Piticodromul de sept - oct 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 25
RalucaN spune:
Buna dimineata!
Mai apar si eu pe aici din an in paste, dar pur si simplu nu am timp. Ufff, abia astept saptamana viitoare sa stau si eu acasa si sa fac nimica. Vorba vine, ca ma solicita Bursi la maxim. E o nazdravana, nu exista zi sa nu cada in nas, sa nu se juleasca, sa nu se invineteasca. Deja m-am obisnuit, de cate ori vin de la munca mai gasesc un cucui sau o vanataie noua. E atat de repezita ce nu am vazut.
Dea, ma bucur ca te mai vad pe net, ca pe afara mai greu.... Poate zilele astea, ca tot au anuntat astia 14 grade. Zici ca a fost misto filmul? Eu ma chinui de vreo doua saptamani sa citesc cartea, dar nu reusesc mai mult de zece pagini pe seara, ca ma ia un somn........ Il pupam pe nazdravanul de Darius- ochi albastri! 
Ina , felicitari!
Gabi, ma bucur din suflet ca sunteti ok! Bravo!
Revin, poate zilele astea am sa am mai mult timp sa vb. cu voi, caci incepe sa miroasa a sarbatori si pe la birou, e putin mai lejer.
Va pup!
Edit: Mifloricika, it's show time!!!!!!
Raluca si
bursicutza mea draga (3.10.2005)
innaa spune:
Oooooooofffffffffff!! Mai fetelor dar voi chiar nu aveti limita!!
Un capitol deja?? Iar am o gramada de c itit.
Am bagat totusi ochiul luni sa vad ce a facut Ioana la eco dar nu am mai apucat sa o si felicit.
Deci..Ioana sa fii fericita, sa ai o sarcina usoara, fara greturi si prea multe kg in plus(eu asta mi-as dori) si samburelul sa fie sanatos, cuminte si mancacios. samburel care eu simt ca va creste si va face armata si pishu pe gard.
Acum mi-am pus curul in salteaua electrica si ma apuc de citit...pana se trezeste bubu asta fac...nici cafeaua nu o baui...dar trebuie sa recuperez.
Mami si
Buburuza lui mami
cge spune:
MiFloricica, cum l-a intampinat Ana pe tati ?
Ioana, pe Anca au laudat-o, ca e innebunita sa picteze, ca are rabdare, ca e foarte isteata.
Daca nu termina pictura ramane la masa, chiar daca ceilalti copii pleaca. Ca stie sa tina creionul in mana, ca intelege tot, si a inceput sa vorbeasca.
Ca se joaca cu lego si cu puzzle-urile.
Din cate vad, nu e 'Copy/Paste'.
Si pe caietul de activitati, cand ii scrie 'I love playing with the cars' e sigur vb. de Anca.
Cand ne intalnim, (ex serbare) facem cumva sa iti arat dosarul Ancutei.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
miflore spune:
LiaMia, iti raspund cam cu intarziere, scuze; Anei ii fac analizele la Medicover, alea de sange, urina, exudat; ecografie, control oftalmologic am facut la IOMC din Tei.
Marinela, haide, fii optimista! Sa vezi tu cum se vor aranja toate lucrurile, si cu Iaris, si cu viza si cu plecatul! Soon soon! Curaj!
Alexutza, eu nu uit pe nimeni de pe lista, am lista pe perete cu bifari.
Mai povesteste-ne!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Cristina, hm, tie iar iti insira jucariile si mie imi zice doar ca se joaca cu toate, fara sa-mi dea exemple. O sa-i bag o aluzie la directoare ca nu se mai poate
. Si noi avem fraza cu "I love playing with cars".
Irina Noeliei, multumeeeesc
.
miflore spune:
Ruxandra, banuiesc ca n-ai plecat inca la vaccin, eu la Medicover am platit cu cardul mai demult, Medicover Plevnei. Dar cel mai bine e daca suni, of course. Bafta!
Si eu ii dau drumul bonei in concediu platit de pe 22dec pana pe 8ian. Trai pe vatrai. Si primeste si prima de Craciun si un pannetone, ceva.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
innaa spune:
Fetelor am nevoie de incurajari...tocmai m-a sunat sotul...am luat o hotarare radicala care ne va schimba viata..nu stiu acum daca in bine sau rau.
v-am mai zis ca avem noi un plan...un gand, dar nu am spus si despre ce e vorba.
poate o sa ziceti ca suntem nebuni dar noi o sa ne intoarcem in Romania sa ramanem. O sa se asocieze sotul cu un prieten care are deja o afacere profitabila pusa pe roate si profit.
partea buna este ca nu va mai fi atat de obosit ca pana acum, ca vom fi acasa, ca vom avea ajutor cu Noelia, ca am putea duce un trai bun chiar si in Romania.
partea proasta este ca el cateva zile pe saptamana va trebui sa stea la Bucuresti, ca va trebui sa faca naveta la Tg-Jiu la noi....cu timpul daca totul va fi bine ne vom muta si noi cu el.
pana acum nu puteam concepe ca noi sa ramanem aici, departe de familie, prieteni, casa noastra si acum, fiind pusa in fata faptului implinit...parca am alte framantari...ne-am obisnuit aici...daca nu ne vom mai putea acomoda in Romania? Noelia va avea si ea de pierdut...parcuri, locuri de joaca, scoli mai bune...ma gandesc pana si la spitalele din Romania si ma apuca groaza...
Nu stiu daca facem bine...o sa ne investim banii stransi pana acum plus banii pe care i-am obtinut (chiar acum) ca imprumut.
oricum, daca nu ne vom putea reintegra, vom avea oricand posibilitatea de a ne intoarce aici.
scuze ca v-am opbosit cu problema mea, dar acum pusa in fata faptului implinit ma simt pur si simplu bulversata
Mami si
Buburuza lui mami
Anca75 spune:
fetelor, cge, explicati-mi si mie
copii vostri picteaza?!!
Ada face doar niste mazgaleli cu creioane care sunt o ilustrare fidela a vocabularului ei 
nu am curaj sa ii las pe mana alte instrumente
Mamica de Adeluta 
Ioana75 spune:
Irina Noeliei, sa fie intr-un ceas bun hotarirea, si sa o duceti la indeplinire cu bine
! Te acomodezi in Romania, mai ales cind o sa vezi ce usor o sa-ti fie cu ajutor. Si peste 1 an va asteptam sa va mutati in Bucuresti - aici sint clinici particulare bune, si parcuri mai multe, si scoli bune
. Sa fie cu noroc decizia
.
Ioana75 spune:
Cristina, cred ca noi o enervam pe educatoare ca intirziem aproape intotdeauna. Iar cind ne-a dat evaluarea am intirziat 15 minute, cred si eu ca nu mai avea chef de stat la povesti si se grabea acasa
.