana draga, sanatate multa lui papacescu
dupa pierdera mariucai am inceput sa privesc altfel lucrurile....m-a marcat tare..mai ales ca am vazut ca sunt si la alte grupuri copilasi ingerasi, si eu eram fericita ca la noi nu a fost nici o intamplare asa nfericita....si asta pana acum 2 zile....nu=mi vine inca sa cred.....
asa ca incerc sa ma bucur de alex cat de mult...chiar daca ma enerveaza cand ma trage de par sau marai toata ziua, sau nu mananca..
azi pot sa spun ca a fost exemplar: a papat frcutele cu iaurt, a papat supica cu legume si ca premiera i-am dat peste(somn) pe care l-a primit fff bine....abia razbeam sa-i bag in gurita asa de mult i-a placut si a papat multicel pot spune....
virgi ai dreptate cu diversificare....mama mi-a spus ca sa-i dau sa guste cam tot ce mancam noi sa se obisnuiasca cu gusturile si culmea e ca am observat ca daca ii dau papa facuta special pt el, nu o mananca cu placere, dar daca ii dau sa guste ce mancam noi asa savureaza
lacri incearca cu lingura normala de inox , ca si eu il mai prostesc pe alex asa, si cam de multe ori...are impresia asa ca papa ce mancam noi si e fericit
cu ale lui lingurit, catronele nu prea am succes din pacate
diana79 calatorie placuta
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Sofia
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)