Piticodromul de sept - oct 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Asta inseamna ca saptamana viitoare vom pleca spre Romania CU MASINA!!!!

dar vom face oprire in Italia la verisoara mea de vreo doua zile ca vreau sa vedem Venetia si sa vizitez cat mai multe magazine.

Chestia e ca noi trebuia sa facem vaccinul de 15 luni pe 28 ...o sa merg luni cred ca acum e tarziu sa vad ce e de facut. Noelia are si ceva mucisori....daca nu ii trec...pot oare sa ii fac vaccinul? Pe partea cealalta parca nu i l-as face chiar inainte sa plecam...daca face vreo reactie si noi suntem, pe drum?

La vaccinurile trecute nu a avut niciun fel de reactie, asa ca sunt slabe sanse. Daca ii fac luni vaccinul cat timp dupa pot aparea reactii? Noi cred ca am vrea cam miercuri sa plecam sa ajungem miercuri seara in Padova si apoi sa plecam iar sambata cred spre Romania.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina Noeliei, drum bun si distractie placuta la Venetia. Nu-ti fa griji cu vaccinul, se poate face mai devreme sau mai tirziu. Daca raceala nu e la debut, unii doctori fac vaccinul (la noi i-a facut chiar si cu un pic de muci si a fost totul in ordine). Deci esti in febra impachetarilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Ioana mersi ! Mersi din suflet! Si eu sper sa fie bine. Chiar daca nu va fi...asta e...ne luam de-o grija si nu ne mai gandim la Romania. Ne intoarcem aici si ne vedem de viata noastra si nu ne mai intrebam ...cum ar fi fost in Romania.

asta daca nu ne razgandim in urmatoarele doua saptamani .- noi asa suntem de nehotarati...asa ca poate facem sarbatorile si ne intoarcem aici!

mai voiam sa mai zic dar nu stiu ce!

ma duc sa dau un oki pe la Bubu ca prea mult doarme!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anca75, Ancuta noastra face o pisica mai frumoasa ca a Ioanei !!

Glumesc.
Picteaza cu mana si cu pensula.
De placut stiu ca ii place ca se bate cu Victor pe acuarele.
Si de murdarit stiu ca se murdareste.

Din plansele de la cresa, cred ca 25% sunt opera ei si 75% a educatoarei.

Ioana, pai si Mirunei ii place sa se joace cu masinutele ?
Nu pot sa cred.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am reusit sa pun citeva poze de duminica trecuta, cu Miruna si Maria. Stateau amindoua la pozat de parca erau la sedinta foto.

Irina Noeliei, o sa fie bine daca va ginditi ca vreti sa ramineti si vreti sa faceti ceva aici. Va astept in vizita pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Innaa, sa fie intr-un ceas bun decizia voastra.

Ptr voi, in Romania in perioada asta cand Noelia e mica, sigur e mai bine.

Dar voi stiti cel mai bine care e situatia, si exact cum ati spus si voi: puteti sa reveniti oricand in Spania.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Inna, va doresc ca decizia luata sa fie cea mai buna pt. voi! Va fi bine ai sa vezi! Nu stiu cum e tg. Jiu, dar Bucurestiul nu e chiar Bau-Bau in materie de spitale, scoli, gradi, parcuri si altele. Si oricum exista alternativele particulare care (in genaral) sunt chiar OK. Bafta si drum bun!

Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)
Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca75 spune:

gata, e hotarat
o pun pe Adela sa picteze.....apoi cred ca va trebui sa zugravim

innaa, mergand pe principiul ca lipsa unei decizii e mai grava decat oricare decizie, cred ca ai luat o decizie buna, multa bafta

Mamica de Adeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Innaa, bafta cu intoarcerea acasa. Sper sa va mearga foarte bine. Si eu ma mai gandesc din cand in cand daca am facut bine ca am venit acasa, ca poate era mai bine pt. Matei daca ramaneam unde eram, dar o data ce am luat decizia merg cu ea. E totusi bine si aici, exista variante. Si sper sa nu ma injure copilul prea tare cand o mai creste.
A venit copilul din parc si e aproape adormit. Daca ii dau si sa manance nu stiu cum il tin treaz pana la 13.20. Pe de alta parte nu stiu cum o sa-l tin fara mancare pana atunci
Mifloricico, sar'na! Vorbim la telefon.
Eu inca nu l-am pus pe Matei sa picteze. Doar creta i-am dat, in parc. Mi-e mila de pereti, desi stiu ca e inevitabila pictarea lor, sooner or later.

Vaaaiii, ce scumpe sunt fetele! Am ramas blocata cand am vazut-o pe Miruna in raft

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

miflore, merci de raspuns! ai si PM.

inaa, mai ales ca va puteti intoarce oricand in spania, nu face sa va ingrijorati atat. veni-vidi si apoi, dc nu va convine, -vici inapoi . curaj, ca totul va fi bine!

am si eu o intrebare de ieri ramasa pe creieras: CATE MAMICI SUNT LA RELOADED PANA ACUM??? multe stiu eu ca sunt... dar cate?

LiaMia si Florin

Mergi la inceput