Piticodromul de sept - oct 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 28
mary ilie spune:
am mai vizionat si eu poze:
am vazut casuta Anei si tare mi-a placut
am admirat puiutii lui MEME, frumusei foc( MEME draga, zau ca te admir din tot sufletul
)si eu vreau retete, ca tare sunt in pana de idei cu meniul juniorului-bine, as putea sa rezolv rapid problema, cu niste paste cu..ceva![]()
![]()
-dar ma abtin![]()
am vazut si fetitele frumoase MIRUNA si MARIA
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
si mai sunt, da le-am uitat
, ma gandesc ca tre sa fug la bucatarie ca n-am mancare de pranz pentru Andrei![]()
va pupez .....
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
Ioana75 spune:
Multumim ca ne-ati admirat in poze. Miruna si Maria s-au luat la intrecere care "lipeste" mai multe litere cu magnet pe tablita. A fost interesant sa le privim
.
Eu prin "piticodrom reloaded" inteleg doar grupa de mamici de iulie-august extinsa; eu la ea m-am referit intotdeauna ca fiind "reloaded".
gabiarama spune:
Ioana , am o rugaminte , poti sa imi spui cam ce pret are tablita magnetica , cea galbena , cu scaunel ?Am vazut ceva asemanator in Iasi , dar fara scaunel si e 550 mii lei .Nu stiu ce cadou de Craciun sa ii iau finutei mele .Are 2 ani jumate si deja stie mare parte din litere si cifre .Le recunoaste si pe unele chiar le scrie .
Off, si Mihnea imi spune mereu "Nu vreau ","Taci"
GABI
15+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
miflore spune:
Meme, am vazut pozele si mi s-au lipit okii de ecran!
Dulci foc Ana si Andrei!
Ina, bravos fata draga!
Felicitari! Te-asteptam sa mergem la resto!

Codru, drum bun si sarbatori fericite!
Vin vacanteleeeeeeeee!
![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Gabi, iti scriu pe YM ca mi-e mai usor. Desi acum imi dau seama ca tu nu mi-ai raspuns in ultimele 2 saptamini pe YM; cred ca m-ai bagat pe lista de "Ignore"
. Vezi daca ai primit ce ti-am scris, si daca nu, verifica lista cu pricina.
country girl spune:
No, se pare ca mergem si noi la vaccin astazi. Tot avem 3 restante, poate mai recuperam din ele inainte de vacanta.
Mary si eu dau paste la greu Ilincai, dar si orez. Pentru ca-i plac foarte mult. Pastele si orezul nu le refuza niciodata.
mysweetest spune:
Buna fetelor
,
M-am lenevit si eu de tot, va tot citesc dar de scris mi-e asa leneee
.
Am vazut o multime de copii frumosi: Ana, Miruna, Maria, puiutii lui Meme.
Drum bun Codruta!
Noi suntem bine, de vreo 2 nopti se cam foieste si e cam marait, nu stiu motivul ..poate ii mai ies masele.
Astazi ma duc la minirevelionul organizat de firma sotului meu 

iar Alex. va ramane cu bunica.
locca spune:
Noi am venit de la dr. nevaccinati pt. ca de aseara e iar un pic ragusit si a zis ca e putin rosu in gat si mai bine sa nu facem azi vaccin.
Am fost singura cu el si a urlat incontinuu de cand am inceput sa-l dezbrac, asa ca am uitat sa intreb diverse lucruri. Cum ar fi daca are ceva ca o sa ma duc saptamana viitoare la analize cu trimiterea de acum 3 luni ![]()
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Ina, bafta la vaccin.
Noi il vom face luni seara.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati