Piticodromul de sept - oct 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Diana, si eu cred ca sunt mai mult pe post de suzeta. Aseara a fost prima data cand a adormit fara mine si fara titi, l-a adormit taica-su. Nu pt. ca as fi fost plecata de acasa ci pt. ca Matei s-a manifestat clar ca il vrea pe ta-su.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Mersi mult fetelor pentru incurajari, chiar aveam nevoie! m-am linistit acum!

acum reusii sa fac programare la pediatru pt azi sa vad ce rezolv cu vaccinul.

fug sa ma imbrac ccc ca avem programarea la 12.15

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, copilul meu intra in dulap si trage usa dupa ea. As putea muri de inima daca as intra si as vedea camera goala, noroc ca stiu ce RedBull-itza am acasa.
LiaMia, poti sa te uiti pe lista de gravide. Din ce imi amintesc: Gabi, Valen, anya20, jadi, Agri si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Natydea si Tonnia, care mai au putin de tot....

Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)
Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ramona, ce fetita mare si scumpa e Maria.
E schimbata de acum 2-3 luni de cand n-am mai vazut-o eu.

Si Miruna e o scumpa, dar pe ea o vad de 2 ori /zi si nu mi s-a parut asa schimbata.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

...si nu o uitati pe Meme, care a fost cea mai harnica...ea e deja in piticodrom reloaded.

Ce mortale sunt fetitele Miruna si Maria! Cum deseneaza ele. Aceea este tablita magnetica sau e una pe care scriu cu cariocile? Trebuie sa cumpar si eu asa ceva, mai ales ca sper din tot sufletul ca Alex sa aiba talent la desen. Avem artisti in familie, eu nu am "prins" talentul, dar sper la ea, trebuie sa o incurajez de devreme!

Innaa, si eu zic ca iti va fi f bine in Romanika. Nu mai e draku chiar atat de negru nici la noi, mai ales ca acush intram un UE si ne consideram si noi ioropeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dupa amiaza va dorim din capitala Ioropii!

Ce de vesti! M-ati naucit, nici nu mai stiu cu cine sa incep.

Mifloricico, succes la reacomodarea familiala. Sa aveti parte de zile frumoase si de sarbatori super in familia reunita.

Innaa, drum bun spre Romania si mult succes in materializarea hotararii luate. Voi stiti pe ce va bazati in viitor.

Ioana si Ramona aveti niste super fete cucuiete si foarte fotogenice. Ioana vad ca e la fel de neastamparata ca Ilinca mea. M-am linistit acum, mai ales de cand am citit ca si Ancuta Cristinei prefera masinutele.

Multumesc tuturor pentru felicitari. Pot sa spun ca mi s-a luat o grija uriasa din spate. In sfarsit pot sa ma bucur si eu de vacanta dupa doi ani plini. Sau cum spune unul din colegii mei sunt primul functionar roman din institutiile comunitare (Orban nu se pune ca el e comisar).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Si ma bucur foarte tare ca ati incheiat discutiile alea complexante despre pregatirirle de Craciun, mai ales alea ref la mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna tuturor!
INNA va doresc si eu succes pe noul drum! sper sa va fie bine!
eu cand am ajuns in Italia, tare imi doream sa ma intorc acasa, zau ca nu mi se parea ceva extraordinar......acum dupa juma de an, mi-am mai schimbat parerea, mai ales dupa ce am fost in spital si am vazut ce diferenta este fata de spitalele de acasa, si doctorii care s-au ocupat de Andrei au fost foarte draguti, fara sa lase impresia ca ar astepta ceva...stiti voi, ca acasa......
conditiile din spital...uluitoare pentru mine: foarte curat, tv cu DVD, patut pentru copil care arata ca nou, lenjerii noi si sterile, pentru mami fotoliu de piele care se putea intinde de la buton, ca sa te poti odihni, baie pentru fiecare camera, cu cada mica speciala de bebe, cu dus, hartie igienica, sapun lichid,aer conditionat, etc
mancare pentru mama si copil, fiecare cu regimul lui, -mare noroc pentru mine, ca eram singura si chiar n-avea cine sa-mi aduca mancare....
sincer am fost impresionata......
nu v-am povestit pana acum........cred ca abia acum incep sa-mi revin dupa socul cu spitalul
ce nu mi-a placut a fost ca italienii astia hranesc bebeii cu paste....asa ca Andrei avea la regimul lui...paste fiertemi-a luat 2 zile pana le-am explicat ca copilu meu nu mananca paste, si mi-au adus orez fiert cu pui la gratar.......
dar am vazut la alte mamici, ce papa bebeii italieni: paste fierte, amestecate cu un borcanel de carnita, ce supa de legume???? paste amestecate cu un borcanel de legume..

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ina din capitala Ioropii, te felicit si eu pentru reusita la examen, si iti doresc o vacanta frumoasa, cu o Budinca sanatoasa tun!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput